Receptionist - Amersfoort - 32 tot 40 uur

Startdatum: Z.S.M.
Regio: Noord-Holland
Dienstverband: Ervaren functie, Tijdelijke functie (32 tot 40 uur uur)

Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij per direct op zoek naar een Receptionist M/V voor 32-40 uur (woensdag is een must) voor minimaal 4 maanden. Eventueel is deze functie ook als duo-baan (2 x 20 uur) in te vullen. Ben je woonachtig in de regio Amersfoort en ben jij de Hospitality Specialist die wij zoeken? Neem dan contact met ons op!

 

Solliciteer direct!


Bedrijfsprofiel

Deze organisatie is een internationale onderneming, zij werken met 80 collega’s vanuit 3 vestigingen in Nederland. Zij bieden een brede dienstverlening op gebied van onder andere accountancy en fiscaal advies.

Functieprofiel:

De functie van Receptionist is een zelfstandige functie. Je verricht o.a. de volgende taken:

  • Je bent het visitekaartje van het kantoor en daarmee het eerste aanspreekpunt voor de klanten, zowel aan de telefoon als bij de ontvangst op kantoor;
  • Je beheert de vergaderruimtes en verzorgt alle interne bijeenkomsten en borrels/ lunches tot in de puntjes;
  • Je verricht secretariële werkzaamheden, zoals het opstellen of aanpassen van brieven en opdrachtbevestigingen, het zorg dragen voor het verzenden van rapporten en jaarverslagen (digitaal of per post);
  • Je draagt zorg voor de verspreiding van inkomende post en verzenden van uitgaande post;
  • Je ondersteunt facilitaire zaken zoals de inkoop van kantoorartikelen, de uitgifte van mobiele telefoons, contact met leveranciers etc.

Functie-eisen:

Je hebt een afgeronde MBO/HBO opleiding en beschikt over een aantal jaren ondersteunende werkervaring of je hebt gewerkt als Receptionist.

Je bent op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen je vakgebied en bent uiterst vaardig op het gebied van MS Office. Ervaring met, of kennis van de accountancy, financiële of juridische dienstverlening is een voordeel. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift, en bent in staat om Engels sprekende klanten telefonisch te woord te staan.

Je bent nauwkeurig en beschikt over organisatie sensitiviteit en ziet het werk liggen. Je hebt organisatietalent en kunt goed zelfstandig werken maar je weet ook altijd de juiste verbindingen te leggen met collega’s en externe partners. Je bent klantgericht, je beschikt over uitstekende contactuele vaardigheden, je bent representatief en integer.

Aanbod

Het salaris is marktconform en afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Geïnteresseerd?

Voor vragen over de vacature kan je terecht bij Jaron Bossinade (Senior Recruiter) via 030 2011762 of per mail vacatures@eagerpeople.nl.

Solliciteer direct! Overzicht

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Orrin

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.