fbpx

Vacature Senior Projectmanager met kostenachtergrond – Utrecht – 40 uur

Ben jij de senior projectmanager die wij zoeken?
Lees snel verder en kom erachter of deze baan bij jou past!

Solliciteer direct!

Jouw nieuwe workplace

Het team is gevestigd in een inspirerend kantoor te Utrecht. Ze stimuleren elkaar en hebben (werk)plezier. Al meer dan 25 jaar begeleiden zij uitdagende huisvestingsvraagstukken van initiatief tot en met ingebruikname voor nieuwbouw, verbouw en renovatie. Hun opdrachtgevers zijn organisaties in de vastgoedontwikkeling, het onderwijs, de zorg en de (gemeentelijke) overheid. Klanten waar ze trots op zijn, zoals Amvest, Universiteit Leiden, ’s Heeren Loo en de gemeente Apeldoorn.

Zij worden gedreven door hun ambitie om de leefomgeving van mensen te verbeteren. Daartoe leveren ze onze klanten hoogwaardig advies, gebaseerd op de laatste inzichten op het gebied van leefomgeving en huisvesting in het bijzonder. Op basis van hun vakmanschap, hun netwerken en persoonlijke inzet creëren ze samen met de opdrachtgevers duurzame en toekomstbestendige huisvestingsoplossingen
voor eindgebruikers. Zo hebben zij voor de duurzame renovatie van het Cygnus Gymnasium de toonaangevende NRP Gulden Feniks ontvangen. Zij hebben een sterk en enthousiast team en werken aan prachtige projecten waar ze trots op zijn. Zij willen het team versterken met jou!

Taken & verantwoordelijkheden

Als senior projectmanager (70% van de tijd)-kostenadviseur (30% van de tijd) ben je uitstekend in staat om zelfstandig en samen met collega’s (deel)projecten voor de opdrachtgevers te initiëren, te organiseren en te managen. Vanuit het ambitieniveau van de opdrachtgever, met aandacht voor de kaders waarbinnen het resultaat behaald moet worden. Daarbij werk je altijd in verbinding met de opdrachtgever en de eindgebruikers van het project. Je bent in staat door juiste communicatie de verwachtingen van opdrachtgever en eindgebruikers te managen.
Vanuit vertrouwen werk je samen met de partners in de bouwkolom, zoals ontwerpende- en uitvoerende partijen. Doel is om gezamenlijk kwaliteit te realiseren voor opdrachtgever en eindgebruiker, voor nu en in de toekomst. Hierbij heb je oog voor eenieders belang zonder de belangen van opdrachtgever en eindgebruiker uit het oog te verliezen. Voor de opdrachtgevers in de publieke en private sector begeleid je tevens de financiële kant van hun huisvestingstrajecten. Daarbij stel je financiële haalbaarheidsstudies op en raam je budgetten op basis van het PvE, waarbij eventuele alternatieve ontwerpscenario’s (bijvoorbeeld nieuwbouw versus renovatie) de revue passeren. Je toetst de ramingen in de opeenvolgende fases van het huisvestingsproject en je stuurt een
project zodanig bij dat het project gerealiseerd wordt binnen het budget van de opdrachtgever. Ook de exploitatiekosten krijgen daarbij de nodige aandacht.

Jouw specificaties

Je weet wat er speelt in een organisatie door de juiste vragen te stellen en informatie te combineren. Je bent een enthousiaste en pro actieve teamspeler die positief-kritisch in het leven staat en kwaliteit wil leveren. Zo wil je van binnenuit begrijpen wat de betekenis en het belang van huisvesting is voor een opdrachtgever en eindgebruiker. Jouw bruikbare oplossingen om ambities van opdrachtgevers te helpen bereiken zijn een bewijs van jouw inhoudelijke- en sectorkennis, politieke sensitiviteit en creativiteit. Je bent ondernemend met gevoel voor commerciële kansen bij de klant en in de markt. Je hebt cijfermatig inzicht en affiniteit met de financiële kant van de bouwkolom.

Je hebt:

 • minimaal 5 jaar relevante werkervaring in projectmanagement,
 • WO/HBO afgeronde (technische) studie,
 • Post HBO Kostendeskundige NVBK is een pré ,
 • ervaring met het opstellen van en adviseren over financiële haalbaarheidsstudies,
 • ervaring met opstellen van en adviseren over investerings-, bouw- en exploitatiekosten begrotingen,
 • ervaring met BIM en BREEAM is een pré,
 • ervaring met herbestemming en renovatie is een pré.

What’s in it for you?

Je wordt onderdeel van een team waarin interactie, eigen professionele ontwikkeling, plezier en trots, het team versterken. Er zijn korte
lijnen en je krijgt eigen verantwoordelijkheid in uitdagende projecten. Ook krijg je volop ruimte om actief mee te denken om jouw eigen
initiatieven te ontwikkelen. En verder;

 • een vast dienstverband bij onze opdrachtgever,
 • een goed salaris op basis van ervaring,
 • 8% vakantietoeslag,
 • een 13e maandregeling,
 • 23 vakantiedagen en 8 ADV-dagen
 • ambitieuze, leuke en gezellige collega’s!
 • Heb jij de ambitie om te ondernemen? Na het doorlopen van een bepaalde periode en het opbouwen van wederzijds vertrouwen is participatie in deze organisatie een mogelijkheid.

Samengevat

 • Startdatum: Z.S.M.
 • Regio: Utrecht
 • Dienstverband: Ervaren functie (40 uur)

Informatie en sollicitatie

 • Je solliciteert
  Wij bekijken zorgvuldig jouw sollicitatie en je ontvangt binnen enkele dagen bericht van ons.
 • Eerste contact
  We bellen met elkaar om jouw sollicitatie te bespreken.
 • In het echt ontmoeten
  Past jouw profiel bij de betreffende vacature? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor in Utrecht. Hier leren we elkaar beter kennen en ontdekken we of jij goed in de functie van onze opdrachtgever past.
 • Voorstellen
  Naar aanleiding van het kennismakingsgesprek wordt er besloten of je voorgesteld gaat worden aan de opdrachtgever.

Voor vragen over de vacature kun je terecht bij Floor Fillekers via 06-15445209. Je kan ook ter aankondiging een WhatsApp bericht naar hem sturen. Als je direct wilt solliciteren dan graag via de onderstaande button!

Solliciteer direct!

Hoi, kunnen wij je helpen?
consultant

Bij vragen en/of opmerkingen kun je ons tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.