fbpx

Bewoners ontzorgen bij Woningstichting Rochdale

  • |Klant: Woningstichting Rochdale
  • |Categorie: Projecten
Aart verteld over het ontzorgen van Eager people

Ooit wel eens in een groot flatgebouw geweest waar de lift het niet deed en waar je dan genoodzaakt was om de trap te nemen? Of erger nog: je stond vast in de lift... Als het aan Aart den Hollander (53) ligt niet. Hij is adviseur vastgoed bij Woningstichting Rochdale. Dit bedrijf heeft ongeveer 36.000 woningen in groot Amsterdam vertelt Aart. Van Purmerend tot aan Diemen. En daar staan in totaal maar liefst 250 liften. Aart is voor al deze liften verantwoordelijk en schakelt ons zo nu en dan in om hem te ontzorgen.

Woningstichting Rochdale en Eager People

Aart werkt sinds maart 2015 bij Rochdale. Hij is hier aangenomen vanwege zijn kennis over liften. “Toen ik hier binnenkwam hadden veel bewoners klachten over liften die stil stonden. Het gebeurde gewoon te vaak en het duurde lang voordat ze gerepareerd werden. De communicatie naar bewoners kon vooral sneller. Het komt nog wel eens voor dat een lift wat langer stilstaat, maar dan weten we in ieder geval wel wat er gedaan moet worden en nemen we ook bepaalde maatregelen. Wat we nu vooral doen is zo snel mogelijk naar bewoners communiceren wat er aan de hand is en wat ze kunnen verwachten.”

Een van de maatregelen is het inzetten van studenten wanneer de liften het niet doen. Deze moeten soms worden stilgezet vanwege groot onderhoud. Dit kan een grote impact hebben op de bewoners. Sommige zijn namelijk echt afhankelijk van een lift vertelt Aart. “Vaak kan het stilstaan van een lift worden opgelost door het nemen van een lift verderop of zelfs de lift ernaast. Alleen heel veel flats hebben niet meerdere liften.”

Ontzorgen via Eager people

Ontzorgen van de bewoners

In dat geval worden er trapliften geplaatst voor oudere mensen die niet goed kunnen traplopen. Dit is ook het moment waarop Rochdale en Eager People samenkomen. Zij huren namelijk studenten bij Eager People in die de oudere bewoners een handje helpen en zo Rochdale te ontzorgen. “Een oudere dame of heer die op de traplift zit, zichzelf en zijn/haar boodschappentas moet vasthouden én tegelijkertijd ook de traplift moet bedienen om naar boven te gaan, dat wordt een beetje te veel.”

De studenten helpen deze mensen bij het tillen van de boodschappentas of de zak huisvuil terwijl zij op een normale manier met de traplift naar boven of beneden kunnen gaan.

“Het lijkt een heel simpel karwei, maar voor Rochdale en de bewoners is het echt van toegevoegde waarde.”

Aart vertelt dat het contact met Eager People altijd heel fijn verloopt. “Het is een kwestie van even bellen of mailen. Ik heb zelfs Jorrit (Senior Recruiter/Accountmanager bij Eager People) eens op een vrijdagavond benaderd met de vraag of ze de volgende ochtend iemand konden leveren omdat ik met een probleem zat. Met succes! Dat zegt enorm veel over de manier hoe hij in zijn werk staat. Dat vind ik heel bijzonder.”

Bent u ook op zoek naar een facilitair professional? Bekijk alle mogelijkheden hier of vraag direct een offerte aan.

Artikel door Mente Weijer.

“Het lijkt een heel simpel karwei, maar voor Rochdale en de bewoners is het echt van toegevoegde waarde.”

Woningstichting Rochdale

Meer klanten over Eager People

Aart verteld over het ontzorgen van Eager people

Ben jij student, starter of professional?

Ben je op zoek naar een afwisselende (bij)baan in het facilitaire werkveld? Er zijn bij ons verschillende mogelijkheden!

Aart verteld over het ontzorgen van Eager people

Facilitair professional nodig?

Heb jij een vacature en snel een facilitaire professional nodig? Dan zijn wij er voor je!

Aart verteld over het ontzorgen van Eager people

Tijdelijk facilitaire handen nodig?

Op zoek naar flexibele inzet binnen jouw organisatie? Onze facilitaire talenten staan voor je klaar!   

Hoi, kunnen wij je helpen?
consultant

Bij vragen en/of opmerkingen kun je ons tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.