fbpx

Eager People is geboren!

01 januari 2018

Eind 2016 is besloten op zoek te gaan naar een nieuwe naam voor het bedrijf MijnStudent, dat al sinds 2008 bestaat. We merkten dat we steeds meer aanbod van volwassen werkzoekenden kregen en tegelijkertijd een vraag naar professionals. Een mooie kans dus om onze propositie te verbreden.

Wat volgde was een periode van pressiesessies, heidagen en talloze brainstorms waarin werd nagedacht over de transformatie van het bedrijf. Na 9 maanden hard werken werd dan eindelijk de nieuwe naam geboren: Eager People.

Eager omdat dit precies beschrijft wat we zijn en willen blijven: we zijn gretig, staan altijd in de startblokken om een klant te helpen en brengen energie. People omdat we een mensenbedrijf zijn met als voornaamste dienstverlening het voorzien in goede medewerkers. Een Engelstalige naam omdat die ons niet beperkt om in de komende 10 jaar door te groeien, misschien wel over de landsgrenzen heen doet gaan.

Waar we dus voorheen alleen maar studenten inzetten voor facilitaire klusjes, is onze propositie verbreed en zijn facilitaire professionals van alle leeftijden welkom, als ze maar Eager zijn! Tegelijkertijd zijn vragen van klanten welkom die tijdelijk of structureel een personeelsvraagstuk hebben op facilitair gebied.

Met onze studenten, starters, professionals en ZZP-ers voorzien we in de groeiende behoefte aan gedreven facilitair personeel op alle niveaus. Dat kan op uitzendbasis, in projectvorm, maar ook door middel van een detachering of als werving & selectieopdracht. 

Wilt u meer weten of een keer kennismaken?

Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 085-4016344. U kunt ook altijd direct solliciteren of een offerte aanvragen.

Meer Nieuws ...

23 april 2024

Verjaardag Eager People

23 april 2024

Kerstfeest Eager People

Hoi, kunnen wij je helpen?
consultant

Bij vragen en/of opmerkingen kun je ons tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.