Vacatures bij Eager People

 

Huismeester/Conciërge - Nederland - 8-40 uur

Startdatum: 1 maart 2018
Regio: Heel Nederland
Dienstverband: Startersfunctie (8-40 uur)

Voor diverse toffe opdrachtgevers in heel Nederland zijn wij op zoek naar huismeesters/conciërges, zowel parttime als fulltime. Je komt (meestal) in dienst bij Eager People en wordt op uitzendbasis ingezet bij klanten. Bij een positieve samenwerking bestaat de mogelijkheid om rechtstreeks in dienst te komen bij de klant.

Verder lezen Solliciteer direct!


Handyman Onderhoud - Utrecht - 36 uur per week

Startdatum: Onbekend
Regio: Utrecht
Dienstverband:  (36 uur)

Handig, hands-on en technisch aangelegd; dat ben jij! Je draait je hand niet om voor allerlei klein onderhoudswerk in gebouwen, binnen en buiten.

Wil jij starten als Handyman Onderhoud om een groot overheidscomplex in de regio Utrecht? Lees dan snel verder!

Verder lezen Solliciteer direct!


Toezichthouder gebouw- en terreinbeheer - Utrecht - 36 uur per week

Startdatum: 2 april 2018
Regio: Utrecht
Dienstverband: Tijdelijke functie (36 uur)

Mooie gebouwen, complexe gebouwsystemen en techniek. Hier wordt jij blij en enthousiast van! Daarnaast lijkt het je geweldig om voor een kritische opdrachtgever te werken; dit triggert je alleen maar om het beste uit jezelf te halen.

De functie? Toezichthouder. Je stuurt en controleert de werkzaamheden die aannemers op het terrein uitvoeren. Wie jij bent? Jij technisch is, het liefst met een werktuigbouwkundige achtergrond . Je hebt affiniteit E&W techniek en meet- en regeltechniek. Je staat stevig in je schoenen en je vind het prettig om aangestuurd te worden. Ervaring met Planon? Helemaal goed! Ben jij de persoon voor de job? Lees dan snel verder!

Verder lezen Solliciteer direct!


Medior Projectleider Huisvesting - 36 uur - Den Haag

Startdatum: 6 maart 2017
Regio: Zuid-Holland
Dienstverband: Startersfunctie (36 uur)

Krijg je energie van het aansturen van grote projecten? Draai je je hand niet om voor een verhuizing van 2.000 werkplekken? Wil je jezelf ontwikkelen in een dynamisch team en werken in
de hoogste en grootste kantoren in het Hart van Den Haag? Lees dan snel verder.

Verder lezen Solliciteer direct!


Teamleider Servicedesk - 38 uur - Den Haag

Startdatum: 20 februari 2018
Regio: Zuid-Holland
Dienstverband: Ervaren functie,Tijdelijke functie (38 uur)

Voor onze opdrachtgever in Den Haag welke samen met haar contractpartners en leveranciers verantwoordelijk is voor renovatie, gebouwbeheer en de infrastructuur van een overheid locatie, zijn wij op zoek naar een Teamleider Servicedesk m/v. 

Verder lezen Solliciteer direct!


Junior Facility Coordinator - Amsterdam - 24 tot 32 uur

Startdatum: 23 februari 2018
Regio: Heel Nederland
Dienstverband: Startersfunctie,Tijdelijke functie (24-32 uur)

Heb jij jouw HBO Facility Management opleiding pasgeleden afgerond en sta je te trappelen om aan de slag te gaan in het facilitaire werkveld? Wij bieden je een superleuke kans in de vorm van een tijdelijke functie als Junior Facility Coordinator.

Jij bent op zoek naar een baan tussen de 24 en 32 uur per week, bent op zoek naar een dynamische functie bij een jonge, dynamische en internationaal internetbedrijf. Je hebt er geen bezwaar tegen om met regelmatig op verschillende werklocaties aanwezig te zijn (Amsterdam, Hoorn, Rotterdam en Eindhoven). Als je wilt weten wat de exacte werkzaamheden inhouden, lees de vacature dan snel verder!

Verder lezen Solliciteer direct!


Vacature Marketing Assistent - Utrecht - 8-16 uur

Startdatum: 5 maart 2018
Regio: Utrecht
Dienstverband: Startersfunctie,Bijbaan (8-16 uur uur)

Eager People helpt in heel Nederland mensen aan hun ideale facilitaire (bij)baan en klanten aan de beste mensen. Om de online marketing van Eager People naar een hoger niveau te brengen zijn wij op zoek naar een creatieve, slimme student met een marketing/communicatie achtergrond die ons hierbij kan helpen!

