fbpx

Inrichten logeerwoningen uitbesteed aan Eager People

rustwoningen

Voor het inrichten van rustwoningen tijdens een renovatieproject belde Seyster Veste meteen met Eager People. Een eerder project was zo naar tevredenheid uitgevoerd, dat de woningcorporatie niet eens meer zocht naar andere partijen.

Erica Steehouder, projectconsulent voor de rustwoningen bij Seyster Veste:

“Vlak voor de zomer van 2014 leverde Seyster Veste een complex op met zeventig woningen voor 55-plussers. Die éne lift in het complex was genoeg voor het leven van alledag, maar te weinig tijdens zo’n massale verhuizing. Eager People kwam met een oplossing. Ze hielpen behalve met sjouwen ook door twee verhuisliften te plaatsen. Bewoners waren erg tevreden over hen. We wisten dat Eager People voor woningcorporatie Mitros logeerwoningen had ingericht. Gecombineerd met de goede ervaringen die we zelf al met hen hadden, was de keuze gemakkelijk toen we de Montessoriflat gingen renoveren tot rustwoningen. We hebben niet eens meer gezocht naar andere partijen.

De gemiddelde leeftijd in dit complex is 65 jaar oud. Eager People helpt met twee zaken. Ten eerste bij de bewoners zelf, met het aan de kant zetten van zware spullen of helpen met inpakken. Ten tweede bij het inrichten van rustwoningen. Bewoners kunnen er een paar weken logeren tot hun appartement gerenoveerd is. Ook wilden we een gemeenschappelijke ruimte, waar ze koffie kunnen drinken en even tot rust kunnen komen.

Het mocht uitstraling hebben en moest passen bij de bewoners van de Montessoriflat. Een en ander wel binnen ons budget natuurlijk. Projectleiders Sabine Röbschläger en Martin Deen dachten mee over stijl, kleuren en inrichting. Eager People zorgde voor een enorme eethoek in de gemeenschappelijke ruimte, ze onderhandelden voor ons met partijen die meubels leverden. Ze begrepen wat we nodig hadden. De lijntjes waren kort, ze werkten snel. Voor eerdere projecten hadden we zelf rustwoningen ingericht. Dat kostte ontzettend veel tijd. Het is heel fijn om deze klus uit te besteden en zeker te weten dat het goed gedaan wordt.”

Ook een projectmedewerker inhuren? Bekijk alle mogelijkheden hier of vraag nu een offerte op!

Vraag offerte op!

“Ze begrepen wat we nodig hadden. De lijntjes waren kort, ze werkten snel.”

Bedrijfsgegevens

Meer klanten over Eager People

rustwoningen

Ben jij student, starter of professional?

Ben je op zoek naar een afwisselende (bij)baan in het facilitaire werkveld? Er zijn bij ons verschillende mogelijkheden!

rustwoningen

Facilitair professional nodig?

Heb jij een vacature en snel een facilitaire professional nodig? Dan zijn wij er voor je!

rustwoningen

Tijdelijk facilitaire handen nodig?

Op zoek naar flexibele inzet binnen jouw organisatie? Onze facilitaire talenten staan voor je klaar!   

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.