fbpx

Een warm bad voor interim facilitair professionals

28 januari 2019

Ze zouden je moeten klonen

Het facilitaire werkveld is jouw hunting ground. Je bijt je als een tijger vast in een huisvestingsvraagstuk en komt met een concreet en uitvoerbaar voorstel, binnen tijd en budget. Je stelt orde op zaken in een facilitair team dat niet lekker loopt, leidt de aanbesteding van de nieuwe cateraar in goede banen en vereenvoudigd het FMIS, zodat het nu wél goed wordt gebruikt.

Keer op keer verras je, met je frisse ideeën. Je bouwt aan meer vertrouwen in de organisatie en komt energie brengen, niet halen. Je weet een facilitair team binnen no time voor je te winnen als je bij een nieuwe opdrachtgever van start gaat.

Je bent kortom een kei in je vak en voegt ook met jouw persoonlijkheid veel toe. Zo´n interim facilitair professional die je graag zou willen klonen.

Je mist iets 

Toch knaagt er iets aan je. Je mist iets. Het zou fijn zijn om iets meer contact met vakgenoten te hebben, mensen om regelmatig mee te sparren. Een plek waar je even je hart kunt luchten, ideeën kunt uitwisselen. Waar je tips geeft en krijgt, om je acquisitie beter op de rit te zetten. Waar je rustig adem kunt halen, en op je gemak kunt luisteren naar ervaringen van anderen. Waar je anderen verder helpt, maar ook zelf iets kunt leren… En waar je toch zelfstandig blijft en je eigen plan trekt.

Thuisgevoel  

Als dit je aanspreekt, is de Kopgroep Facilitair iets voor jou. De kopgroep is een netwerk van gedreven interim professionals op het gebied van inkoop, facilitair en huisvesting, mogelijk gemaakt door Eager People. Een relaxte groep mensen, waar jij jezelf kunt zijn en open en eerlijk kunt delen waar je hulp bij kunt gebruiken. Een groep gedreven mensen bovendien, die openstaan voor nieuwe inzichten en altijd iets nieuws willen leren.

Als je dit aanspreekt, kom dan een keer kijken bij de volgende editie. Ga naar https://eagerpeople.nl/kopgroep-facilitair/ om je aan te melden.

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.