fbpx

Vacature Facilitair medewerk(st)er – Randstad – (bij)baan

Onze klanten hebben vaak behoefte aan operationele en facilitaire hulp. Jij steekt je flexibele, handige en slimme handen graag uit de mouwen om hun reddende held(in) te worden. Jij levert jouw bijdrage om uitdagingen op te lossen en/of ondersteuning te bieden waarbij gewenst. Een ware aanvulling word jij binnen ons unieke facilitaire flexpool team, met gezellige en gedreven collega’s!

Solliciteer direct!

Jouw nieuwe workplace

Wij zijn Eager People en werken volgens onze vijf kernwaardes: energie, aandacht, groei, eerlijk en resultaat. Onze intrinsieke drijfveer is om de problemen van onze klanten op te lossen. De thuisbasis van Eager People is in Utrecht, waar het altijd een zoete inval is van collega’s. Wij stellen ons kantoor altijd beschikbaar voor iedereen die voor ons werkt en je kan het beschouwen als jouw tweede thuis. De koffie, thee of een koud drankje staat altijd klaar! We zijn een community van gedreven mensen met oog en oor voor elkaar en vinden persoonlijke aandacht erg belangrijk.
Je komt te werken in onze facilitaire flexpool. Onze flexpool is écht uniek in Nederland, want wij zijn de enige aanbieder van operationele en facilitaire medewerk(st)ers voor zowel project- als uitzendbasis. De flexpool bestaat uit een groep van gedreven, betrokken en slimme medewerkers die op afroep beschikbaar zijn. Jouw collega’s zijn studenten en tussenjaarders die met veel plezier een bijbaan bij ons hebben. Ook zijn er medewerk(st)ers die fulltime in onze flexpool werken als vaste baan. Wij werken voornamelijk in de randsteden Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Onze klanten zijn zeer divers, van ministeries tot aan zorginstellingen en woningcorporaties. Jij krijgt dus bij veel verschillende bedrijven en organisatieculturen een kijkje in de keuken. Als jij het naar je zin hebt, dan gaat het met de klant waarschijnlijk ook goed. En als het met de klant goed gaat, zijn wij ook blij.

Taken & verantwoordelijkheden

Als facilitair medewerk(st)er in onze flexpool bestaat je ene werkdag deels uit fysiek werk, zoals: verhuizen, klussen, handyman werkzaamheden, het inrichten van werkplekken en cable management. En op het andere moment ben je verantwoordelijk voor de servicedesk, receptiediensten, administratieve klussen en bedrijfscatering. Kortom je kunt ontzettend breed worden ingezet bij onze klanten. Op basis van jouw eigen skills, voorkeuren en beschikbaarheid maak jij impact in ons flexpool team.
Oh ja, ook komen er adhoc aanvragen binnen waarbij snel schakelen nodig is. Het kan dus voorkomen dat we jou bellen met de vraag of je de volgende dag al beschikbaar bent. Samen met je flexpool collega’s fiets/rij/trein/vlieg/ jij naar onze klanten toe om hun probleem op te lossen of te ondersteunen waarbij gewenst.

Jouw specificaties

Je bent een gedreven en dienstverlenend ingesteld persoon: Eager to work.

Je hebt goede algemene communicatie vaardigheden,
komt afspraken na en doet wat je belooft.

Wil jij nog aan een aantal skills werken? Geen probleem, wij trainen periodiek
jouw skills waar je een leven lang plezier en profijt van zult hebben.

What’s in it for you?

 • Trainingen om jouw skills te ontwikkelen die je leven lang van pas zullen komen;
 • Leuke en gezellige borrels en activiteiten met collega’s;
 • Flexibel facilitair werk op basis van jouw beschikbaarheid;
 • Variërend werk bij veel verschillende bedrijven en organisatieculturen;
 • Gedreven, betrokken en slimme collega’s om mee samen te werken;
 • Klanten helpen en ondersteuning waarbij gewenst;
 • Een goed startsalaris wat meegroeit met jouw ontwikkeling;
 • Werkzaam in de randsteden Utrecht, Amsterdam, Rotterdam of Den Haag;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Eager Milestones;
 • Jaarlijks groot feest: Eager People Medewerk(st)ers Bedankdag;
 • Toegang tot een groot netwerk. Leuk én handig voor na je studie!

Samengevat

 • Startdatum: Z.S.M.
 • Regio: Utrecht
 • Dienstverband: StartersfunctieErvaren functieTijdelijke functieBijbaanVakantiebaan (8-40 uur)

Informatie en sollicitatie

 • Je solliciteert
  Onze recruiter Romy bekijkt zorgvuldig jouw sollicitatie en neemt zo snel mogelijk contact met jou op.
 • Eerste contact
  We bellen met elkaar om kennis te maken en jouw sollicitatie te bespreken.
 • In het echt ontmoeten
  Pas jij bij ons en het werk wat wij aanbieden? Dan nodigen we je graag uit voor een persoonlijke kennismakingsgesprek op ons kantoor in Utrecht. Hier leren we elkaar beter kennen en ontdekken we of je in onze flexpool past.
 • Match
  Als er een match is, dan verwelkomen wij je binnen ons team!

Voor vragen over de vacature kun je terecht bij onze recruiter Romy Goudsmits. Zij vertelt je graag meer over Eager People en de vacature. Bel of WhatsApp via: 06-29606984 of mail naar: werk@eagerpeople.nl Of solliciteer direct via de onderstaande knop!

Solliciteer direct!

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.