De perfecte match

Heeft u een vacature die u graag snel en goed in wilt vullen? Wij helpen u graag verder! Een gebrek aan goede medewerkers kost immers geld. De werkdruk bij uw huidige medewerkers loopt op, u mist kansen in de markt en uw interne klanten worden niet optimaal geholpen.

Het werven, selecteren en inwerken van een nieuwe medewerker kost tijd, geld en energie. Het aannemen van de verkeerde medewerker kost nog eens een veelvoud van de wervingskosten. Het vinden en aannemen van de perfecte nieuwe medewerker is kortom niet eenvoudig. Dus doet u dit het liefst in één keer goed.

Wij volgen een methode die aantoonbaar beter werkt dan de gebruikelijke wervingsmethoden. Wij volgen een gestructureerd werving & selectieproces om u te voorzien van goede kandidaten. Daarbij kijken we verder dan alleen functie-eisen, competenties en werkervaring. Wij besteden veel aandacht aan de match met de cultuur en ‘why’ van uw organisatie. Wij beschikken over een uitgebreid kandidatennetwerk zodat we snel de juiste mensen bij u kunnen voorstellen.

Heeft u een vacature die wij mogen (helpen) invullen?

Neem contact op!

Waarom werving & selectie?

 • Toegang tot een actueel en uitgebreid netwerk van facilitaire kandidaten;
 • Snel in gesprek met de juiste kandidaten;
 • De medewerker komt direct bij u in dienst;
 • Marktconforme tarieven.
Recruiter Jorrit

Senior Recruiter Jorrit

"Ik kijk vooral naar de intrinsieke motivatie van de kandidaat, en de organisatiecultuur. Dit leidt tot langdurige matches."

Lees meer
 • Uitzenden

  Huismeesters
  Receptionisten
  Servicedeskmedewerkers

 • Detacheren

  Interim management
  Zwangerschapsvervanging
  Projectmanagement

 • Projecten

  Ingebruiknames
  Herhuisvesting
  Projectondersteuning