fbpx

De 6 back to work-tips van Eager People

24 augustus 2018

back to work-tips van Eager People

Helaas, de zomervakantie zit er op, de dagen worden korter en de terrassen weer leger. Voor de meesten betekent dat maar één ding; back to work. Uit de zomersleur raken kan best lastig zijn, zo laat onderzoek van Monsterboard zien. Hieruit blijkt dat 60% van alle werknemers moeite heeft met het oude werkritme weer aannemen. Gelukkig weten we bij Eager People precies wat jou gaat helpen weer snel in je ritme te komen. Daarom bij deze onze 6 back to work-tips om zo snel mogelijk weer productief aan het werk te zijn.

 

De 6 back to work-tips van Eager People

  1. Neem de tijd; Terugkomen van vakantie is voor veel mensen een stressvolle gebeurtenis. Alledaagse verantwoordelijkheden stuiven weer op je af en voor je het weet zit je hoofd weer vol met “moetjes”. Gun jezelf daarom de tijd om weer rustig op gang te komen. Begin met makkelijk af te vinken “moetjes” en maak zo de weg vrij voor die berg met mailtjes.
  2. Geef jezelf doelstellingen; Een goede manier om weer tempo en ritme in het werk te krijgen is middels het maken van doelstellingen. Wat wil jij deze week afgerond hebben? Door ergens naartoe te werken zal je sneller weer in je ritme komen.
  3. Koffie; Deze tip spreekt voor zich maar doet daardoor niet onder voor de andere tips in deze lijst. Over koffie gesproken…bij Eager People hebben wij heerlijke koffie, keertje kletsen over jouw nieuwe carrière of collega onder het genot van? Plan hier je kopje koffie in!
  4. Klets met je collega’s; Niet helemaal de bedoeling natuurlijk maar wel degelijk nuttig om weer in je werkritme te komen. Lekker na-kletsen over je vakantie is één van de beste dingen van vakantie.
  5. Wees wat je mist; Het hebben van een sleur is natuurlijk vooral van toepassing op mensen die niet helemaal tevreden zijn over hun werkplek. Vaak hebben werknemers tijdens de vakantie veel tijd om na te denken over wat ze op hun werk missen maar doen hier achteraf niks mee. Bij Eager People nodigen we mensen juist uit om die leegte zelf op te vullen.
  6. Help elkaar; Collega’s zijn de nummer 1 reden voor baantevredenheid. Zorg dus samen dat je uit die sleur komt, beginnende met het delen van deze back to work-tips!

Op zoek naar iets nieuws?

Ondanks de sleur kan het natuurlijk altijd zo zijn dat je niet goed op je plek zit of op zoek bent naar die ene collega die voor een betere sfeer zorgt. In beide gevallen gaan we graag het gesprek aan en op zoek naar oplossingen. Neem contact met ons op, bekijk al onze vacatures of schrijf je gratis in en wij nemen contact met jou op!

 

Meer Nieuws ...

23 april 2024

Verjaardag Eager People

23 april 2024

Kerstfeest Eager People

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.