fbpx

Vacature Junior projectmanager – Utrecht – 40 uur

Als Junior projectmanager ben je uitstekend in staat om onder begeleiding van de (senior)projectmanager en/of senior bouwkosten adviseur (deel)projecten voor opdrachtgevers in de private en publieke sector te initiëren, organiseren en managen. Daarbij heeft de financiële kant van de huisvestingsprojecten, van initiatief tot en met oplevering jouw belangstelling.

Solliciteer direct!

Jouw nieuwe workplace

Het team van onze opdrachtgever is gevestigd in een inspirerend kantoor in Utrecht. Zij stimuleren elkaar en hebben veel (werk)plezier binnen het team. Zij werken vanuit huis, op het kantoor en bij hun opdrachtgevers.
Al meer dan 25 jaar begeleiden zij uitdagende huisvestingsvraagstukken van initiatief tot en met ingebruikname voor nieuwbouw, verbouw en renovatie. De opdrachtgevers van het bedrijf zijn organisaties in de vastgoedontwikkeling, het onderwijs, de zorg en de (gemeentelijke) overheid. Opdrachtgevers waar zij trots op zijn, zoals: Amvest, Universiteit Leiden, Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, NOC*NSF, ’s Heeren Loo, de gemeente Apeldoorn en Waterschap Rivierenland.

Waar staan zij voor
De opdrachtgever wordt gedreven door hun ambitie om de leefomgeving van mensen te verbeteren. Daartoe leveren ze hun klanten hoogwaardig advies, gebaseerd op de laatste inzichten op het gebied van leefomgeving en huisvesting in het bijzonder. Op basis van hun vakmanschap, netwerken en persoonlijke inzet creëren zij samen met hun eigen opdrachtgevers duurzame en toekomstbestendige huisvestingsoplossingen voor eindgebruikers. Zo hebben zij voor de duurzame renovatie van het Cygnus Gymnasium de toonaangevende NRP Gulden Feniks ontvangen.
Onze opdrachtgever heeft een sterk en enthousiast team en werkt aan prachtige projecten waar zij trots op zijn!

De organisatie wordt hierbij gedreven door hun kernwaarden:

 • Toewijding: waarmaken, doen wat ze zeggen, met veel inzet en enthousiasme;
 • Deskundigheid: gebaseerd op een grondige kennis van zaken;
 • Vakmanschap: ze leveren vakwerk en daar zijn zij trots op.

Taken & verantwoordelijkheden

Als Junior projectmanager ben je uitstekend in staat om onder begeleiding van de (senior) projectmanager en/of senior bouwkosten adviseur (deel)projecten voor opdrachtgevers in de private en publieke sector te initiëren, organiseren en managen. Vanuit het ambitieniveau van de opdrachtgever, met aandacht voor de kaders waarbinnen het resultaat behaald moet worden. Daarbij heeft de financiële kant van de huisvestingsprojecten, van initiatief tot en met oplevering jouw belangstelling. Je werkt altijd in verbinding met de opdrachtgever en de eindgebruikers van het project. Je bent in staat door juiste communicatie de verwachtingen van opdrachtgever en eindgebruikers te managen. Vanuit vertrouwen werk je samen met de partners in de bouwkolom, zoals ontwerpende en uitvoerende partijen. Doel is om gezamenlijk kwaliteit te realiseren voor opdrachtgever en eindgebruikers, voor nu en in de toekomst. Hierbij heb je oog voor eenieders belang zonder het belang van de opdrachtgever en eindgebruikers uit het oog te verliezen.

Jouw specificaties

Je bent een enthousiaste en proactieve teamspeler die positief-kritisch in het leven staat en kwaliteit wil leveren. Je wil verder gaan ontdekken wat er speelt in een organisatie door vooral vragen te stellen en goed te luisteren vanuit kennis, ervaring en omgevingsbewustheid. Zo wil je van binnenuit begrijpen wat de betekenis en het belang van huisvesting is voor opdrachtgever en eindgebruiker. Je bent ondernemend met gevoel voor commerciële kansen bij de klant en in de markt. Je werkt met gevoel voor cijfers.

 • HBO/WO afgeronde studie in de richting bouwkunde, vastgoed management, facilitair management of een andere relevante richting;
 • Affiniteit met de financiële kant van huisvestingsvraagstukken;
 • Affiniteit met duurzaamheid/circulariteit;
 • Heb jij nog geen ervaring binnen de branche of het betreffende functiegebied en twijfel je daarom om te solliciteren? Zet je twijfel aan de kant, wij en onze opdrachtgevers moedigen je juist aan om te solliciteren als jij denkt dat deze functie goed bij je past!

What’s in it for you?

Je wordt onderdeel van een team waarin interactie, eigen professionele ontwikkeling, plezier en trots, het team versterken. In het team zijn korte lijnen en je krijgt eigen verantwoordelijkheid in uitdagende projecten. Ook krijg je volop ruimte om actief mee te denken en zo jouw eigen initiatieven te ontwikkelen. Je wordt gestimuleerd om door te groeien in projectmanagement, kostenadvies of huisvestingsadvies via training-on-the-job en externe opleidingen.

 • Rechtstreeks indiensttreding bij de opdrachtgever;
 • Goed salaris, afhankelijk van werkervaring;
 • 8% vakantiegeld;
 • Een 13e maand regeling;
 • 23 vakantiedagen en 8 ADV-dagen;
 • Ambitieuze, leuke en gezellige collega’s;
 • Je komt in een in een open en vertrouwde organisatiecultuur;
 • Enthousiaste collega’s die jou graag verder helpen en willen ontwikkelen;
 • Een werkgever die jou ruimte, tijd en de mogelijkheid geeft om professioneel te groeien;
 • Heb jij de ambitie om te ondernemen? Na het doorlopen van een bepaalde periode en het opbouwen van wederzijds vertrouwen is participatie in deze organisatie een mogelijkheid.

Samengevat

 • Startdatum: Z.S.M.
 • Regio: Utrecht
 • Dienstverband: StartersfunctieErvaren functie (40 uur)

Informatie en sollicitatie

 • Je solliciteert
  Wij bekijken zorgvuldig jouw sollicitatie en je ontvangt binnen enkele dagen bericht van ons.
 • Eerste contact
  We bellen met elkaar om jouw sollicitatie te bespreken.
 • In het echt ontmoeten
  Past jouw profiel bij de betreffende vacature? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor in Utrecht. Hier leren we elkaar beter kennen en ontdekken we of jij goed in de functie van onze opdrachtgever past.
 • Voorstellen
  Naar aanleiding van het kennismakingsgesprek wordt er besloten of je voorgesteld gaat worden aan de opdrachtgever.

Voor vragen over de vacature kun je terecht bij Floor Fillekers via 06-15445209. Je kan ook ter aankondiging een WhatsApp bericht naar hem sturen. Als je direct wilt solliciteren dan graag via de onderstaande button!

Solliciteer direct!

Hoi, kunnen wij je helpen?
consultant

Bij vragen en/of opmerkingen kun je ons tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.