Facilitair medewerker - Amersfoort - 32-40 uur

Startdatum: Z.S.M.
Regio: Utrecht
Dienstverband: Startersfunctie, Ervaren functie (40 uur)

Weet jij met jouw enthousiasme en energieke uitstraling iedereen een glimlach te bezorgen? Neem jij als kartrekker snel de leiding en steek je met evenveel plezier zelf de handen uit de mouwen? Dan is deze baan jou op het lijf geschreven!

Solliciteer direct!


Bedrijfsprofiel

WAAR GA JE WERKEN?

Onze opdrachtgever is een bijzondere familiebedrijf: een dierenpark!  Het bedrijf bestaat betrokken, energieke en enthousiaste medewerkers. Zij laten kinderen graag de schoonheid van het dierenrijk zien en samen hebben wij de ambitie om de meest kind-georiënteerde dierentuin van Nederland te zijn. Elke dag is het doel om bezoekers een topdag te bezorgen tussen de dieren.

Functieprofiel:

WAT DOET DE FACILITAIRE DIENST?

De Facilitaire Dienst valt onder de operationele afdelingen. Deze afdelingen bestaan uit hoveniers, techneuten en facilitaire medewerkers. Samen zorgen zij ervoor dat het park er elke dag top uit ziet. Bij het facilitaire team werken naast vaste medewerkers ook weekend- en vakantiemedewerkers. Zij houden het park spic en span (denk aan toiletten, gebouwen en bezoekerspaden) en draaien hun hand niet om voor glasbewassing en bladblazen. Daarnaast werken zij mee aan de opbouw en afbouw van leuke evenementen in het dierenpark.

WAT GA JE DOEN?

Als eerste medewerker Facilitaire Dienst zorg je ervoor dat het facilitaire team goed draait. Binnen jouw afdeling ben jij het aanspreekpunt voor de organisatie. Je stuurt medewerkers aan, inventariseert en bestelt bij de leveranciers en werkt mee aan een optimale uitstraling van het dierenpark. Uiteraard draag jij ook je steentje bij aan alle voorkomende operationele werkzaamheden in het park.

Functie-eisen:

WAT VERWACHTEN WE VAN JOU?

 • Je hebt minimaal een mbo 4 Facilitaire Leidinggevende afgerond;
 • Je hebt minimaal vijf jaar relevante en aantoonbare werkervaring in een leidinggevende facilitaire rol;
 • Je solliciteert op een operationele functie, dus je moet er niet vies van zijn om fysiek werk te doen en jouw handen uit de mouwen te steken en veel buiten te werken! Tevens maak je veel kilometers per dag, dus ook hier moet je geen bezwaar tegen hebben en vereist de baan en gezond fysiek gestel;
 • Je blinkt uit in natuurlijk leiderschap en weet de medewerkers te motiveren en te inspireren;
 • Je bent creatief, hebt passie voor het vak en je straalt overwicht en daadkracht uit;
 • Je beschikt over een gezonde dosis ondernemerschap en je gaat voor kwaliteit. Jouw dag is geslaagd als alle bezoekers tevreden zijn;
 • Stress komt niet voor in jouw woordenboek en je hebt oog voor detail;
 • Met jouw flexibele instelling vind je het geen enkel probleem om weekenden, avonden en feestdagen te werken, omdat je bij een organisatie werkt die 365 dagen per jaar open is


 

Aanbod

WAAROM HOEF JE GEEN SECONDE TE TWIJFELEN?

 • Jij komt terecht in een hecht familiebedrijf waar mensen met hun hart werken en jij je midden tussen de dieren bevindt.
 • Je levert een mooie bijdrage aan een ambitieuze, succesvolle organisatie die hard aan het groeien is. Je krijgt bij ons de kans je talenten verder te ontwikkelen.
 • Je wordt ingeschaald in schaal 4 van de cao Leisure (max. €2215,- bruto per maand o.b.v. een 40-urige werkweek).
 • 25 vakantiedagen en 12,5 ADV dagen.
 • Reiskostenvergoeding (€ 0,19 p/km, max. € 300,- per maand;
 • Je treedt rechtstreeks in dienst bij onze opdrachtgever.

Geïnteresseerd?

Solliciteren? Er zal gevraagd worden naar een motivatiebrief en cv. Sollicitaties zonder motivatiebrief worden niet in behandeling genomen.

Voor vragen over de vacature kan je terecht bij Jorrit te Nijenhuis (Senior Recruiter) via 030 2011762 of per mail vacatures@eagerpeople.nl.

 

Solliciteer direct! Overzicht

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Orrin

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.