fbpx

Huismeesters voor gemeente Nieuwkoop

  • |Klant: Gemeente Nieuwkoop
  • |Categorie: Uitzenden
Huismeesters Nieuwkoop

Dit is Leonie van den Burg (45). Zij is moeder van twee dochters van zestien en negentien jaar oud, woont met haar gezin in Nieuwegein en werkt sinds begin dit jaar bij de gemeente Nieuwkoop als facilitair coördinator. Ze is heel gedreven over hoe zij het huishouden van de gemeente op rolletjes laat verlopen vertelt ze. “Ik zorg er voor dat iedereen een goede en schone werkplek heeft. Dit doe ik samen met mijn teamleider en een team van vijf huismeesters. Bij de gemeente beter bekend als bodes."

De gemeente Nieuwkoop en de huismeesters van Eager People

Dat is ook gelijk een van de dingen waarom ze in contact staat met Eager People. Niet als medewerker, maar als klant. “Er viel afgelopen jaar een huismeester uit wegens vervelende omstandigheden en daarom hadden we nieuwe huismeesters nodig voor een periode van een aantal maanden.” Op dat moment moest Leonie gelijk aan Eager People denken. Ondanks dat ze nog nooit hadden samengewerkt én ze haar nieuwe baan niet aan hen te danken heeft had Eager People toch een goede indruk bij haar achter gelaten. Na de keuze om een nieuwe uitdaging te zoeken ging Leonie namelijk op zoek naar een nieuwe job via onder andere LinkedIn. Daar kreeg ze een connectieverzoek van Gerhard (directeur Eager People).

Gemeente Nieuwkoop en de huismeesters van Eager PeopleGunfactor

“Op het moment dat ik het connectie verzoek van Gerhard kreeg voelde ik me echt gezien als facilitair professional. Dat vond ik zo tof van hem. Als je na achttien jaar opeens de arbeidsmarkt instapt dan is dat wel even van: zitten mensen wel op je te wachten?” Vanaf toen is ze Eager People een beetje gaan volgen vertelt ze. “Ik dacht gelijk: wat een leuk bedrijf! Ik vind dat ze het heel slim en goed aanpakken allemaal. In januari was de facilitaire vakbeurs, daar ben ik langs hun stand gegaan en daar heb ik met Dennis (Commercieel Manager bij Eager People) gesproken. Ik vond het een leuke club mensen die heel gedreven is.” “Op het moment dat ik iemand nodig had gaf ik Eager People de gunfactor. Dan hoop je natuurlijk dat het goed uitpakt. In dit geval was dat ook zo. Ik ben heel tevreden over hoe de zaken met Eager People gelopen zijn.”

Even een appje

Over hoe het contact verloopt met Eager People is Leonie ook enthousiast. “Ik heb contact met Jaron (Senior Recruiter bij Eager People). Hij is hier een keer langs geweest om koffie te drinken en kennis te maken. Het feit dat hij langs komt als ik iemand voor maar vier maanden inhuur laat zien dat ze veel moeite doen voor hun klant. Als ik voor die periode iemand bij een ander uitzendbureau huur komt er niet perse iemand langs.” Daarnaast vindt Leonie het ook heel fijn dat Jaron haar af en toe een appje stuurt. “Dat vind ik een fijne manier van contact opnemen. Dan kan je lekker beantwoorden op het moment dat je daar tijd voor hebt.”

Ook behoefte aan een facilitair professional of huismeesters van Eager People? Bekijk onze dienstenpagina of vraag direct een offerte aan!

Artikel door Mente Weijer.

“Ik dacht gelijk: wat een leuk bedrijf! Ik vind dat ze het heel slim en goed aanpakken allemaal.”

Gemeente Nieuwkoop

Meer klanten over Eager People

Huismeesters Nieuwkoop

Ben jij student, starter of professional?

Ben je op zoek naar een afwisselende (bij)baan in het facilitaire werkveld? Er zijn bij ons verschillende mogelijkheden!

Huismeesters Nieuwkoop

Facilitair professional nodig?

Heb jij een vacature en snel een facilitaire professional nodig? Dan zijn wij er voor je!

Huismeesters Nieuwkoop

Tijdelijk facilitaire handen nodig?

Op zoek naar flexibele inzet binnen jouw organisatie? Onze facilitaire talenten staan voor je klaar!   

Hoi, kunnen wij je helpen?
consultant

Bij vragen en/of opmerkingen kun je ons tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.