fbpx

Facilitair medewerker - Leiden - 36 uur

Startdatum: Z.S.M.Regio: Zuid-HollandDienstverband: Startersfunctie, Tijdelijke functie (36 uur)

Een stichting voor maatschappelijke opvang en beschermd wonen in de wijk, in de regio Zuid-Holland Noord. De organisatie bestaat uit 200 professionals, die samen met ervaringsdeskundigen en vrijwilligers jaarlijks ruim 1500 cliënten begeleiden. Als operationeel facilitair medewerker, geef jij het facilitaire team de tijdelijke extra daadkracht die zij nodig hebben.

Solliciteer direct!

Jouw nieuwe workplace

De Binnenvest bestaat sinds 1993 en is een stichting voor maatschappelijke opvang en beschermd wonen in de wijk, in de regio Zuid-Holland Noord. Daaronder vallen de gemeenten Alphen aan den Rijn, Hillegom, Kaag en Braassem, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Nieuwkoop, Noordwijk, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Teylingen, Voorschoten en Zoeterwoude.

Bij dak- en thuisloosheid
Bij (dreigende) dak- of thuisloosheid bieden wij de helpende hand. De Binnenvest ondersteunt mensen om hun kracht te (her)vinden en onder andere via zinvolle dagbesteding hun leven weer op te bouwen. Indien mogelijk betrekken wij hierbij het eigen netwerk van onze cliënten. De Binnenvest werkt met de methodiek Krachtwerk.

Organisatie
Onze organisatie bestaat uit 200 professionals, die samen met ervaringsdeskundigen en vrijwilligers jaarlijks ruim 1500 cliënten begeleiden. Verder werken we samen met tal van instellingen, zoals gemeenten, schuldhulpverleningsbureaus, maatschappelijk werk, GGZ, verslavingszorg en woningbouwverenigingen.

Visie
De Binnenvest laat niemand aan de kant staan. Iedereen heeft een passende plek om te wonen om van daaruit het leven verder, naar vermogen, in te richten met werk en vrijetijdsbesteding. De Binnenvest gelooft in perspectief voor iedereen.

Missie
De Binnenvest biedt een vangnet voor mensen die dak- of thuisloos zijn of dreigen te raken. De Binnenvest bestaat uit professionals, ervaringsdeskundigen en vrijwilligers. Wij bieden opvang en ondersteunen mensen om hun kracht te vinden en te versterken, zodat zij hun leven weer kunnen opbouwen en kunnen bijdragen aan de maatschappij. Om dit te bereiken sluiten wij aan bij de leefwereld, wensen en ambities van de cliënt. De regie ligt in handen van de cliënt. Wij zoeken samen naar de krachten en hulpbronnen op alle leefgebieden. Waar nodig zijn wij betrokken bij het netwerk van cliënten. Samen met partners in het netwerk blijven wij zoeken naar nieuwe mogelijkheden.

Kernwaarden
De kernwaarden van De Binnenvest zijn:

 • Daadkrachtig, in de zin van slagkracht en flexibiliteit
 • Innovatief, in de zin van creatief
 • Duurzaam, in de zin van toekomstbestendige en houdbare oplossingen
 • Toegankelijk, in de zin van laagdrempelig, informeel, korte lijnen, onbevooroordeeld, met respect

Taken & verantwoordelijkheden

Het facilitaire team heeft op dit moment extra daadkracht nodig, zeker nu er een collega met zwangerschapsverlof gaat. Het is een operationele rol, waarin je vanuit TOPdesk alle facilitaire meldingen en vraagstukken van collega’s oppakt. Je verdeelt de taken en prioriteiten met jouw collega’s van het facilitaire team en zorgt ervoor dat het werk gedaan wordt.

Vanuit alle locaties komen de facilitaire meldingen centraal binnen en je zult binnen de regio dan ook voor diverse locaties gaan werken. Je beheert het wagenpark, onderhoud contact met de leveranciers, bent verantwoordelijk voor het sleutelbeheer etc.

Jij bent als facilitair medewerker ‘de spil’ tussen de vraag en de oplossing!

Jouw specificaties

Je hebt MBO werk/denk niveau. Er wordt ondernemerschap van je verwacht; zelf zaken oppakken,
de juiste mensen aanhaken en de verantwoordelijkheid pakken.
Dat wordt intern ook gestimuleerd. Zowel startent talent als operationele ervaring is gewenst!

What's in it for you?

Medewerkers van De Binnenvest zijn professioneel: zij verstaan hun vak en leren steeds bij, met uiteindelijk één doel: hoge kwaliteit van zorg voor onze cliënten.

 • Tijdelijk dienstverband in verband met zwangerschapsverlof 5 – 6 maanden;
 • Startdatum vrijdag 14 augustus 2020;
 • Aanwezigheid op de vrijdagen is noodzakelijk;
 • Jij bent als operationeel facilitair medewerker ‘de spil’ tussen de vraag en de oplossing;
 • CAO Sociaal Werk, salaris € 2.291 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek;
 • Gepassioneerd team bestaand uit 200 professionals, die samen met ervaringsdeskundigen en vrijwilligers jaarlijks ruim 1500 cliënten begeleiden;
 • Een open, informele en zeer cliëntgerichte organisatie die actief inspeelt op ontwikkelingen.

Informatie en sollicitatie

 • Je solliciteert
  Wij ontvangen graag jouw meest recente cv en een motivatie gericht op deze functie. Je mag uiteraard ook een leuk filmpje via WhtasApp sturen. Een van onze recruiters bekijkt zorgvuldig jouw sollicitatie en je ontvangt binnen enkele dagen bericht van ons.
   
 • Eerste contact
  We bellen met elkaar om jouw sollicitatie te bespreken.
   
 • In het echt ontmoeten
  Past jouw profiel bij de vacature? Dan nodigen we je graag uit voor een gesprek op ons kantoor in Utrecht. Hier leren we elkaar beter kennen en ontdekken we of er een match is met de vacature en jouw profiel.
   
 • Match
  Als er een match is stellen wij je voor aan De Binnenvest Leiden.

Voor vragen over de vacature kun je terecht bij Anneloes Mondria (Recruiter) via 06 15 35 70 39. Je kan ook ter aankondiging een WhatsApp bericht naar Anneloes sturen.
Graag officieel solliciteren via de onderstaande button!

Solliciteer direct! Overzicht
Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Orrin

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.