fbpx

Het team breidt uit: Esmée als Recruiter aan de slag bij Eager People.

09 mei 2023

Een oude bekende die toegeeft dat het gras niet altijd groener is aan de overkant. Van een begin bij Eager People in een letterlijke keuken, tot kijken in verschillende keukens om dan nu bij ons te starten als recruiter. Benieuwd naar wie we nu weer binnengehengeld hebben? Met een paar vragen hebben we geprobeerd een beeld te schetsen van onze nieuwe collega.

Esmée is onze nieuwste kantoor collega. Ze heeft een Facility Management diploma op zak en een passie voor mensen. Met haar gezellige aanwezigheid krikt zij het aantal decibels op kantoor behoorlijk op. Ze is op haar best in een team waarin je elkaar blijft motiveren en gaat een uitdaging niet uit de weg. Plannen & organiseren kan je wel aan haar overlaten, daar wordt ze dan ook het meest gelukkig van.

Esmée bij Eager People in 2019

Jij en Eager People, hoe dat zo?

Tijdens mijn studie ben ik Eager People tegengekomen op de uitmarkt. Hier hebben ze mij toen (gelukkig!) weten te strikken voor een bijbaan. Ondertussen heb ik wat rond mogen kijken, ervaring op mogen doen en hier en daar geproefd van het werkleven. Na een paar rondjes dus weer terug op het oude honk! Een stap terug is het zeker niet, een dikke vette doorstart wel!

Wat vind je zo leuk aan werken bij Eager People?

We zijn zo lekker eager. Wij ja, want ik voel me hier al helemaal thuis. Professioneel, maar low key. Met ruimte voor een lach, knipoog en veel goede ideeën. Een team als klankbord en een beerput aan over te dragen vakkennis. Een dagje niet naar kantoor? Dan slaat de FOMO toe. 

Wat ga je doen bij Eager People? 

De allerleukste job binnen het team, sorry not sorry collega’s! Maar ik mag iedereen vertellen dat werken bij ons écht heel tof is. Als recruiter ben ik verantwoordelijk voor de facilitaire flexpool. Ik mag, op een soms wel ludieke wijze, nieuwe flexpool helden verwelkomen en huidige helden de aandacht en tijd geven die ze verdienen. Ik ben niet bang voor een beetje out of the box en ik denk dat er nog hééél veel helden zijn die bij ons passen.

Waar mogen we jou ‘s nachts voor wakker maken? 

Waar je mij voor mag wakker maken? Niets, laat mij maar lekker liggen. Hoewel, als ik eenmaal wakker ben dan sta ik ook aan. Misschien een ietwat kleine druktemaker, maar zeker met alle goede bedoelingen. Of wil je gewoon weten wat ik leuk vind om te doen? Ik hou van spelletjes, maar ik word bloedfanatiek. Verliezen is geen optie. Liever met mij de dag doorbrengen zonder dat de tafel door de woonkamer vliegt? Laten we dan een festivalletje pakken. Muziek, mensen en een dosis zon staat als combi echt wel in de top 3 van geluksmomentjes. Oh en bijkomend pluspunt: Het zou zomaar eens kunnen zijn dat ik dan niet aan de babbel ben, want de dansvloer roept!

Word jij nu ook enthousiast van werken bij Eager People? Neem dan vooral eens een kijkje bij onze vacatures of schrijf je hier direct in!

Meer Nieuws ...

23 april 2024

Verjaardag Eager People

23 april 2024

Kerstfeest Eager People

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.