fbpx

Facilitaire ondersteuning in de ouderenzorg

De samenwerking met het gasthuis

Oud en jong gaan goed samen, zo bewijst de jarenlange samenwerking tussen het Bartholomeus Gasthuis en Eager People.

De samenwerking met het Bartholomeus Gasthuis

Het Bartholomeus Gasthuis is een modern verzorgingshuis, verpleeghuis en Huis in de Wijk gehuisvest in een historisch pand in het Utrechtse Museumkwartier. De organisatie wordt geleid door bestuurder-directeur Willy van Egdom. “We bestaan al zes eeuwen. Het gasthuis biedt verschillende zorgmogelijkheden en aanvullende welzijnsfaciliteiten aan ouderen. We bieden zorg in het woon-zorg-centrum en het verpleeghuis. De welzijnsactiviteiten vinden plaats in het Huis in de Wijk. Een gastvrije omgeving waar respect voor mens, milieu en historie (vanaf 1367!) voelbaar is.”

De samenwerking met Eager People gaat terug naar 2009. De toenmalige manager Wonen van het Bartholomeus Gasthuis belde Eager People om een offerte op te vragen voor het verhuizen van 100 ouderen. Om een volledige renovatie te realiseren moesten er 100 ouderen verhuist worden. Tijdens de renovatie heeft Eager People twee jaar lang een projectleider geleverd en alle verhuizingen ten uitvoer gebracht. Hiernaast werden er ook zeer geregeld klusstudenten (handymans) bij de kleinere klusjes rondom de verhuizing ingezet.

De vele mogelijkheden van Eager People

Ook mocht Eager People een fulltime secretarieel medewerker leveren. Eager People had een HBO starter in haar netwerk zitten die de juiste opleiding had gevolgd en perfect in het plaatje paste. Deze kandidaat is uiteindelijk in vaste dienst gekomen bij het Bartholomeus Gasthuis. Door de werving & selectie die Eager People hierbij verrichte, had het Bartholomeus Gasthuis voor deze functie geen wervingskosten.

Het Bartholomeus Gasthuis belt Eager People regelmatig voor facilitaire hand- en spandiensten zoals een bewonersverhuizing, het opknappen van een zorgwoning of een andere facilitaire uitdaging. Van Egdom: “In zo’n pand is er altijd wel iets te doen en het blijkt dat de samenwerking tussen studenten en ouderen heel goed gaat!”

Ook slimme, meedenkende medewerkers of verhuizers inhuren? Bekijk alle mogelijkheden hier of vraag direct een offerte op!

Vraag offerte op!

“In de ouderenzorg is altijd behoefte aan flexibele, slimme medewerkers! Bij ons blijkt ook dat jongeren en ouderen heel goed samengaan!”

Meer klanten over Eager People

De samenwerking met het gasthuis

Ben jij student, starter of professional?

Ben je op zoek naar een afwisselende (bij)baan in het facilitaire werkveld? Er zijn bij ons verschillende mogelijkheden!

De samenwerking met het gasthuis

Facilitair professional nodig?

Heb jij een vacature en snel een facilitaire professional nodig? Dan zijn wij er voor je!

De samenwerking met het gasthuis

Tijdelijk facilitaire handen nodig?

Op zoek naar flexibele inzet binnen jouw organisatie? Onze facilitaire talenten staan voor je klaar!   

Hoi, kunnen wij je helpen?
consultant

Bij vragen en/of opmerkingen kun je ons tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.