Denk jij dat je ons hierbij goed kan ondersteunen? Lees dan snel verder en stuur je sollicitatie + CV in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. 

Verder lezen Solliciteer direct!


Recruiter - Utrecht - 40 uur per week

Startdatum: Onbekend
Regio: Heel Nederland
Dienstverband: Startersfunctie (40 uur)

Recruitment is een kunst en geen kunstje. Dit weet jij! Jij vindt het geweldig om continu op zoek te zijn naar de juiste match tussen kandidaten, vacatures en bedrijfsculturen. Het geeft je energie om online te searchen naar de juiste kandidaten, je eigen netwerk actief te onderhouden, intake- en sollicitatiegesprekken te voeren en om referenties na te bellen. Je weet als geen ander welke profielen er nodig zijn en hoe je deze aantrekkelijk kan omschrijven en publiceren op diverse jobboards. Daarnaast heb je kennis van het professioneel inzetten van social media met betrekking tot het werven van geschikte kandidaten en de positionering van de opdrachtgever.

Verder lezen Solliciteer direct!


Afdelingsmanager Logistiek|Werkplaats -Helmond - 40 uur

Startdatum: 8 februari 2018
Regio:
Dienstverband: Ervaren functie (40 uur)

Voor onze opdrachtgever die zich bezig houdt met het leveren en onderhouden van revalidatie- en zorghulpmiddelen, zijn wij op zoek naar een Afdelingsmanager Logistiek | Werkplaats. Mensen met een bewegingsbeperking volop laten meedoen, dat is het doel van onze opdrachtgever. 

Verder lezen Solliciteer direct!


Servicedesk Medewerker - Amsterdam - 32 uur per week

Startdatum: 6 februari 2018
Regio: Noord-Holland
Dienstverband: Startersfunctie (32 uur)

Voor een opdrachtgever in Amsterdam Zuid zoeken wij een enthousiaste Servicedesk medewerker voor 32 uur per week.

Als Servicedesk medewerker ben je je bewust van je eigen verantwoordelijkheid en toon je initiatief. Je bent primair verantwoordelijk voor het aannemen, concretiseren, coördineren en administratief afhandelen van o.a. KWIS-meldingen (Klacht, Wens, Informatieverzoek, Storing), alsmede het bewaken dat reactie- en hersteltijden niet worden overschreden. Daarnaast ben je klantgericht en service gedreven. Jouw dagelijkse missie is om de medewerkers en opdrachtgever op locatie zo goed mogelijk te ondersteunen; daar krijg jij energie van!

Verder lezen Solliciteer direct!


Recruitment Stagiair

Startdatum: 1 februari 2018
Regio: Utrecht
Dienstverband: Stage (16-40 uur)

Recruitment stagiair gezocht! Eager People groeit hard en is daarom continu op zoek naar nieuwe medewerkers en kandidaten. Wij zoeken daarom ondersteuning voor onze recruiters. Iemand met oog voor de mens achter het CV en de vraag achter de vacature van de klant. Ben jij die gedreven en intelligente recruiter in spe die wij zoeken? Wij bieden goede begeleiding en een leuk, jong en enthousiast team!

Verder lezen Solliciteer direct!


Gedetacheerde AV Technicus - Regio Den Haag - 40 uur

Startdatum: 23 januari 2018
Regio: Zuid-Holland
Dienstverband: Ervaren functie (40 uur)

Voor onze partner op het gebied van audiovisuele informatie- en communicatietechnologie, zijn wij op zoek naar een gedetacheerde AV technicus voor de regio Den Haag. Heb jij een dienstverlenende en klantgerichte instelling, lees dan zeker even verder.

Verder lezen Solliciteer direct!


Afdelingsmanager Administratie - Den Haag - 40 uur

Startdatum: 11 januari 2018
Regio:
Dienstverband: Ervaren functie (40 uur)

Wil jij werken in een mensgerichte organisatie en heb jij een klantgerichte instelling? Voor onze opdrachtgever in Den Haag zijn we op zoek naar een Afdelingshoofd Administratie.


