fbpx

Eager People opnieuw te zien bij Uitstel van Executie

08 september 2011

Net als vorig jaar is Eager People ook in het nieuwe tv seizoen weer te zien bij het programma Uitstel van Executie. Ditmaal met de inzet van VerhuisStudenten van Eager People. Onze Studenten helpen deelnemers Ruud en Corrie naar hun nieuwe woning.

Acht jaar

Uitstel van Executie helpt mensen die in financiële problemen zitten bij de verkoop van hun woning. In de tweede aflevering van het nieuwe seizoen, die uitgezonden werd op 6 september op RTL4, staan Ruud en Corrie centraal. Dit echtpaar heeft hun huis al acht jaar te koop staan en wordt met hulp van Martijn Krabbé en zijn team geholpen. Het lukt Martijn en zijn team het huis te verkopen en een nieuwe woning te vinden. Dat betekent verhuizen. Tijd voor de VerhuisStudenten van Eager People om in actie te komen.

Goed te spreken

De verhuizing is een flinke klus waar het nodige uit elkaar gehaald moet worden en op de nieuwe locatie weer in elkaar gezet wordt. Geen probleem voor de mannen! Corrie is goed te spreken over de inzet van Eager People: “Het was een superverrassing! Hulp van de verhuizers; die jongens met al dat zware spul. Onze zonen hadden wel beloofd dat ze zouden helpen, maar dit is toch wel heel erg fijn. Echt fantastisch”.

Uitzending gemist

Heeft u de uitzending gemist en wilt u het fragment toch even terugkijken? Ga dan naar www.rtlgemist.nl, Uitstel van Executie aflevering 2 (06/09/2011). Bij minuut 23:25 begint het ´optreden´ van Eager People!

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.