fbpx

Facilitaire vakantiekrachten helpen jou de zomer door!

Facilitaire vakantiekrachten helpen jou de vakantie door.

Heb je al een vakantie geboekt? Mooi! Waar gaat de reis naartoe? Als je op vakantie gaat is het natuurlijk fijn als je zeker weet dat alles op het werk goed geregeld is. De slimme, facilitaire vakantiekrachten van Eager People zorgen dat alles doorloopt terwijl jij er niet bent. Zodat jij en je collega’s en klanten met een gerust hart achterlaat, zonder dat de werkdruk onnodig oploopt.

Facilitaire vakantiekrachten

De facilitaire vakantiekrachten van Eager People bemannen jouw receptie, helpen een handje mee als facilitair medewerker of zijn inzetbaar als postkamermedewerker. Je kunt voor alle soorten werkzaamheden een vakantiehulp inhuren. Omdat wij veel met studenten van facilitaire opleidingen werken, kunnen wij intelligent personeel leveren dat snel is ingewerkt en begrijpt hoe goede dienstverlening werkt.

Zomerplanning

Vakantiemedewerkers leveren wij doorgaans op uitzendbasis. Zij krijgen het salaris betaald dat bij jullie ook uitbetaald wordt voor vergelijkbaar werk. Je geeft ons door in welke periode jij extra inzet wilt. We bepalen samen met jou de gewenste inzet en vullen deze planning voor je in. Simpel! Vraag direct een offerte aan of neem gerust eens contact met ons op. Bekijk daarnaast eens al onze diensten voor een brede inzet van facilitaire professionals.

Vraag een offerte aan!

Even bellen?

 De voordelen van een vakantiekracht van Eager People:

  • Onze mensen zijn slim en dus snel ingewerkt.
  • Wij zijn gespecialiseerd in facilitaire functies en snappen jouw vraag.
  • Je zit nergens aan vast, dus geen onnodige kosten.
  • Wij reageren snel op jouw vraag.
Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.