fbpx

Facilitair flexmedewerker - Bijbaan - Randstad - 8-40 uur

 

Eager People is altijd op zoek naar gedreven, ambitieuze studenten!

Zoek je een flexibele (bij)baan om jouw bankrekening te vullen en werkervaring op te doen? Heb je een tussenjaar of weet je nog niet zeker wat je wilt na je studie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!
Wij bieden gedreven studenten een leuke, leerzame bijbaan in de regio’s Utrecht, Amsterdam en Rotterdam/Den Haag. Bij ons kan je breed worden ingezet op basis van jouw eigen skills, voorkeur en beschikbaarheid.

Maar wie zijn wij? Wij zijn Eager People. Wij werken graag met onze handen! Krachtig, aandachtig, doelgericht, eerlijk & slim. Wij zijn alleskunners die elke dag de handen uit de mouwen steken om facilitaire opdrachten uit te voeren.
Wij verzorgen interne- en externe verhuizingen, richten werkplekken in, doen cablemanagement, bouwen vergaderzalen om, doen bezettingsgraadmetingen, vallen in bij de receptie of assisteren met een glimlach bij bedrijfscatering en -borrels. Herken jij jouw eigen talent, hobby of studierichting in onze werkzaamheden? Dan zien we jou als young professional graag als onderdeel van ons facilitaire team! Wij trainen periodiek jouw skills waar je een leven lang plezier en profijt van zult hebben.

Solliciteer direct!

Jouw nieuwe workplace

Flexhelden!

Je komt te werken in onze facilitaire flexpool. En onze flexpool is écht uniek in Nederland, want wij zijn de enige aanbieder van operationele, facilitaire medewerkers. Onze facilitaire flexpool is een groep van gedreven, betrokken en slimme medewerkers die op afroep beschikbaar is voor (adhoc) operationeel facilitair werk. Onze intrinsieke drijfveer is om de problemen van onze opdrachtgevers op te lossen. Dus als er een probleem ontstaat bij onze opdrachtgevers, word jij gebeld om dat te fixen. Problemen in de bezetting of medewerkers op vakantie? You’re our hero! Maar ook grote facilitaire opdrachten nemen wij aan, hier wordt je onderdeel van een projectteam. Samen met je collega’s vlieg/rij/trein jij naar onze klanten toe om hen te verlichten op wat voor manier dan ook. Wat een held(in)..!

Onze thuisbasis is in Utrecht, waar het altijd een zoete inval is van studenten. Wij stellen ons kantoor altijd beschikbaar voor iedereen die voor ons werkt en je kan dit beschouwen als jouw tweede huis. 
De koffie/thee staat altijd klaar voor je. Niet ontbeten, maar moet je toch werken? Geen probleem, dat regelen wij. Kom je terug na een opdracht met collega's en trek in een koud drankje. Geen probleem, ook dat staat altijd klaar.
We zijn een community van gedreven mensen met oog en oor voor elkaar. Persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk. 

Taken & verantwoordelijkheden

De werkzaamheden van een facilitaire flexmedewerker bestaan deels uit fysiek werk waaronder; verhuizen, klussen, conciërge diensten, het inrichten van werkplekken en cable management. Hiernaast kan je ook ingezet worden voor receptiediensten, administratieve klussen, en cateringwerk. Kortom je kunt ontzettend breed worden ingezet op basis van jouw eigen skills, voorkeur en beschikbaarheid.

Wij verzorgen interne- en externe verhuizingen, richten werkplekken in, doen cablemanagement, bouwen vergaderzalen om, doen bezettingsgraadmetingen, vallen in achter de receptie of assisteren met een glimlach bij bedrijfscatering en -borrels

Jouw specificaties

Wat vragen wij?

 • Je bent gedreven, energiek en dienstbaar ingesteld; 
 • Je bent vriendelijk naar onze klanten en wilt graag problemen oplossen; 
 • Je komt je afspraken na en doet wat je belooft;
 • Je bent een echte teamplayer en eager to work;
 • Ben je niet zo handig? Geen probleem; we hire attitude en trainen jouw skills. 
  Belangrijk is dat je graag wilt werken!

What's in it for you?

Wat bieden wij?

 • Flexibel werk o.b.v. jouw beschikbaarheid;
 • Een goed startsalaris wat meegroeit met jouw ontwikkeling;
 • Ambitieuze, gedreven en slimme collega's om mee samen te werken;
 • Varierend werk in diverse branches. Elke dag is weer anders!
 • Flexibiliteit, je bepaalt zelf wanneer je werkt o.b.v. jouw beschikbaarheid; 
 • Trainingen om jouw skills te ontwikkelen die je leven lang van pas zullen komen;
 • Leuke en gezellig collega's, borrels en activiteiten
 • Toegang tot een groot netwerk. Leuk én handig voor na je studie!

Samengevat

 • Startdatum: Z.S.M.
 • Regio: Randstad
 • Dienstverband: Startersfunctie, Tijdelijke functie, Bijbaan, Vakantiebaan (8-40 uur)

Informatie en sollicitatie

Voor vragen over de vacature kun je terecht bij onze recruiter Romy Goudsmits. Zij vertelt je dan graag meer over Eager People. 
Bel/whatsapp naar: 06 29 60 69 84 of mail naar: werk@eagerpeople.nl

Of solliciteer direct via de onderstaande knop! 

Solliciteer direct! Overzicht
Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Nick

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.