Ervaren vastgoedadviseur (interim) - Utrecht - 24 - 28 uur

Startdatum: Z.S.M.
Regio: Utrecht
Dienstverband: Ervaren functie, Freelance/ZZP (24-28 uur per week uur)

Vastgoed professionals, opgelet: ik ben op zoek naar een ervaren vastgoedadviseur met actuele kennis van vastgoedmarkten, grondbeleid- en prijzen en juridisch/privaatrechtelijke kennis. Specifiek ben ik wij op zoek naar een iemand met kennis van grondverwerving & onteigening en onderhandelingsvaardigheden. Ben jij als vastgoed professional beschikbaar voor deze tijdelijke opdracht tot tenminste 31 december 2019 en ben je tot 24 tot 28 uur beschikbaar? Neem dan snel contact met mij op!

Solliciteer direct!


Bedrijfsprofiel

Waar ga je werken?

Je gaat werken bij een overheidsinstelling in Utrecht.

Bij het gilde Investeren & Exploiteren ontwerpen wij creatieve en praktische oplossingen om samen met andere partijen ruimtelijke ontwikkelingen financieel en contractueel mogelijk te maken. Wij hebben verstand van publieke en private geldstromen, contract- en risicomanagement en waardecreatie. Wij brengen voor gebieds- en vastgoedontwikkelingen in beeld wat directe kosten en opbrengsten zijn, welke waardestromen ontstaan én wat we er maatschappelijk mee bereiken. Wij onderhandelen met ontwikkelaars en investeerders en spreken hun taal, kennen hun mindset en doelen en die van hun klanten. Wij zetten onze marktkennis en onze financiële en juridische kennis in om tot afspraken te komen, deze vast te leggen en te bewaken.
De

Functieprofiel:

Wat ga je doen:

Je vervult een adviesrol in uitdagende en afwisselende projecten op het gebied van gebieds- en vastgoedontwikkeling bij verschillende stedelijke opgaven. Binnen dit speelveld:

 • Onderhandel je over de aankoop van grond en opstallen op basis van de systematiek van de Onteigeningswet met bijbehorende jurisprudentie en leg je afspraken vast in contracten
 • Waardeer je door middel van een quick scan aan te kopen vastgoed als input voor haalbaarheidsstudies (rekenen en tekenen) alsmede voor grondexploitatieprojecten
 • Beoordeeld je taxatierapporten, stel je schadeloosstellingsberekeningen op en handel je taxatie technische aspecten van planschade en nadeelcompensatieprocedures af
 • Bepaal je per aankoop, huur- en pacht beëindiging de vermogenswaarde, inkomens en bijkomende schadevergoedingen en maak je gebruik van risicoanalyses voor planschade ten behoeve van grondexploitaties en andere stedelijke programma’s.
   

Functie-eisen:

Functie-eisen:

Je hebt ten minste een afgeronde HBO opleiding of vergelijkbaar niveau o.b.v. werkervaring gericht op kennis van vastgoed, (bedrijfs)economie en/of makelaardij.

 • Je hebt grondige kennis en een ruime ervaring op het vakgebied van vastgoed. Lid van de NVR en een opleiding grondverwerving en schadevergoeding (PBNA/NCOI) is een belangrijke pré.
 • Je bent nieuwsgierig en zoekt naar financiële en contractuele mogelijkheden om ruimtelijke plannen mogelijk te maken;
 • Je werkt gestructureerd en haalt je doelen binnen de gestelde termijn;
 • Je bent zelfstandig, flexibel, pragmatisch en communicatief;
 • Door jouw professionaliteit en enthousiasme lukt het je om anderen mee te krijgen in de realisatie van de gestelde doelen.
 • Ervaring met de gemeente Utrecht is een pré

Goed om te weten:

Vanwege drukte zoeken we iemand die op korte termijn kan starten.

Aanbod

 • Wij bieden een tijdelijke opdracht tot 31 december 2019, met optie tot verlening;
 • Belasting: 24 -28 uur per week gemiddeld
 • Uurtarief: maximaal tot € 110,- incl. reiskosten

 

Geïnteresseerd?

Voor vragen over de vacature kan je terecht bij Jorrit te Nijenhuis (Senior Recruiter) via 030 2011762 of per mail vacatures@eagerpeople.nl.

 

Solliciteer direct! Overzicht

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Orrin

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.