fbpx

Winterklaar maken van teststraten

  • |Klant: GGD regio Utrecht
  • |Categorie: Projecten
Kennard van der Tas voor een locatie van GGD Regio Utrecht

Eager People mocht Corona teststraten inrichten en winterklaar maken. Dit deden wij in opdracht van GGD Regio Utrecht waar met 1100 man, 7 dagen per week gestreden wordt tegen Corona. Een bijzondere opdracht, die laat zien waar we goed in zijn: snel schakelen. Projectleider Kennard van der Tas geeft ons een kijkje achter de schermen bij deze bijzondere projectorganisatie.

Kennard, op wat voor opdracht zit je momenteel?

Ik werk als Projectmanager Huisvesting. Dat klinkt alsof het alleen om projecten gaat, maar dat is het al lang niet meer. Vanwege de drukte is het voor mij snel gegaan. Op maandag kwam ik op gesprek en dinsdag mocht ik al beginnen! Ik ben begonnen met een locatieonderzoek en daarna ging ik aan de slag met de locatie verhuizing van het Provinciehuis naar het ASR kantoor.
Er komt veel kijken bij het Corona bedrijf. Je hebt een backoffice nodig met een callcenter, een team die belt met uitslagen en een team dat bron- en contactonderzoek doet. Een collega die verantwoordelijk was voor de Corona teststraten was al zo lang aan het werk dat zij van een welverdiende vakantie mocht genieten en omdat ik inmiddels goed was ingewerkt, kon ik haar vervangen. Inmiddels ben ik verantwoordelijk voor de Corona teststraat en zijn we hard bezig om deze winterklaar te maken, waar we Eager People voor hebben ingeschakeld.

Naast de verantwoording van de Corona teststraat, ben ik ook aangesloten in het facilitaire team. Eigenlijk ben ik degene die gat dichtloopt tussen verschillende managers. We hebben namelijk 62 locaties in huisvestingsbeheer van regiokantoren tot consultatiekantoren en reizigersadvies. Hierin ondersteun ik waar dat nodig is en nemen we de nieuwe Corona XL locatie in beheer voor de sneltesten.

Waarom denk je dat ze juist jou hiervoor gevraagd hebben?

Waarschijnlijk door mijn betrokkenheid. Ik ben niet zomaar een adviseur om een advies uit te werken. Ik doe het ergens voor! Ik werk met passie, betrokkenheid en deskundigheid. Ik heb een passie voor het primaire proces bij het afnemen van de testen en pak zaken pro actief op! Al drie keer is mijn opdracht verlengd, dat is wel een mooi compliment!

Hoe is de sfeer op de werkvloer? Wordt er nog wel gelachen?

Het is ontzettend gezellig op de werkvloer, ondanks de reden waarom we dit natuurlijk moeten doen. Corona is absoluut geen leuk onderwerp en door ons werk komt het natuurlijk heel dichtbij. Niet alleen de bezoekers in de teststraat, maar ook collega’s zijn hierdoor getroffen. Dit werk versterkt wel het teamgevoel. We doen dit echt met elkaar, of dat nou is in de teststraat of bij de administratie. Iedereen stroopt de mouwen op en werkt hard, want er is overal spoed. Natuurlijk is er tijd om even een grapje te maken, ondanks de druk. Het is heel mooi werk en het voelt heel dienstbaar om dit te doen.

Welke praktische uitdagingen kom je zoal tegen?

De teststraten worden steeds beter. Bij de start van een nieuwe locatie maak je deze weer net iets beter dan de vorige. Maar daardoor ben je ook continu bezig om te kijken waar je tegenaan gaat lopen en hoe je dit kunt oplossen.

Waar heb je Eager People precies voor ingeschakeld?

Eager Peole voor de eagerness! We zochten een bedrijf dat handen kon leveren voor arbeidsintensief werk om de teststraten winterklaar te maken. Door de mentaliteit en betrokkenheid weet je dat je op Eager People kunt bouwen en vertrouwen.

Hoe is het om met Eager People samen te werken, hoe is het bevallen?

Het voortraject met plannen vond ik heel erg fijn. Jullie gaven duidelijke mogelijkheden en onmogelijkheden. Zo weten we wat we aan elkaar hebben. Jullie zijn betrouwbaar en ik weet dat jullie alles doen wat mogelijk is om aan onze vraag te voldoen. Jullie luisteren goed naar onze wensen, dat vind ik heel prettig! Ik kan jullie zeker voor een opdracht wegsturen!

Ook behoefte aan handige handen van Eager People? Bekijk onze dienstenpagina of vraag direct een offerte aan!

“Ik koos Eager People omdat ze gedreven en creatief zijn ”

Meer klanten over Eager People

Kennard van der Tas voor een locatie van GGD Regio Utrecht

Ben jij student, starter of professional?

Ben je op zoek naar een afwisselende (bij)baan in het facilitaire werkveld? Er zijn bij ons verschillende mogelijkheden!

Kennard van der Tas voor een locatie van GGD Regio Utrecht

Facilitair professional nodig?

Heb jij een vacature en snel een facilitaire professional nodig? Dan zijn wij er voor je!

Kennard van der Tas voor een locatie van GGD Regio Utrecht

Tijdelijk facilitaire handen nodig?

Op zoek naar flexibele inzet binnen jouw organisatie? Onze facilitaire talenten staan voor je klaar!   

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.