fbpx

Cable management in dialysecentrum Dianet

cable management van Eager People

Eager People en cable management

Toen een collega over een snoer struikelde, wist dialysecentrum Dianet dat het tijd was voor cable management. Eager People werkte in snel tempo de bekabeling van zo’n 120 werkplekken keurig weg.

Nina van Haarlem, eerste medewerker servicedesk bij Dianet: “Bekabeling opbinden en netjes wegwerken is behalve veiliger ook hygiënischer. Schoonmakers kunnen dan onder de bureaus overal gemakkelijker bij. Het is zeker geen moeilijke klus, maar we hadden er zelf gewoon de tijd niet voor.

Toen iemand bijna viel over een snoer dat in de weg lag, hebben we het alsnog tot prioriteit gemaakt en Eager People gebeld. Daarna ging het wonderbaarlijk snel. Zowel op onze vestiging in Utrecht als op die in Amsterdam.  De studenten kwamen op zaterdag. Handig, omdat de kantoormedewerkers er dan niet zijn.

Dianet is in het weekeinde geopend voor patiënten. Omdat ook op zaal een aantal computers staat, hadden de jongens van Eager People dus met wel hèn te maken. Dat deden ze prima. Als patiënten het wilden, zouden de studenten meteen weggaan. Maar dat hoefde niet, ze waren rustig en beleefd, onderling geinen lieten ze achterwege.

Cable management, snel en flexibel

Binnen een ochtend waren ze klaar. Veel eerder dan we verwachtten, waardoor de kosten zelfs lager waren dan we gebudgetteerd hadden. Dianet heeft zelf klusjesmannen in dienst, een eigen ICT-afdeling en een studentenpool voor receptiewerk. Daar zullen we Eager People dus minder snel voor inschakelen. Maar wat niet is kan nog komen. Aan de kwaliteit zal het in ieder geval niet liggen!"

Ook handige cable managers inhuren? Bekijk hier de mogelijkheden of vraag meteen een offerte op!

Stuur mij een offerte!

“We hebben Eager People gebeld. Daarna ging het wonderbaarlijk snel”

Dianet

    • Dianet is hét kennis- en expertisecentrum op het gebied van dialyse.

Meer klanten over Eager People

cable management van Eager People

Samen sterker! Zonnehuisgroep Amstelland & Eager People

  • |Klant: Zonnehuisgroep Amstelland
  • | Categorie: Projecten

Jo Visser verbleef in het Zwitserse Davos om te herstellen van een longziekte. Daar kwam zij op het idee om Zonnehuizen op te richten voor[...]

cable management van Eager People

Hoe gaat het nu met? - Liselot Hendrikse

Het is 21 juli wanneer Liselot voor het eerst op gesprek is geweest bij onze opdrachtgever NKC in Soesterberg. Met een dosis positieve energie[...]

cable management van Eager People

Winterklaar maken van teststraten

  • |Klant: GGD regio Utrecht
  • | Categorie: Projecten

Eager People mocht Corona teststraten inrichten en winterklaar maken. Dit deden wij in opdracht van GGD Regio Utrecht waar met 1100 man, 7 dagen[...]

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Nick

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.