fbpx

Facility Manager - Delft - 40 uur

Startdatum: Z.S.M.
Regio: Zuid-Holland
Dienstverband:  (40 uur)

 

Facilitair professionals, opgelet: voor TNO in Delft zoek ik een Facility Manager (Medior, HBO-FM profiel). Ik zoek een facilitair professional die zich voor langere periode aan TNO wilt committeren. Als facility manager ben jij verantwoordelijk voor de vier TNO locaties op de campus in Delft die gezamenlijk 700 medewerkers huisvesten. Op deze vier locaties onderzoeken TNO’ers onderwerpen in zowel kantoorruimtes als in complexe labs zoals een cleanroom en een schoklab. De onderzoeken op deze locaties hebben allemaal iets te maken met de bouw en de industrie (zoals space en nanotechnologie). Doordat jij de facilitaire randvoorwaarden schept, kunnen de onderzoekers baanbrekende onderzoeken uitvoeren.

Klink dit voor jou als een ultieme uitdaging in de oren? Lees dan snel verder voor meer informatie over deze vacature en solliciteer!

Solliciteer direct!


Bedrijfsprofiel

Waar ga je werken?

Je gaat werken voor TNO in Delft. TNO verbindt mensen en kennis om innovaties te creëren die de concurrentiekracht van bedrijven en het welzijn van de samenleving duurzaam versterken. Dat is hun missie en daar werken de ruim 3200 professionals van TNO, dagelijks aan. Dit doen ze samen met partners en gericht op negen domeinen.

 • Bouw, Infra & Maritiem: ‘Robuuste constructies én duurzaam gebruik’
 • Circulaire Economie & Omgeving: ‘Verduurzaming richting geven en versnellen’
 • Defensie en veiligheid: ‘Wij zetten onze kennis en technologie in voor veiligheid’
 • Energie: ‘Versneld naar een duurzame energievoorziening’
 • Gezond leven: ‘Gezond werken en leven bevorderen’
 • Industrie: ‘Innoveren voor werkgelegenheid, welvaart en welzijn’
 • Informatie & Communicatie Technologie: ‘Digitale transformatie duiden en versnellen’
 • Mobiliteit & Logistiek: 'Realiseren van leefbare en duurzame steden'
 • Strategische Analyses & Beleid: 'Complexe vraagstukken omzetten in concrete innovaties'


Doelgericht innoveren, dat is waar TNO voor staat. TNO ontwikkelt kennis niet om de kennis, maar om de praktische toepassing.

TNO is een onafhankelijke onderzoeksorganisatie die op basis van haar expertise en onderzoek een belangrijke bijdrage levert aan de concurrentiekracht van bedrijven en organisaties, aan de economie en aan de kwaliteit van de samenleving als geheel. Met zo’n 3800 medewerkers werken we voor uiteenlopende opdrachtgevers: overheden, het mkb, grote bedrijven, dienstverleners en maatschappelijke organisaties. Samen werken we aan nieuwe kennis, betere producten, heldere adviezen over beleid en processen. Bij alles wat we doen, draait het om impact. Onze product- en procesinnovaties en onze adviezen hebben pas écht zin als de opdrachtgever daarmee zijn concurrentiepositie kan verbeteren. Als de overheid daarmee haar beleid doelmatiger kan inrichten. En als het mensen en organisaties daadwerkelijk verder helpt.

Waar werkt de Facility Manager bij TNO?

Als facility manager maak je onderdeel uit van de afdeling Corporate Real Estate & Facilities (CREF). Je valt binnen een team van 11 gelijkgestemden met verantwoordelijkheden door het hele land. De 250.000 m2 die TNO in beheer heeft, vraagt om een goede regievoering en hechte samenwerking vanuit dit facilitaire team. Daarnaast werk je nauw samen met je directe collega, de projectleider techniek.

Functieprofiel:

Wat ga je doen?

Als facility manager ben jij verantwoordelijk voor de vier TNO locaties op de campus in Delft die gezamenlijk 700 medewerkers huisvesten. Op deze vier locaties onderzoeken TNO’ers onderwerpen in zowel kantoorruimtes als in complexe labs zoals een cleanroom en een schoklab. De onderzoeken op deze locaties hebben allemaal iets te maken met de bouw en de industrie (zoals space en nanotechnologie).

Samen met jouw team bestaande uit (interne en externe) receptionisten, handy-mans, schoonmakers, beveiligers en catering medewerkers, ben jij op de vier locaties verantwoordelijk voor alle facilitaire zaken. Kort gezegd betekent dit vragen oppakken en inspelen op de behoefte van de interne klanten, zoals de research managers, wetenschappers, de director operations, de secretaresses en de locatiemanager. Allemaal mensen met een passie voor het onderzoek en tegelijkertijd het doel om kwaliteit te leveren voor de (commerciële) klant.

