fbpx

Contract support medewerker - Schiphol-Rijk - 40 uur

Startdatum: Z.S.M.Regio: RandstadDienstverband: Startersfunctie, Ervaren functie (40 uur)

Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar een contract supporter! De opdrachtgever is wereldwijd marktleider in geïntegreerd technisch-, facilitair-, vastgoed- én projectmanagement.
Ben jij toe aan een nieuwe werkomgeving, uitdaging én krijg je energie van het werken in een team?

Lees dan snel verder,

Solliciteer direct!

Jouw nieuwe workplace

De opdrachtgever is wereldwijd marktleider in geïntegreerd technisch-, facilitair-, vastgoed- én projectmanagement. Zij laten de vastgoedportfolio en de medewerkers van onze klanten excelleren.
Zij geloven namelijk dat het creëren van een optimale werkplek waarde toevoegt, zoals een hogere productiviteit en gezondere medewerkers.

Met een achtergrond in techniek, facilitair management, vastgoed- of projectmanagement vind je bij onze opdrachtgever vanzelfsprekend een inspirerende werkomgeving, waar je op het allerhoogste niveau kunt werken met grote, nationale en internationale klanten.

Deze opdracht is op basis van werving & selectie, wat betekent dat je rechtstreeks indienst treedt bij de opdrachtgever.

Taken & verantwoordelijkheden

Als contract supporter maak jij onderdeel uit van het Ahold contractteam. Samen met het team, draag jij de verantwoordelijkheid voor alle voorkomende administratieve werkzaamheden binnen het account. Hierbij kun je denken aan orderadministratie, mailbeheer, factuur administratie, het opstellen en beheren van registratiesystemen en indien noodzakelijk ad-hoc rapportages.

Jij bent succesvol als je de contractueel overeengekomen KPI's behaald, de klant tevreden houdt en continu kansen en verbeteringen weet te realiseren.
Daarbij zorg jij te allen tijde voor een professioneel imago naar klanten en bezoekers.

Contract
Je bewaakt de contractueel overeengekomen dienstverlening met de klanten. Je zorgt dat je besparingsmogelijkheden identificeert en waar mogelijk implementeert om de besparingsdoelen in het contract te maximaliseren. Je hebt een commercieel oog en bent nauw betrokken bij de verbetering van het inkooptraject. Je ondersteunt het management met het opstellen van diverse rapportages.

Kwaliteit
Je zorgt met jouw team voor een optimale naleving van de QHSE-vereisten. Je ziet erop toe dat de externe dienstverleners (Subcontractors) ook via deze vereisten hun werk doen. De eventuele risico’s en gevaren rapporteer je in de QHSE Management Portal. Daarnaast deel je best practices en innovatie en zorg je ervoor dat er continu efficiëntie wordt bereikt. Je weet de klant iedere keer te verrassen door de kansen die jij weet te signaleren.

Finance
Je ondersteund bij het facturatieproces, het berekenen van de marges, maken van facturen en de opvolging daarvan. Je hebt enige ervaring met het maken en beoordelen van diverse managementrapporten zoals P&L, WIP, Debt, OPO's & Invoice Pool.
Daarnaast bent je verantwoordelijk over het P2P-proces: van inkooporder tot aan factuurverwerking. Daarnaast zal je ook samen met de klant en de Lead Contract Support de betaling van de facturen overeenkomen en zorgen dat alles op tijd gefactureerd wordt.

Jouw specificaties

 • Je beschikt over minimaal een MBO diploma;
 • Aanvullend heb je 2 tot 4 jaar relevante werkervaring én heb je aantoonbaar ervaring met administratie.
 • Kennis van Dynamics AX (ERP) ervaring (of andere ERP systemen) is een groot voordeel;
 • Je vindt het leuk om met verschillende systemen te werken en je bent bekwaam met Excel;
 • Je bent bekend met HSE-voorschriften, SLA's en KPI's;
 • Je hebt een bovengemiddelde Engelse taalvaardigheid en goede communicatieve vaardigheden.
 • Ervaring met werken in matrixorganisaties is een pré.

What's in it for you?

 • Een salaris tussen € 2.346 en € 3.508 (o.b.v. ervaring) per maand; 
 • 8,33% vakantietoelage;
 • Pensioenregeling en collectieve ziektekostenverzekering;
 • 25 vakantiedagen waarbij je de ruimte hebt om 10 dagen (per kalenderjaar en bij een fulltime dienstverband) extra aan te kopen;
 • Wij vinden het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen. Wij geven je de ruimte en de mogelijkheid om bijvoorbeeld aanvullende certificaten te behalen, een cursus of opleiding te volgen of een dag kennis en ervaringen uit te wisselen op een vakbeurs.

Informatie en sollicitatie

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben je enthousiast geraakt? Wacht dan niet langer en pak deze kans!
Dit hebben we van je nodig;

 • jouw meeste recente CV;
 • een motivatie gericht op deze functie. Zonder gerichte motivatie nemen we de sollicitatie niet in behandeling;
 • je mag uiteraard ook een leuk filmpje via what's app sturen.

Voor vragen over de vacature kan je terecht bij Anneloes Pot via +31 6 15357039 of anneloes.pot@eagerpeople.nl
Officieel solliciteren via de onderstaande button!

Solliciteer direct! Overzicht
Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Orrin

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.