fbpx

Gastvrouw/-heer - Amsterdam - 20 uur

Startdatum: Z.S.M.
Regio:
Dienstverband:  (20 uur uur)

Als jij mensen ontvangt wordt iedereen blij! Ze weten namelijk dat alles dan soepel verloopt die dag en dat zij zich nergens zorgen over hoeven te maken. Jij regelt alles en vindt het leuk om ervoor te zorgen dat anderen ongestoord hun werk kunnen doen of hun overleg kunnen voeren. Alles staat voor ze klaar en zij weten dat jij een oogje in het zeil houdt!

Jij hebt een open/vrolijke uitstraling, herkent frequente bezoekers en weet bij voorkeur hoe zij hun koffie drinken.

Solliciteer direct!


Bedrijfsprofiel

Functieprofiel:

Voor een van onze opdrachtgevers in Amsterdam zoeken wij een Gastvrouw /-heer, die per direct beschikbaar is voor 20 uur in de week. Werkdagen zijn woensdag en vrijdag van 08:00-18:00 uur.

Jij ontvangt de bezoekers van onze opdrachtgever op een mooie locatie met een prachtig uitzicht. De ontvangst is voor ons en onze opdrachtgever zó belangrijk dat zij een paar mensen verantwoordelijk maken! Je richt je dus volledig op het creëren van een positieve en warme ontvangstbeleving. Naast het eerste aanspreekpunt zijn draag jij zorg voor een soepel verloop van hun bezoek. Je zorgt ervoor dat de vergaderzalen netjes en goed bevoorraad zijn, dat er voldoende water, fris, koffie en thee aanwezig is en houdt dit gedurende de dag ook nauwlettend in de gaten. Je behandelt en verwerkt de vergaderverzoeken in Outlook, inclusief alle bijbehorende bijzonderheden zoals catering.

Vanzelfsprekend zorg je ervoor dat de bezoeker met een goed gevoel de organisatie weer verlaat.

Functie-eisen:

Wij zoeken voor onze opdrachtgever een nieuwe collega die klant- en servicegerichtheid in zijn DNA heeft zitten. Iemand die makkelijk en op gepaste wijze een connectie maakt met de gasten en die ziet wat er moet gebeuren om het de gasten (en collega’s) naar hun zin te maken. Naast een aantal jaar ervaring binnen de hospitality branche (zakelijke dienstverlening) beschik je over:

  • Een MBO diploma;
  • Ervaring in de horeca is een must;
  • Goede beheersing van de zowel de Nederlandse als de Engelse taal;
  • Goede computervaardigheden, met name het MS Officepakket wordt veel gebruikt;
  • Barista vaardigheden (dit is een pré maar geen must);
  • Een zeer representatief en verzorgd voorkomen;
  • Je bent een zelfstandige werker en bent servicegericht;
  • Je bent vrolijk en hebt plezier in jouw werk.

Aanbod

Het betreft een opdracht waarbij je in ieder geval voor bepaalde tijd gedetacheerd wordt. Gedurende het jaar wordt er gekeken of de opdracht verlengd wordt (die intentie is er wel). Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Geïnteresseerd?

Ben jij de match en wil je mij hiervan overtuigen in een persoonlijk gesprek onder het genot van een kop koffie of thee? Solliciteer dan via dan via onze website.

Als je een motivatiebrief bij jouw sollicitatie bijvoegt, heb je een streepje voor! #solliciteren #geteager!

Voor vragen over de vacature kan je terecht bij Jaron Bossinade(Senior Recruiter) via030 201176 of vacatures@eagerpeople.nl

Solliciteer direct! Overzicht

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Orrin

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.