Logistiek Medewerker Werkplaats - Zaandam - 40 uur

Startdatum: Z.S.M.
Regio: Noord-Holland
Dienstverband: Ervaren functie (40 uur)

Ik ben op zoek naar een enthousiaste en gedreven Logistiek (technisch) Medewerker Werkplaats (40 uur) bij een leuk bedrijf in Zaandam. Dit bedrijf levert en onderhoud revalidatie- en zorghulpmiddelen.  Hun doel: mensen met een bewegingsbeperking volop laten meedoen.Wil jij in je werk bijdragen aan dit doel door het verzorgen van een optimale service voor mensen met een bewegingsbeperking en ben je nieuwsgierig geworden naar mer informatie over de functie? Lees dan snel verder! #vacature #geteager

Solliciteer direct!


Bedrijfsprofiel

Voor welk bedrijf ga je werken?

Het bedrijf waarvoor je gaat werken helpt zorginstellingen bij het beheer en onderhoud van hulpmiddelen en adviseert over de juiste producten, de toepassing en budgettering. Het bedrijf opereert al sinds 1836 in de zorgsector en is daarmee de langst bestaande leverancier van zorghulpmiddelen in Nederland.

 

 

 

Functieprofiel:

Wat ga je doen?

Als Logistiek (technisch) medewerker werkplaats leid je de fysieke technische en administratieve goederenstromen intern in goede banen. Zodat alle werkzaamheden in het magazijn goed en op tijd worden verricht.

 • Je ontvangt voorzieningen vanuit leveranciers of depot;
 • Je biedt ondersteuning bij (eind)controle van voorzieningen;
 • Je zet voorzieningen klaar en biedt ze aan ter reiniging;
 • Je vraagt RMA aan bij diverse leveranciers en verwerkt deze in het systeem;
 • Je verwerkt gegevens in het onderdelen programma tijdens de inventarisatie/balans.

Functie-eisen:

Wie ben jij en wat heb je in huis:

Je hebt aantoonbare ervaring als Logistiek (technisch) medewerker werkplaats en bent een zelfstandig opererende collega. Je hebt een professionele en integere houding. Daarnaast heb je affiniteit met de zorgbranche en zowel een klantgerichte als oplossingsgerichte instelling. Jouw drive is onze kracht. Je bent goed in je vak, hebt de juiste teamgeest en bent betrokken.

 • Je hebt minimaal MBO-3 werk- en denkniveau op logistiek gebied;
 • Je communiceert makkelijk met je collega’s en onze leveranciers en klanten;
 • Je houdt alles onder controle en bewaakt de processen;
 • Je beschikt over discipline en bent flexibel;
 • Je bent een echte teamplayer.

Aanbod

Wat bieden wij?

 • Na een succesvol bemiddelingstraject (Werving & Selectie), treedt je in dienst bij onze opdrachtgever ;
 • Bij werken bij onze opdrachtgever moet je denken aan een leuk team met enthousiaste collega’s. Je kunt rekenen op een salaris dat past bij je functie, ervaring en prestaties. Op een prima pensioenopbouw met een lage premie. Zij stimuleren je om kennis op te doen en het maximale uit je vakmanschap te halen. Door te investeren in je opleiding, begeleiding en ontwikkeling. En door je alle ruimte te geven voor eigen initiatief.
 • Over het salaris: afhankelijk van leeftijd, ervaring en vooropleiding, verdien je tussen de € 2.100,- en € 2.600,- bruto per maand op basis van 40 uur per week. 

Nog één ding:

Voor het werken bij onze opdrachtgever is een VOG noodzakelijk. Wij zullen tijdens het bemiddelingstraject aan je vragen een actueel VOG (minder dan 3 maanden oud) aan te leveren.

Geïnteresseerd?

Voor vragen over de vacature kan je terecht bij Jaron Bossinade (Senior Recruiter) via 030 2011762 of per mail jaron.bossinade@eagerpeople.nl.

 

Solliciteer direct! Overzicht

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Orrin

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.