fbpx

NOS maakt miniserie over Eager People

01 augustus 2011

Naar aanleiding van een verhuizing door Eager People belt de NOS op. Ze willen graag een miniserie maken over Eager People voor Radio 1 rond het thema ‘Slim inspelen op de crisis’. Het wordt een drieluik over klant, student en organisatie. Benieuwd naar het resultaat? Luister op dinsdag 2 augustus naar het NOS journaal van 7:00, 8:00 of 17:00 uur op Radio 1.

De klant

Academie Artemis – hoge school voor styling en vormgeving uit Amsterdam. Deze zomer wordt het pand van de academie geheel opgeknapt door Eager People. Alle wanden krijgen een nieuwe verflaag en de kozijnen en vloer worden in de lak gezet. Een project waar vier KlusStudenten drie weken mee bezig zijn. Ook het eerste project waarbij Eager People een verfspuit inzet, en met succes.

De student

KlusStudenten Peter uit Zwolle en Jeroen uit Utrecht staan zij aan zij op het project bij Artemis in Amsterdam. Straks zijn ze weer op diverse klussen te vinden, een verhuizing, schilderwerkzaamheden en het snoeien van de heg. Zo lang de handen maar uit de mouwen mogen.

De organisatie

Joren Harmanny – medeoprichter van Eager People – vertelt over het ontstaan van Eager People, de klanten en waarom ze voor Eager People kiezen. Ook licht hij de plannen voor de toekomst toe. Naast groei en een gezonde marge staat duurzaam ondernemen hoog in het vaandel. Klik hier voor een korte impressie van het interview.

Benieuwd naar het resultaat? Luister op dinsdag 2 augustus naar het NOS journaal van 7:00, 8:00 of 17:00 uur op Radio 1 of ga naar de audiofragmenten op de website van de NOS.

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.