Juist hun weet je te ontlasten, doordat je aandachtig zorg draagt voor de dagelijkse organisatie van het werk op de locaties. Je krijgt veel vragen vanuit de verschillende locaties, jij coördineert dat deze vragen beantwoord worden en de behoefte vervuld. Dat houdt in dat jij zorgt dat processen goed lopen, zowel qua procesinrichting als de communicatie over de status. Jij geeft richting en sturing aan jouw team zodat de verantwoordelijke persoon de taak spoedig oppakt. En mocht het nodig zijn, dan sta jij zelf klaar om bij te springen.

De onderzoeken leveren interessante, maar ook gevoelige informatie op en dat vraagt een veilige en betrouwbare werkomgeving. Daarom zorg jij als facility manager dat het securitybeleid van TNO op jouw locaties wordt nageleefd. Zo loop je clean desk rondes en zorg je dat andere maatregelen geïmplementeerd worden. Daarnaast ben jij beveiligingsfunctionaris van de locaties. Vanuit die rol ben jij verantwoordelijk voor de autorisatie en toegang van medewerkers en bezoekers. Daarin werk je samen met de lab beheerders.

En doordat jij de facilitaire randvoorwaarden schept, kunnen de onderzoekers baanbrekende onderzoeken uitvoeren.

Functie-eisen:

Wat heb je in huis?

Een uitdagende functie in een complexe organisatie vereist ervaring, vaardigheden en sterke competenties. Jouw profiel:

 • Je beschikt over een HBO Facility Management diploma (vereist);
 • Je beschikt over minimaal 7 jaar relevante werkervaring als Facility Manager of soort gelijke functie;
 • Je beschikt over mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels;
 • Je bent ondernemend;
 • Je beschikt over een gezonde dosis relativeringsvermogen;
 • Je beschikt over een proactieve houding;
 • Je werkt/bent gestructureerd en houdt makkelijk overzicht;
 • Je beschikt over een goed ontwikkelde organisatie sensitiviteit;
 • Je bent vakkundig. Je houdt van het vak en hebt een goed ontwikkeld facilitair oog voor detail;
 • Je bent klant- en servicegericht ingesteld. 
 • Je bent analytisch. Jij baseert beslissingen keuzes graag op feiten.

Waarom je voor deze functie gaat?

 • Je zoekt een Facility Management functie in een organisatie waar jij je voor langere periode aan wilt committeren;
 • Je hebt affiniteit met de werkzaamheden van TNO. Het lijkt je fantastisch om iets bij te dragen aan de missie van TNO;
 • Je houdt van (facilitaire) uitdagingen, want het vinden van goede oplossingen.
 • Je bent goed in het om klant behoeften te inventariseren en te vervullen. Jouw klant is koning.
 • Je zoekt een functie waar resultaat telt. Het liefst behaal je goede resultaten met gedreven collega's. 
 • Je bent een leergierig persoon en zoekt een werkomgeving waar je voldoende mogelijkheden krijgt aangeboden om jezelf te ontwikkelen, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Extra informatie:

Een screening (MIVD, B) is een onderdeel van de selectieprocedure. Het is noodzakelijk dat de AIVD een VGB afgeeft na het uitvoeren van een veiligheidsonderzoek. Kijk voor meer informatie op de website van de AIVD.

Aanbod

Wat bieden wij?

 • Na een positief verloop van de bemiddeling door Eager People, treedt je in dienst bij TNO;
 • TNO biedt een salaris op basis van opleiding, werkervaring en leeftijd binnen de volgende schalen: schaal 8: € 2.726,- - € 4.103,- euro schaal 9: € 3.142,- - € 4.528,- euro;
 • Werken met plezier betekent voor iedere werknemer iets anders. Daarom biedt TNO bijvoorbeeld arbeidsvoorwaarden a-la-carte, waarbij je maandelijks diverse arbeidsvoorwaarden tegen elkaar kunt uitruilen. Door flexibele werktijden (bijvoorbeeld 4x9) en verschillende verlofregelingen kun je zelf een pakket creëren wat optimaal aansluit op jouw wensen;
 • TNO hecht veel waarde aan zowel jouw persoonlijke als jouw professionele ontwikkeling. Er zijn vele mogelijkheden om met je ontwikkeling aan de slag te gaan: congressen, opleidingen, workshops, coaching, intervisie, mentoring en functierotatie. Bij TNO heb je de regie van je eigen carrière voor een zeer groot deel in eigen hand.

Geïnteresseerd?

Ben jij de match voor deze uitdagende facilitaire functie? Ik nodig je graag uit voor een kennismakingsgesprek, wanneer:

 • jij jouw meest recente cv instuurt per -mail;
 • jij een motivatiebrief instuurt gericht op deze functie. Sollicitaties zonder motivatiebrief neem ik niet in behandeling;
 • jij mij alvast 2 referenties opgeeft.

Mocht je uitgenodigd worden voor een kennismakingsgesprek, wil ik je vragen om een kopie van jouw HBO Facility Management diploma mee te nemen.

Voor vragen over de vacature kan je terecht bij Jorrit te Nijenhuis (Senior Recruiter) via 030 2011762 of per mail vacatures@eagerpeople.nl.

 

Solliciteer direct! Overzicht

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Orrin

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.