fbpx

De 4 redenen om in de facilitaire branche te werken.

13 juli 2018

de facilitaire branche van Eager People

Tijden veranderen. Vroeger was het heel normaal om zomaar 30+ jaar bij éénzelfde werkgever te werken. Tegenwoordig is dat echter heel anders, het zijn de hoogtijdagen van ZZP, flex en thuiswerk. Naast dat mensen steeds vaker van baan of werkgever veranderen kan het daarom erg spannend zijn om jezelf aan een bepaalde specialisatie of branche te binden. Om alle twijfel weg te nemen presenteert Eager People de 4 redenen om in de facilitaire branche aan de slag te gaan!

1. De facilitaire branche verzekerd een enorm diverse baan.

Wat voor functie je ook hebt, de facilitaire branche zal nooit stoppen te verassen. Verschillende locaties, verschillende collega’s en verschillende werkzaamheden. Er staat elke dag wel weer een nieuwe verassing op het menu en dus hoef jij je nooit te vervelen. Kijk hier voor al onze werkgevers en de diverse werkzaamheden die daar bij horen!

2. Jij bent het bedrijf.

Als facilitair werknemer ben je veelal het visitekaartje van je bedrijf. Dat betekent dat jij de verantwoordelijkheid draagt om het bedrijf zo goed mogelijk neer te zetten maar vooral ook dat anderen op jou bouwen. Deze vorm van waardering is voor velen een belangrijke motivatie om het bedrijf waar zij werken naar een hoger niveau te tillen.

3. Werken in de facilitaire branche is werken aan je toekomst.

Zoals al eerder gezegd; tijden veranderen. Daarom is het belangrijk om naar de toekomst te blijven kijken. Te vaak blijkt dat een bepaalde specialisatie niet meer relevant is. Maar niet in de facilitaire dienstverlenging. Facilitair medewerkers zijn alleskunners. Met alle ervaring die je kan opdoen in zo’n diverse baan zal je nooit overbodig raken. Daarom is werken in de facilitaire branche niet alleen leuk maar ook een tactische zet! Meer persoonlijke verhalen? Check onze kandidatenpagina voor alle verhalen vanaf de werkvloer.

4. Geen poespas.

De facilitaire branche is een wereld die gedijd op aanpakkersmentaliteit, handen uit de mouwen en zeggen wat er gezegd moet worden. Eerlijkheid is het allerbelangrijkst en status is dan niet zo belangrijk. Het maakt dus niet uit wie je bent of wat je doet, als jij een goed idee hebt zal je daar de resultaten van zien. Samenwerken en doen wat er gedaan moet worden kunnen combineren met je eigen brein gebruiken maakt dit werk zo interessant.

Overtuigd om een baan in de facilitaire sector te krijgen? Bekijk onze vacatures en zie wat Eager People voor jou kan betekenen.
Een gedreven werknemer nodig? Kijk hier voor alle opties of neem direct contact op!

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.