Commercieel medewerker binnendienst - Utrecht - 24-32 uur

Startdatum: Z.S.M.
Regio: Utrecht
Dienstverband: Startersfunctie (24-32 uur)

Ben jij een commerciële duizendpoot die zich thuis voelt in een inspirerende, ondernemende organisatie? Ben jij klantvriendelijk, flexibel, representatief en commercieel ingesteld? En beschik je over goede communicatieve vaardigheden en een passie voor teamwork? Vind je het ontzettend leuk om onze klanten en medewerkers jouw liefde en oprechte aandacht te geven? Wil jij ons mee helpen in de verdere groei van Eager People? Dan zoeken wij jou! Twijfel niet langer en solliciteer!

Solliciteer direct!


Bedrijfsprofiel

De missie van Eager People is om mensen naar de top van hun kunnen te begeleiden. Het optimaal gebruik maken van kerncompetenties is een centrale vraag binnen Eager People. Wij kijken niet alleen naar functies, rollen en taken, maar juist naar het complete plaatje. Wie ben je, wat heb je meegemaakt, welke talenten heb je in huis en en hoe kan je daar jezelf en anderen mee verder helpen? Wij besteden veel tijd en aandacht hieraan om samen te verbinden en te ontwikkelen. Wij dagen onze medewerkers uit om de maximale potentie uit zichzelf te halen, zodat zij het onderscheid kunnen én willen maken. Want niets is mooier dan iemand die met ontzettend veel werkplezier elke dag aan het werk gaat!

Eager People helpt mensen. Daar zijn wij trots op en wij geloven in onze missie. Daarom zijn wij het sociaalste recruitmentbureau van Nederland.

Een relatie werkt alleen als de liefde van twee kanten komt. Eager People zoekt daarom continu naar klanten en medewerkers die geloven in waar wij voor staan. Eager People wil in heel Nederland mensen aan het werk helpen bij organisaties die houden van onze visie en manier van werken en die extreem tevreden zijn over onze dienstverlening.

Functieprofiel:

Als commerciële medewerker binnendienst ben je verantwoordelijk voor de ondersteunende commerciële activiteiten voor sales, planning en recruitment. Je krijgt energie van inside sales en het helpen van onze trouwe klanten en collega’s. Daarnaast vinden we het erg belangrijk dat je actief meedenkt over de toekomst van onze organisatie. Proactief, punctueel en goed overzicht bewaren in drukke situaties is iets waar jij je in herkent.

Je voornaamste taken bestaan uit:

 • Het opbouwen en onderhouden van onze waardevolle relaties;
 • Het opstellen van offertes en het monitoren van de voortgang hiervan;
 • Planning en aftersales pak je moeiteloos op én vind je uiteraard leuk om te doen!
 • Planning van onze flexpool: je ondersteunt onze huidige plan-koning met aanvragen en de correcte afhandeling daarvan. Bij afwezigheid van onze plan-koning neem jij zijn taken over;
 • Je zorgt voor onze medewerkers in de facilitaire flexpool en bent via het CRM-systeem ook ondersteunend aan onze recruiters die jou ook om hulp gaan vragen.

Kortom….een veelzijdige functie waarin jouw dienstbare en commerciële karakter helemaal tot zijn recht komt!

Functie-eisen:

Wie ben jij:

 • Je beschikt over minimaal MBO+ of HBO werk- en denkniveau;Je bent 24 tot 32 uur per week beschikbaar;
 • Jij bent een gedreven en energiek persoon;
 • Je bent klant- en servicegericht ingesteld;
 • Je werkt graag doel- en resultaatgericht:
 • Je bent proactief en neemt graag initiatief en ‘ownership' in en over jouw werk;
 • Je bent een teamspeler; teamwork makes the dream work!
 • Jij kan je identificeren met onze kernwaarden: krachtig, aandachtig, doelgericht, eerlijk en slim;
 • Als laatst: je bent woonachtig in de omgeving van Utrecht.

Aanbod

Ten eerste….je komt in een super gedreven en gemotiveerd team terecht! Ons team bestaat uit mensen met dezelfde passie, een drive om met persoonlijke aandacht aan onze missie te werken. Als team maken we gebruik van elkaars humor, talenten en inzichten om van elke dag weer een feestje te maken. We vullen elkaar aan en streven elke dag weer om elkaar en de organisatie beter te maken. We hebben een tof team met een heel dienstbaar karakter. We zoeken altijd een goede balans tussen samen hard werken en samen ontspannen.
Je zal in eerste instantie een contract aangeboden krijgen van zeven maanden, zodat we elkaar kunnen leren kennen en dat we beiden kunnen ervaren dat jij de perfecte persoon bent op deze plek.

Daarnaast krijg je uiteraard een marktconform salaris, dat past bij jouw kennis, (werk)ervaring en opleiding. Om ervoor te zorgen dat je overal aan het werk kan, krijg je een laptop en telefoon in bruikleen. We werken hard bij Eager People, maar vinden het ook belangrijk dat je de interne batterij goed kan opladen. Daarom bieden wij 24 vakantiedagen per jaar (o.b.v. fulltime). Daarnaast is er een goede pensioenvoorziening, 8% vakantiegeld en een goede reiskostenvergoeding.

Geïnteresseerd?

Wil jij uitgenodigd worden voor een persoonlijk gesprek? Stuur dan jouw cv en motivatiebrief naar Dennis Maaijen (Commercieel Manager) via dennis.maaijen@eagerpeople.nl

Ken je iemand anders die geschikt zou zijn voor deze functie? Stuur deze vacature dan door! Sharing is caring.

Solliciteer direct! Overzicht

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Orrin

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.