Projectleider Bouw - Utrecht - 32 tot 36 uur

Startdatum: Z.S.M.
Regio: Utrecht
Dienstverband: Ervaren functie (36 uur)

Voor een klant in Utrecht ben ik op zoek naar een Projectleider Bouw voor tussen de 32 en 36 uur per week. Ik zoek een kandidaat die minimaal beschikt over over een afgeronde MBO4 of HBO bouwkundige opleiding met enige jaren relevante werkervaring. Wil jij 2019 starten in een nieuwe, uitdagende baan? Lees dan snel verder voor meer informatie over deze vacature!

Solliciteer direct!


Bedrijfsprofiel

Waar ga je werken?

Je gaat werken voor een organisatie van zorgprofessionals die zich richten op de gebieden Revalidatie, Verzorgd Wonen en Thuis (begeleiding bij zelfstandig wonen en thuiszorg).

Functieprofiel:

Wat ga je doen?

Als projectleider Bouw houd je je bezig met het gebouwenbeheer voor de bestaande 16 zorglocaties, waarbij je verantwoordelijk bent voor het begeleiden van meerjarenonderhoud, energiebeheer en tekeningenbeheer. Voor nieuwbouw en verbouwprojecten voer je ook de projectbegeleiding.

Je komt te werken op het Centraal Bureau in Utrecht, grenzend aan het mooie, groene Park Transwijk en gelegen op een centrale locatie in Utrecht-Zuid. Het kantoor is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, de sneltram stopt voor deur. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Functie-eisen:

Wat verwachten wij van jou?

Als projectleider Bouw maak je deel uit van het Facilitair Bedrijf in een team van meerdere projectleiders. Er is één projectleider bouw (deze vacature). Dit betekent dat jij een breed takenpakket met veel afwisseling hebt.

Jij

 • hebt een relevante afgeronde bouwkundige opleiding op MBO+/HBO niveau;
 • beschikt over goede kennis van Microsoft Office programma's;
 • hebt voorkeur kennis van en ervaring met meerjarenonderhoudsprogramma's;
 • hebt voorkeur kennis van en ervaring met het tekenprogramma AutoCAD;
 • bent bezit van certificaat of bereid zijn om VCA-VOL te volgen.

Van nieuwe medewerkers wordt en een Verklaring Omtrent Gedrag gevraagd. Een online assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Aanbod

Wat bieden wij aan?

 • Na een positief bemiddelingstraject treedt jij direct in dienst bij onze klant;
 • Onze klant biedt veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling;
 • Jouw arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingstehuizen en Thuiszorg;
 • Salaris: je ontvangt een salaris op niveau FWG 50 (minimaal 2.468,58 euro en maximaal 3.582,26 euro). Hier bovenop ontvang je een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 7,4%;
 • Onze klant biedt goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals , korting op verzekeringen en het abonnement van de sportschool en een bijdrage aan een fiets, PC of laptop.

Geïnteresseerd?

Voor vragen over de vacature kan je terecht bij Jorrit te Nijenhuis (Senior Recruiter) via 030 2011762 of per mail vacatures@eagerpeople.nl.

 

 

Solliciteer direct! Overzicht

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Orrin

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.