fbpx

Vakantiewerk Amsterdam relevante werkervaring opdoen

Vakantiewerk Amsterdam relevante werkervaringDeze zomer geld verdienen en ook nog eens relevante werkervaring opdoen? Het kan! Op zoek naar vakantiewerk in Amsterdam? Kom dan het gezellige team van Eager People versterken. Klussen, verhuizen of de receptie van een tof kantoor bemannen. Werken bij Eager People kan zo afwisselend zijn als je zelf maar wilt! Schrijf je daarom meteen in!

Vakantiewerk Amsterdam: doe relevante werkervaring op!

Je bent natuurlijk op zoek naar vakantiewerk, omdat je wat extra centen wilt verdienen. Maar hoe mooi is het als je tegelijkertijd ook relevante werkervaring op kunt doen die goed op je C.V. staat? Bij Eager People kun je door verschillende werkzaamheden uit te voeren en door bij verschillende bedrijven te werken veel nieuwe vaardigheden opdoen! Leer hoe je met mensen binnen verschillende lagen van een bedrijf communiceert. Volg een verhuistraining bij Eager People, ga aan de slag bij verhuisbedrijven en leer hoe je efficiënt en praktisch verhuisd.

Toffe bedrijven, leuke collega’s en gezellige borrels

Het leuke aan werken bij Eager People is dat je bij veel verschillende toffe bedrijven komt te werken. Kleine start-ups, grote webwinkels en woningbouwcorporaties, je kunt het zo gek niet bedenken. Bij Eager People staan slim en efficiënt werken centraal, maar wij vinden het ook heel belangrijk dat je geniet van je werk. Je werkt met leuke collega’s en kunt na opdrachten altijd op ons mooie kantoor aan het water een biertje komen drinken. Ook organiseren wij regelmatig borrels om lekker bij te kletsen met iedereen.

Waarom jij bij Eager People wilt komen werken:

  1. Je doet nuttige werkervaring op
  2. Je leert allemaal bruikbare en handige vaardigheden
  3. Wij hebben een supermooi kantoor aan het water
  4. Je werkt met leuke collega’s
  5. Er zijn regelmatig gezellige borrels

 

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.