fbpx

Huismeester - Nieuwegein - 40 uur

 

Jij bent een operationeel en servicegerichte huismeester en bent bekend met het uitvoeren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden in en rondom een bedrijfspand. Met de allround ervaring die jij steek jij graag jouw handen uit de mouwen op het hoofdkantoor van een groot ICT-bedrijf!

Solliciteer direct!

Jouw nieuwe workplace

Onze opdrachtgever is een onafhankelijke IT-dienstverlener in de Benelux. Zij zijn de partner die je helpt om digitaal te transformeren en de verandering voor te blijven. Zij noemen dat Ahead of change. Dat doen ze door technologie, businessuitdagingen en mensen met elkaar te verbinden. Ze helpen je om je snelheid te vergroten, slimme IT-toepassingen te ontwikkelen, nieuwe digitale diensten te lanceren en zorgen dat mensen ze omarmen. Op die manier creëren ze een digitale voorsprong en blijven zij als organisatie vooroplopen.

Het bedenken van en adviseren over de juiste toepassing van IT, het ontwikkelen en optimaliseren van goede software en platforms, en het beheren en optimaliseren van IT-landschappen zijn de kern van de organisatie. Zij willen in de markt gezien worden als topdienstverlener. Ze werken slim samen met hun klanten om de beste resultaten voor hen te behalen. Dat doen ze met hun eigen unieke manier van werken. Een aanpak waardoor hun klanten weten wat zij van de organisatie kunnen verwachten, in elke fase van de samenwerking. Ze werken bij voorkeur in teams die ze afhankelijk van de wensen van hun klanten en op basis van de aard en complexiteit van de opdracht samenstellen. Deze High performance teams (HPT) bestaan dan ook uit IT-professionals met verschillende expertises. Ze delen een uniforme manier van werken en gebruiken systemen en tools die organisatie breed worden ingezet. Dit haalt niet alleen het beste naar boven bij hun mensen, maar geeft ook betere uitkomsten voor hun klanten. Dat wordt bijzonder gewaardeerd en zo snijdt het mes aan twee kanten. Een optimale win-win!

De opdrachtgever is actief in Nederland, België en Luxemburg. Hierdoor zitten zij dichtbij hun klanten en snappen ze heel goed wat er speelt. De organisatie begrijpt de impact die technologie kan hebben en weten hoe ze die moeten inzetten om processen te verbeteren en nieuwe businessmodellen te maken. En nog belangrijker: wat er nodig is om de combinatie van business en IT succesvol te maken. Daardoor kunnen zij hun klanten goed adviseren over de beste routekaart voor de toekomst. De kernactiviteiten bestaan uit consulting-, technologie- en outsourcingdiensten die ze vanuit hun vijf businessproposities aan de klanten bieden.

In de functie als Huismeester ben je werkzaam op het hoofdkantoor in Nieuwegein. Op deze locatie ben je onderdeel van een team dat verantwoordelijk is voor alle operationele en servicegerichte facilitaire onderwerpen in en rondom het pand.

Taken & verantwoordelijkheden

Flexibiliteit is jou op het lijf geschreven en je weet je snel onmisbaar te maken binnen de verschillende afdelingen op het hoofdkantoor. Daarnaast ben jij representatief, communicatief sterk, neem je initiatief en heb je facilitair oog en gevoel.

Dagelijks loop je controlerondes om punten te signaleren die aandacht behoeven en je zorgt direct voor opvolging; denk hierbij aan het vervangen van lampen, kleine onderhoudswerkzaamheden aan printers, mankementen verhelpen aan meubilair, etc. Jij zorgt ervoor dat het pand er altijd zo uit ziet alsof het net is opgeleverd en dat de werkomgeving veilig, schoon en volledig intact is. Dit in samenwerking met het team waarvan jij deel uitmaakt. Je werkt van maandag tot en met vrijdag tussen 07:00 en 15:30 uur (8 uur per dag).

Voor een goede uitvoering van deze functie is het van belang dat je een stevige fysieke belasting aan kan (o.a. kleine interne verhuizingen, tillen zware materialen, op hoogte werken en verplaatsen van zware rolcontainers).

Verder:

 • Verricht je onderhouds- en reparatiewerkzaamheden op eigen initiatief en op basis van melding van pandgebruikers;
 • Ondersteun je tijdens evenementen;
 • Fungeer je als aanspreekpunt voor leveranciers;
 • Verhelp je eenvoudige mankementen aan meubilair en gebouw;
 • Maak je deel uit de BHV organisatie en assisteert iov/iom Hoofd BHV bij het uitvoeren van activiteiten op het gebied van interne bedrijfshulpverlening.

Een Verklaring Omtrent Gedrag is onderdeel van het selectieproces.

Jouw specificaties

 • Je beschikt over MBO denk- en werkniveau;
 • Je hebt minstens twee jaar relevante werkervaring in een zakelijke en dienstverlenende werkomgeving;
 • Je kunt zelfstandig werken en hebt verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je beschikt over een gezonde dosis doorzettingsvermogen en past je snel en gemakkelijk aan;
 • Je hebt geen moeite met het aannemen van opdrachten;
 • Je beschikt over een BHV certificaat óf bent bereid deze te behalen;
 • Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je hebt kennis van Word, Excel en Outlook en bent handig met computerprogramma's.

What's in it for you?

 • Tijdelijke functie voor minimaal zes maanden; optie tot verlening bespreekbaar
 • Functie voor 40 uur per week;
 • Toegang tot Academy for Flex.

Samengevat

 • Startdatum: Z.S.M.
 • Regio: Utrecht
 • Dienstverband: Ervaren functie, Tijdelijke functie (40 uur)

Informatie en sollicitatie

 • Je solliciteert
  Wij ontvangen graag jouw meest recente cv en een motivatie gericht op deze functie. Je mag uiteraard ook een leuk filmpje via WhatsApp sturen. Wij bekijken zorgvuldig jouw sollicitatie en je ontvangt binnen enkele dagen bericht.
   
 • Eerste contact
  We bellen met elkaar om jouw sollicitatie te bespreken.
   
 • In het echt ontmoeten
  Past jouw profiel bij de vacature? Dan nodigen wij je graag uit voor een kennismakingsgesprek.
   
 • Match
  Als er een match is stellen wij je voor aan de opdrachtgever.

Voor vragen over deze vacature kan je terecht bij Dennis Maaijen via 06-21301298. Je kan ook ter aankondiging een WhatsApp bericht sturen naar hem. Graag officieel solliciteren via onderstaande button!

Solliciteer direct! Overzicht
Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Nick

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.