fbpx

Huismeester - Utrecht - 24 uur per week

Startdatum: Z.S.M.
Regio:
Dienstverband:  (24 uur)

Voor onze opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar een huismeester/conciërge (0,6 FTE)! Altijd al op een school willen werken en een bijdrage leveren aan het reilen en zeilen binnen een organisatie? Lees dan verder!

Solliciteer direct!


Bedrijfsprofiel

De school, met internationaal karakter, huisvest dagelijks zo'n 700 scholieren, variërend tussen de leeftijden 4-18 jaar. Het is een basis- en middelbare school in één. De school zit gevestigd in Utrecht. Elke dag streven zij naar academische excellentie in het programma dat zij aanbieden aan hun scholieren.

Functieprofiel:

Je komt te werken in een groot team met mensen van over de hele wereld, de voertaal is dan ook Engels. Als conciërge ben je verantwoordelijk voor het aangezicht van de school. Dit houdt in dat je medeverantwoordelijk bent om de school netjes en veilig te houden, en om te zorgen dat de faciliteiten goed werken. Denk hierbij aan schoonmaakwerkzaamheden, kluswerkzaamheden en het toezicht houden op de kinderen als de leraren lunchpauze hebben. Als conciërge ben je een spil in het web van de school en wil iedereen wat van je, daarom is het belangrijk dat je helder kunt communiceren (zowel in het Engels als in het Nederlands), je gestructureerd kunt werken en dat je je representatief opstelt richting ouders en collega’s. Daarnaast ben je ook het aanspreekpunt voor externe, facilitaire partijen zoals het schoonmaakbedrijf.

 • Je leert, ziet en kan ontzettend genieten van veel verschillende wereldculturen (ze vieren bijvoorbeeld veel niet-Nederlandse feestdagen en hebben vaak evenementen waarbij ouders hapjes en drankjes meenemen vanuit hun cultuur;
 • Ze hebben een hecht team met lieve en dankbare mensen;
 • Je hebt ontzettend veel vrijheid om je taken te doen op het moment dat jij dat wil doen. Je zit niet vast aan een specifiek schema;
 • De interne communicatie is redelijk informeel, extern moet je wel representatief zijn maar de omgeving is over het algemeen uitermate begripvol en vriendelijk;
 • Je wordt niet op de vingers gekeken, men vertrouwt dat je het goed doet en zegt het vaak direct als je ergens in moet verbeteren (goeie, doch onofficiële feedback structuur)

Functie-eisen:

 • MBO+ werk- en denkniveau;
 • Bij voorkeur ervaring binnen een scholengemeenschap;
 • Er zijn veel evenementen dus je moet flexibel kunnen zijn;
 • Het is belangrijk dat je je kunt inleven in andermans culturele waarden en normen. Je bent dus een open-minded persoon;
 • BHV/EHBO is een pré;
 • Je kunt goed omgaan met de doelgroep;
 • Een goede beheersing van de Engelse taal.

Aanbod

Wij bieden jou een leuke, dynamische werkomgeving op een goed bereikbare plek in Utrecht. Je krijgt van ons een contract op uitzendbasis waar de kans bestaat dat je op den duur wordt overgenomen door de organisatie. Salaris is natuurlijk belangrijk. Je wordt beloond en ingeschaald volgens de cao Voortgezet Onderwijs, schaal 5 OOP, op basis van ervaring en kunde.

Geïnteresseerd?

Wil je meer weten over deze functie? Onze recruiters beantwoorden je vragen graag via vacatures@eagerpeople.nl. Overtuigd? Solliciteer dan nu via onderstaande button! We kijken er naar uit jou te ontmoeten!

In 7 stappen naar jouw nieuwe baan:

 1. Solliciteer op de functie en schrijf je in;
 2. Onze recruiters nemen contact op voor de eerste intake;
 3. Indien gewenst wordt je uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking bij ons op kantoor;
 4. Als je matcht, zal jouw profiel voorgesteld worden bij de klant;
 5. Eerste sollicitatiegesprek bij de klant;
 6. Eventueel een vervolggesprek of direct een arbeidsvoorwaardelijk gesprek;
 7. Je kunt starten!
Solliciteer direct! Overzicht

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Orrin

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.