fbpx

In the spotlight: Céline Rameau

08 februari 2023

Dit is Céline.

Na een zomer lang alleen maar op de golfbaan te hebben gestaan met haar vrienden, zocht Céline (23 jaar) iets anders. Op dat moment zag ze op Instagram of Facebook (waar precies weet ze niet meer) een baan bij Eager People voorbij komen. Ze deelde naar eigen zeggen een paar klikken uit en voor ze het wist was ze ingepland in de flexpool van Eager People. Haar studie Werktuigbouwkunde aan de TU in Delft staat helaas al een tijdlang op een laag pitje. Ingewikkelde wetenschappelijke theorie? Geef Céline maar schroefjes en boutjes of een andere technische uitdaging om op te lossen.

Wat weten wij nog niet van jou?

Ik ben opgegroeid in België, in Kalmthout. Van origine kom ik uit Changsha bij Beijing. Toen ik één jaar oud was hebben mijn ouders mij geadopteerd. Ik ben nog nooit in China geweest en dat hoeft van mij ook niet per se. Mijn leven bestaat uit werk en golf, ik speel golf bij het damesteam in Wassenaar. Waar ik ook gek op ben is skiën. Dit jaar ga ik met mijn ouders én met vrienden op skivakantie. Ik ben er zo gek op dat ik in november naar Canada ga om een opleiding te doen tot skileraar.

Het klinkt alsof je alles leuk vindt behalve je studie Werktuigbouwkunde op dit moment…

Klopt. De studie is te theoretisch en niet uitdagend. De kans dat ik het afmaak is klein, maar je weet het maar nooit. Misschien past een duale opleiding of een Hbo-opleiding beter bij mij.

Wat doe je dan de hele week?

‘Ik werk 20 uur in de week via Eager People, al anderhalf jaar lang. Ik kan niet zo goed stilzitten. Verveelde me rot op een gegeven moment, steeds maar die online colleges volgen in mijn eentje op mijn kamer. Er moest iets veranderen. Inmiddels ben bijna dagelijks op pad voor Eager People en heb ik eigenlijk alle type klussen die er zijn wel gedaan. Momenteel ben ik projectassistent voor een verhuizing bij een techbedrijf, dat is een vaste opdracht voor mij. In het verleden heb ik ook geholpen in de logistiek en catering van zorginstellingen.

Werk je bij Eager People voor het geld?

‘Nee. Ik maak mij eigenlijk nooit druk over geld, want ik kan er goed mee omgaan. De reden dat ik een bijbaan heb is vanwege de uitdaging. Lekker op pad zijn en nieuwe dingen meemaken. Ik ben niet goed in niets doen.’

Wat is de grootste les die je hebt geleerd sinds je bij Eager People werkt? 

De bevestiging dat ik later helemaal niks wil doen met alle theoretische meuk die ik leer op de Universiteit. Deze hoek van lekker praktisch bezig zijn bij Eager People, bevalt mij wel. Ik kan nu ook veel beter omgaan met verschillende mensen en vreemde situaties. Want die kom je zeker tegen bij Eager People. Geen dag is hetzelfde.

Wie zou je aanraden om bij Eager People te gaan werken?

‘Iedereen die zich net als mij niet wil vervelen. Als je student bent, dan is het sowieso slim om je aan te melden. Je kunt aangeven hoeveel en wanneer je wilt werken. Als je bepaalde werkzaamheden niet leuk vindt, dan hoef je dat niet te doen. Kortom: iedereen die het fijn vindt om zelf te bepalen wanneer je een bepaald type opdracht wilt doen.

Meer Nieuws ...

23 april 2024

Verjaardag Eager People

23 april 2024

Kerstfeest Eager People

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.