fbpx

Vacature Junior Facility Professional – 24-32 uur

Ben jij afgestudeerd aan HBO Facility Management en toe aan een eerste stap in je carrière? Dan is dit dé uitgelezen mogelijkheid om veel te leren en ervaring op te doen onder intensieve begeleiding van een facilitaire professional!

Solliciteer direct! 

Jouw nieuwe workplace

Dagmar Groot (eigenaar van STER Facility Management) heeft ruim 20 jaar ervaring in Facility Management, waarvan bijna 10 jaar ervaring in Interim Facility Management. Hierdoor heeft zij een breed scala aan opdrachtgevers, vraagstukken en facilitaire dienstverlening gezien. Ze wil graag haar kennis en ervaring delen met jong talent. In 2019 is Dagmar gestart met een programma genaamd: RISING STER.

Wat is een RISING STER?
Dat is een jonge facility professional die net afgestudeerd is in Facility Management. De eerste maand loopt een RISING STER met Dagmar mee om het (interim) vak te leren. Op deze manier leert Dagmar de talenten goed kennen en kunnen ze al wat zaken oppakken onder haar vleugels. Daarna kunnen de RISING STERREN zelf op een interim opdracht geplaats worden die goed aansluit bij hun profiel. Ook hierbij blijft Dagmar ze heel goed begeleiden en ondersteunen.

Taken & verantwoordelijkheden

Jouw specificaties

Facility Management is jouw passie. Hetgeen waar jouw hart sneller van gaat kloppen en je ogen van gaan stralen! Het werken voor verschillende opdrachtgevers in diverse rollen is jouw lijf geschreven. Je voelt je snel thuis in een nieuwe werkomgeving.

 • Je houdt van afwisseling en gaat een uitdaging niet uit de weg. Je toont ondernemerschap door zaken accuraat op te pakken;
 • Je werkt graag zelfstandig aan een opdracht, legt de lat hoog voor jezelf en je wilt jezelf graag verder ontwikkelen;
 • Communiceren gaat je makkelijk af. Je maakt gemakkelijk verbinding, enthousiasmeert je gesprekspartner en je brengt je boodschap helder en duidelijk over;
 • Je kunt uiteraard goed luisteren, zaken in je opnemen en je werkt planmatig en gestructureerd. Het leveren van hoge kwaliteit en het tevreden stellen van je opdrachtgever zijn de belangrijkste drijfveren voor je;
 • Minimaal afgeronde HBO Facility Management;
 • 1 tot 2 jaar werkervaring binnen het facilitaire domein (bijbaan);
 • Bereid te reizen en vooral te investeren in jezelf.

Wij hechten veel waarde aan goed werkgeverschap en aan de ontwikkeling van onze medewerkers. Daarom bieden wij naast de persoonlijke begeleiding voortdurend mogelijkheden om te leren en te groeien. Herken jij jezelf in deze beschrijving en ben je op zoek naar een nieuwe werkomgeving? Dan komen wij graag met jou in contact!

What’s in it for you?

STER Facility Management vindt het heel belangrijk dat je een goede en fijne eerste stap maakt in je carrière binnen Facility Management.
Wij bieden je als goed werkgever naast de persoonlijke begeleiding ook goede arbeidsvoorwaarden. Dit bestaat uit flexibele invulling van werk/privé, opleiding, marktconform salaris en veel ruimte om je persoonlijk en inhoudelijk te ontwikkelen.

Het salaris is afhankelijk van leeftijd en werkervaring. Daarnaast krijg je uiteraard de beschikking over een NS Business Card, een laptop en een mobiele telefoon.
De functie is voor 24 of 32 uur per week.

Samengevat

 • Startdatum: Z.S.M.
 • Regio: Heel Nederland
 • Dienstverband: Startersfunctie (24 – 32 uur)

Informatie en sollicitatie

Ben jij toe aan de kickstart van jouw facilitaire carriere en enthousiast geraakt? Wacht dan niet langer en solliciteer!
Dit hebben we van je nodig;

 • Jouw meeste recente cv;
 • Een gerichte motivatie voor deze functie (zonder gerichte motivatie nemen we de sollicitatie niet in behandeling);
 • Je mag uiteraard ook een leuk filmpje via WhatsApp sturen;
 • Voor vragen over deze vacature kan je terecht bij Romy Goudsmits (Recruiter) via 06-29606984. Je kan ook ter aankondiging een WhatsApp bericht sturen naar haar. Graag officieel solliciteren via onderstaande button!

Alle reacties worden uiteraard vertrouwelijk behandeld en het sollicitatieproces bestaat uit twee gesprekken.

Solliciteer direct! 

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.