Als Afdelingsmanager ben je verantwoordelijk voor de operationele en personele aansturing van de administratie. Je geeft actief leiding en hebt een proactieve houding. Je bewaakt het serviceniveau, de werkdruk en de ontwikkeling van de afdeling. Je coördineert, controleert en stuurt de dagelijkse taken van de afdeling en zorgt voor een optimale onderlinge samenwerking. Daarbij begeleid je de medewerkers bij het uitvoeren van hun werkzaamheden en in hun ontwikkeling. Je stuurt op normtijden, efficiency, orde, netheid en kwaliteit Je rapporteert de voortgang aan je leidinggevende. Je voert gesprekken met je medewerkers over hun functioneren. Tevens werk je zelf ook actief mee op de afdeling.

Verder lezen Solliciteer direct!


Inkoop- en projectleider - Amsterdam - 36 uur

Startdatum: 1 februari 2018
Regio: Noord-Holland
Dienstverband: Startersfunctie (36 uur)

Heb jij pasgeleden de opleiding HBO Facilitair Management afgerond met een minor Inkoop en beschik je over enige werkervaring als inkoper? Ben jij 'eager' om een echte professional in het inkoopvak te worden en ben je bereid om dit in een veeleisende werkomgeving te leren? Dan heb ik de juiste baan voor jou!

Ik ben op zoek naar een super enthousiaste, leergierige en ambitieuze inkoopstarter voor 36 uur per week uit de regio Amsterdam. 

Verder lezen Solliciteer direct!


Junior Business Controller - Hilversum - 32 uur

Startdatum: 12 december 2017
Regio: Utrecht
Dienstverband: Ervaren functie (32 uur)

Voor een mooie opdrachtgever in Amersfoort zijn wij op zoek naar een Junior Business Controller. Ben je een pro-actieve dame of heer die op enthousiaste wijze het team van onze opdrachtgever wil komen versterken? Dan kom je samen te werken met je directe collega's van het Finance team en in het team verricht je op zelfstandige wijze je werkzaamheden. Samen dragen jullie er wel zorg voor dat de financiële processen optimaal verlopen. Je kunt hierbij denken aan het registreren, beheren, analyseren en rapporteren. Jouw bijdrage zit met name in het ondersteunen bij de analyses, het voortdurend verbeteren van de interne processen en het communiceren van managementinformatie in de business.

Verder lezen Solliciteer direct!


Senior Huisvestingadviseur - 40 uur - Den Haag

Startdatum: 15 januari 2018
Regio: Zuid-Holland
Dienstverband: Ervaren functie (40 uur)

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Senior Huisvestingadviseur 

Wij geloven dat de fysieke werkomgeving een enorme impact heeft op de beleving van de mens. De opdrachtgever ontsluit dit potentieel, zodat mens en organisatie zich geïnspireerd voelen het beste uit zichzelf te halen. Geloof jij daar ook in? En wil jij samen met het bevlogen team concepten ontwikkelen die echt impact hebben? Dan maken wij graag kennis met je!

Verder lezen Solliciteer direct!


Medewerker Customer Support Service - 32-40 uur - Eindhoven

Startdatum: 23 november 2017
Regio: Noord-Brabant
Dienstverband: Startersfunctie (32-40 uur)

Voor onze opdrachtgever is MijnStudent op zoek naar een Medewerker Customer Support Service. 

Voor de afdeling Customer Support Service (CSS) zijn wij per direct op zoek naar een Medewerker Customer Support Service voor 32 – 40 uur per week. Als Medewerker CSS treedt je op als centraal aanspreekpunt voor alle klachten, wensen, informatieaanvragen en storingen (KWIS) die bij de opdrachtgever binnenkomen. Deze meldingen worden geregistreerd in het Facility Management Informatie Systeem (FMIS) en doorgezet naar de uitvoerende partij, van het moment van melden tot aan de afhandeling. Het contact met onze opdrachtgevers verloopt via een breed scala aan communicatiemiddelen. Klinkt dit als muziek in jouw oren? Laat het ons weten!

Verder lezen Solliciteer direct!


Medewerker spoelkeuken - Amsterdam - 23,5 uur per week

Startdatum: 8 januari 2018
Regio: Noord-Holland
Dienstverband: Startersfunctie,Bijbaan (23,5 uur)

Wij zoeken een enthousiaste en flexibele medewerker voor de spoelkeuken bij een supergaaf creatief internetbureau in Amsterdam (23,5 uur per week). Wil jij deel uitmaken van van een jong en gedreven team en ben je niet bang voor natte handen? Dan ben jij wellicht dé medewerker spoelkeuken die wij zoeken!

Verder lezen Solliciteer direct!