fbpx

De perfecte uitzendkracht op een hectische schooladministratie

leerlingenadministratie

Een administratief handig iemand, die heel snel dingen snapt, net zo snel is ingewerkt en nauwkeurig blijft in een hectische omgeving. Om zulke hulp zaten de Internationale Schakelklas en het Pouwercollege in Utrecht te springen. Eager People vond exact de juiste medewerkers.

Leerlingadministratie via Eager People

Hoofd Administratie Saskia van ‘t Hoenderdaal: “Vorig jaar december viel door ziekte een collega van de leerlingenadministratie uit. Terwijl we op dat moment zelfs boven formatie iemand nodig hadden vanwege de enorme toestroom van nieuwe leerlingen, vooral uit Syrië.

We doen de leerlingenadministratie voor twee scholen. Bij de Internationale Schakelklas is dat behoorlijk ingewikkeld. We hebben leerlingen tussen de twaalf en achttien jaar van veertig verschillende nationaliteiten. Hun kennisniveau varieert van analfabeet tot HBO, dus elk kind heeft een ander profiel. Kortom: We hadden dringend assistentie nodig en het liefst meteen.

Onze directeur raadde Eager People aan. Hij had hen eerder ingeschakeld voor interne verhuizingen en gemerkt dat hun mensen slim zijn en aan een paar woorden genoeg hebben.

Eager People begreep wat we nodig hadden en wie bij ons past. Zij stuurden binnen de kortste keren Inge, voor twee dagen per week. Ze werkte bij ons tot ze aan haar scriptie moest beginnen. Haar opvolgster was Lidewij, een proactieve dame die veel oppakte. Toen zij na drie maanden een baan kreeg die paste bij haar opleiding, namen we met pijn in het hart afscheid.

Geschenk uit de hemel

Onze collega was intussen nog steeds ziek. Daarom zochten we een student die vier dagen per week inzetbaar was, om zeker te zijn dat we onze administratie op tijd rond krijgen. Nu werken we met Sanne. Tussen haar bachelordiploma en het begin van haar master is ze 32 uur per week beschikbaar. Sanne is een geschenk uit de hemel. Ze luistert, kijkt en gaat aan de slag.

We willen het beste voor onze leerlingen. Ook op de administratie. Alle drie kantoorstudenten bevielen en bevallen goed. Ze zijn fantastisch, ik kan niet anders zeggen. Ik vertel zelfs aan collega’s van andere scholen wat een aanrader Eager People is.

Komend schooljaar verwachten we opnieuw een groot aantal nieuwe leerlingen. Zelfs als onze collega beter is kan het zijn dat we een extra kracht nodig hebben. Ik heb er het blinde vertrouwen in dat er van Eager People dan weer een goede  match komt. Dat geeft heel veel rust.”

Vraag offerte aan!

“We willen het beste voor onze leerlingen. Ook op de administratie.”

Bedrijfsgegevens

    • Volledig dagonderwijs voor leerlingen die geen of nauwelijks Nederlands spreken.

Meer klanten over Eager People

leerlingenadministratie

Ben jij student, starter of professional?

Ben je op zoek naar een afwisselende (bij)baan in het facilitaire werkveld? Er zijn bij ons verschillende mogelijkheden!

leerlingenadministratie

Facilitair professional nodig?

Heb jij een vacature en snel een facilitaire professional nodig? Dan zijn wij er voor je!

leerlingenadministratie

Tijdelijk facilitaire handen nodig?

Op zoek naar flexibele inzet binnen jouw organisatie? Onze facilitaire talenten staan voor je klaar!   

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.