fbpx

Herhuisvesten van 63 senioren

herhuisvesten

De 63 bewoners van verzorgingshuis ’t Reijgersbosch in Duivendrecht, onderdeel van de Zonnehuisgroep Amstelland, verhuisden gefaseerd naar een ander verpleeg/verzorgingstehuis. Eager People regelde het hele project. Transitiemanager Netty van der Kaa vertelt waarom de Zonnehuisgroep koos voor Eager People.

Herhuisvesten via Eager People

“Ouderen wonen door veranderd overheidsbeleid steeds langer thuis. Onze locatie Reigersbosch in Duivendrecht kreeg dan ook sinds 2014 geen nieuwe bewoners meer. Het pand openhouden voor de 63 mensen die nu nog over zijn is te duur. Daarom zoeken we voor hen een plek om te herhuisvesten op onze andere locaties. “

“In januari begonnen we. We deden al langer zaken met een erkende verhuizer, maar we kunnen niet van tevoren plannen wanneer ergens een plek vrijkomt. Vaak is dat verrassend snel. Soms is er één verhuizing per week, soms zelfs drie op een dag. De ene bewoner heeft nauwelijks bezittingen, de ander extreem veel. We hadden een verhuizer nodig die flexibel is. Van Eager People wisten we uit ervaring dat ze altijd meedenken en met oplossingen komen. En het is ook nog eens goedkoper.”

Inventariseren per woonruimte

“Heel slim: Eager People heeft de bezittingen per woonruimte geïnventariseerd. Nu is van tevoren duidelijk of een verhuizing small, medium of large is. De familie kan zelf de spullen inpakken of het overlaten aan Eager People. Families zijn vaak verrast door het elan en de energie van de studenten, terwijl ze tegelijkertijd heel rustig en bescheiden zijn. De eerste keer merkte ik alleen dat ze er waren omdat ik de verhuiswagen zag staan. Ik was echt verbaasd dat de verhuizingen zo goed gingen. Tot nu toe hebben ze veertig mensen verhuisd.  Voor de anderen hebben we tijd tot 30 november.”

“De kernwaarden bij de Zonnehuisgroep vatten we samen als PRET: professioneel, respectvol, elkaar blij maken en toewijding. Die waarden vinden we terug bij de verhuizers van Eager People. Ze zijn vriendelijk, communicatief en efficiënt. De bewoners staan bij hen centraal. Dozen verhuizen kan bijna iedereen, maar het stukje eromheen was boven verwachting. De rust, de respectvolle bejegening van bewoners, de flexibiliteit: petje af!”

Wilt u ook herhuisvesten of onze medewerkers inhuren voor een inventarisatie? Bekijk alle mogelijkheden hier  of vraag dan nu een offerte op!

Vraag offerte op!

“Dozen verhuizen kan iedereen, maar het stukje eromheen was boven verwachting. De rust, de respectvolle bejegening van bewoners, de flexibiliteit: petje af!”

Bedrijfsgegevens

    • Ouderenzorg in alle mogelijke vormen, van thuis tot verpleeghuis.

Meer klanten over Eager People

herhuisvesten

Ben jij student, starter of professional?

Ben je op zoek naar een afwisselende (bij)baan in het facilitaire werkveld? Er zijn bij ons verschillende mogelijkheden!

herhuisvesten

Facilitair professional nodig?

Heb jij een vacature en snel een facilitaire professional nodig? Dan zijn wij er voor je!

herhuisvesten

Tijdelijk facilitaire handen nodig?

Op zoek naar flexibele inzet binnen jouw organisatie? Onze facilitaire talenten staan voor je klaar!   

Hoi, kunnen wij je helpen?
consultant

Bij vragen en/of opmerkingen kun je ons tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.