fbpx

Slimme flexpartner voor de verhuisbranche

  • |Klant: Mondial VSN Verhuizingen
  • |Categorie: Uitzenden
zakelijke verhuizingen

Mondial VSN Verhuizingen in Nieuwegein regelt particuliere en zakelijke verhuizingen en heeft twintig verhuizers in vaste dienst. Maar als het druk is met grote projectverhuizingen schakelt het bedrijf meteen Eager People in. Directeur Joep Verkroost vindt het een ideale samenwerking.

Zakelijke verhuizingen via Eager People

“Een paar jaar geleden knapte Eager People leegkomende appartementen op in een verzorgingshuis in Alblasserdam. Wij deden er de zakelijke verhuizingen. Ik zag hoe goed die jongens werkten. Ze namen de volledige regie over hun project. Regelden alles van verf tot gereedschap, planning en mensen. De samenwerking met ons verliep heel gemakkelijk.

Mondial VSN zit in Nieuwegein, Eager People in Utrecht. Dat is geografisch handig. Dus toen ik op een gegeven moment extra handjes nodig had, heb ik Eager People ingeschakeld. Ze hebben al veel verhuizingen gedaan en zijn ervaren, snel en bij de tijd. Het zijn allemaal weldenkende jongens en meiden. Je legt iets één keer uit en dan doen ze het meteen goed.

Een tijd lang deden we veel IKEA-montage voor zakelijke verhuizingen. Daar huurden we handymans van Eager People voor in, die hun eigen gereedschapskisten meenamen. Zulke montage doen we niet meer, maar het is heel prettig dat ze dat ook kunnen. Die handigheid hebben we nog wel eens nodig bij grote projecten. Cable management komt ook veel voor en ook daar kunnen wij hen voor inzetten!

Alles goed geregeld!

Eager People is heel transparant over wat ze wel en niet doen. Kunst, antiek, piano’s en internationale verhuizingen laten ze aan ons over, omdat we een Erkend Verhuisbedrijf zijn. We hebben gekwalificeerd personeel, grote vrachtwagens en verhuisliften, en opslagruimte. Zij helpen ons bij grote zakelijke verhuizingen. Die vliegen we samen aan. Bijvoorbeeld toen de gemeente Utrecht van veertien verschillende locaties naar één nieuw Stadskantoor ging. Of bij de verhuizing van een heel pand voor 2500 leerlingen van de Hogeschool Utrecht. Eager People op haar beurt beschikt weer over de juiste keurmerken en garanties zoals een G-rekening, zodat wij zeker weten dat ze hun zaken goed op orde hebben.".

Wilt u ook op flexibele basis verhuiskrachten bij ons inhuren? Bekijk alle mogelijkheden hier of vraag nu een offerte op!

Offerte opvragen!

“Het zijn allemaal weldenkende jongens. Je legt iets één keer uit en dan doen ze het meteen goed.”

Bedrijfsgegevens

    • Particuliere en zakelijke verhuizingen, inboedel- en archiefopslag en facilitaire diensten. Lid van de Erkende Verhuizers.

Meer klanten over Eager People

zakelijke verhuizingen

Samen sterker! Zonnehuisgroep Amstelland & Eager People

  • |Klant: Zonnehuisgroep Amstelland
  • | Categorie: Projecten

Jo Visser verbleef in het Zwitserse Davos om te herstellen van een longziekte. Daar kwam zij op het idee om Zonnehuizen op te richten voor[...]

zakelijke verhuizingen

Hoe gaat het nu met? - Liselot Hendrikse

Het is 21 juli wanneer Liselot voor het eerst op gesprek is geweest bij onze opdrachtgever NKC in Soesterberg. Met een dosis positieve energie[...]

zakelijke verhuizingen

Winterklaar maken van teststraten

  • |Klant: GGD regio Utrecht
  • | Categorie: Projecten

Eager People mocht Corona teststraten inrichten en winterklaar maken. Dit deden wij in opdracht van GGD Regio Utrecht waar met 1100 man, 7 dagen[...]

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Nick

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.