fbpx

De eerste 100 dagen van Marit!

26 november 2021

Deze week zitten de eerste 100 dagen van onze collega Marit erop! Marit is 1 september bij ons gestart op de backoffice in de functie van medewerker bedrijfsvoering! We ploften neer op de bank kijken terug op haar eerste 100 dagen bij Eager People.

Marit, deze week zitten jouw eerste 100 dagen erop bij Eager People. We zijn natuurlijk heel benieuwd hoe jij hierop terugkijkt. Laten we bij het begin starten. Hoe ben je bij ons terecht gekomen en hoe heb je het sollicitatieproces ervaren?
Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en via Linkedin kwam ik terecht bij deze vacature. Toevallig kende ik Dennis via mijn vriend, dus besloot ik hem meteen een appje te sturen of dit iets voor mij zou zijn. Na dit contact werd mijn enthousiasme alleen maar groter en besloot ik te solliciteren! Een week later zat ik tegenover Floor. Een onwijs leuk gesprek wat meteen al goed voelde. Een fijne (werk)sfeer en omgeving, dat was precies waar ik naar opzoek was! Hierna ook nog een gesprek gehad met Romy. Daarna stonden alle seinen op groen! Het leuke daarna was dat ik, voordat ik er werkte, al bij de kwartaalmeeting aanwezig mocht zijn. Op deze manier kon ik al meteen het bedrijf en mijn collega’s beter leren kennen! Ik vond dat heel bijzonder. Ik heb het sollicitatieproces al met al dus als heel fijn ervaren, juist doordat het vanaf het begin al heel vertrouwd en relaxed aanvoelde. 

We noemen je gekscherend onze administratie koningin. Het is wel een functie die op jouw lijf geschreven is. Wat vind je zo leuk aan deze ondersteunende functie?
Haha ja zo noemen jullie mij inderdaad al en vind ik stiekem ook wel leuk om te horen! Geeft toch een bepaalde vorm van waardering! Ik krijg veel energie wanneer ik letterlijk zaken kan ‘afvinken’. Zijn alle facturen betaald? Is alles besteld wat nodig is? Zijn alle mailtjes verwerkt? etc. Dus alles wat ervoor nodig is om deze zaken goed ‘af te kunnen vinken’, doe ik met veel plezier! Daarnaast vind ik het ontzettend leuk dat mijn werk heel gevarieerd en breed is. Ik ben met van alles en nog wat bezig waardoor het nooit saai wordt.

Hoe ziet jouw werkdag er (ongeveer uit)?
Ik werk drie dagen en vind het fijn om een bepaalde structuur te hebben. Ik begin altijd met een aantal vast taken die gedaan moeten worden, zoals de verwerking van de mailboxen en de betalingsherinneringen. Na de lunchpauze is het atlijd heel wisselend wat ik doe. Dat ligt er altijd aan wat er geregeld op opgepakt moet worden. Dit kunnen grotere projecten zijn, maar ook bijvoorbeeld een collega van kantoor helpen die ergens mee vastloopt of die een extra handje kan gebruiken bij het klaarzetten van de spullen voor een klus. Daar raakt ook gelijk de kern aan wat ik zo leuk vind aan mijn werk bij Eager People; afwisseling, teamwork en je nooit hoeven te vervelen! 

Met welke interne projecten houd jij je momenteel bezig en waarin wil jij graag groeien?
Er zijn momenteel meerdere projecten waar ik, samen met Floor, mee bezig ben. Eén voorbeeld daarvan is over de ARBO-richtlijnen zodat we een veilige en gezonde werkomgeving kunnen blijven handhaven. Een flinke klus, omdat daar ontzettend veel bij komt kijken, maar dat maakt het ook wel weer heel leuk om ergens volledig in te duiken en daar dan vervolgens een hoop van te leren! 

Noem eens één ding over jezelf wat jouw directe collega’s compleet gaat verrassen als zij dit interview terug lezen?
Op werk ben ik natuurlijk veel bezig met betalingen, cijfertjes etc. Maar thuis heb ik daar dus écht een hekel aan. Daar doet mijn vriend dus alles wat met het geld te maken heeft. Met het geld uitgeven heb ik daarentegen geen moeite hoor, dat gaat mij prima af! En vooruit, dan ook nog een grappig feitje: ik kan alleen maar met mijn mond fluiten als ik naar binnen adem, en dus niet naar buiten. Best raar toch?

Heb jij voor de lezers nog een tip voor een handige tool om bepaalde zaken mee te regelen?
Oeh, dat vind ik een lastige. Ik weet wel een app die niet zozeer handig is om bepaalde zaken mee te regelen, maar wel die je kan stimuleren om meer te bewegen. Deze app is van hoogleraar Erik Scherder (neuropsycholoog) en heet ‘Ommetje’. Want volgens hem kan je fysieke en mentale gezondheid al verbeterd worden met (maar!) 20 minuten dagelijkse beweging. Tja, ik wil dat wel hoor! En als dat op zo’n makkelijke manier kan, waarom niet? En het leuke hieraan is dat je dit dus ook met een eigen team (vrienden/collega’s) kan doen voor de mensen die wat competitiever zijn ingesteld.

Meer Nieuws ...

23 april 2024

Verjaardag Eager People

23 april 2024

Kerstfeest Eager People

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.