Vacatures bij Eager People

 

Tijdelijke Office Manager - Utrecht - 36 tot 40 uur

Startdatum: 19 april 2018
Regio:
Dienstverband: Tijdelijke functie (36 tot 40 uur)

Ben jij een commercieel en zeer representatief persoon en ben je een kei in het regelen, plannen en organiseren? Ben jij van nature dienstverlenend ingesteld en geef je mensen het gevoel dat ze welkom zijn en ben je op zoek naar een leuk en tijdelijke uitdaging tot eind mei? Reageer dan direct!

Dit is wat wij je kunnen bieden: Op onze locatie in Utrecht bieden we vergader-, desk- en office units, parkeermanagement en andere pay per use faciliteiten aan in een corporate omgeving. Wij faciliteren en managen vraag en aanbod in een uniek members only mobiliteitsconcept, waarbij het realiseren van flow en wellbuildings belangrijke pijlers vormen.

Verder lezen Solliciteer direct!


Customer Support ICT - Amstelveen - 40 uur

Startdatum: Onbekend
Regio: Noord-Holland
Dienstverband: Startersfunctie,Ervaren functie (40 uur)

Ben jij als ICT-er toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een Nederlandse online leverancier van ICT-producten ben ik op zoek naar een gedreven en klantgerichte 2e lijn Systeembeheerder/ IT Support Engineer. Heb je een MBO ICT niveau 4 opleiding afgerond, beschik je over enige relevante werkervaring en ben je woonachtig in de regio Amstelveen? Ben jij een match?  Lees snel verder voor meer informatie over deze vacature!

Verder lezen Solliciteer direct!


Consultant Sales Managed Services - Amstelveen - 40 uur

Startdatum: 16 april 2018
Regio: Gelderland
Dienstverband: Ervaren functie (40 uur)

Wil jij werken binnen een informeel, succesvol en jong ICT bedrijf waar samenwerken en plezier hoog in het vaandel staan en waar successen gevierd worden? Wil je daarnaast graag blijven leren en doorgroeien binnen de dynamische wereld van IT-hardware waarbij je in aanraking komt met alle bekende IT-merken? Verras je ook nog eens graag grote en bekende bedrijven door ze te helpen met de unieke expertise van onze opdrachtgever? Dan kun je de zoektocht naar een (nieuwe) baan hier stoppen!

 

Verder lezen Solliciteer direct!


Facilitair medewerker/Day Porter - Amsterdam - 40 uur

Startdatum: Onbekend
Regio: Noord-Holland
Dienstverband: Startersfunctie,Ervaren functie (40 uur)

Facility Professionals, opgelet!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en representatieve en handige facilitair medewerker voor op het kantoor van een high-end bedrijf dat gevestigd is op de Zuidas in Amsterdam. Je komt te werken op een state-of-the-art, 5-sterren locatie waar hospitality zeer hoog in het vaandel staat. Krijg jij energie van mensen helpen, is hospitality een tweede natuur en beschik je over 2 tot maximaal 4 relevante werkervaring in een soortgelijke werkomgeving?  Lees dan snel verder voor meer informatie over deze vacature!

 

Verder lezen Solliciteer direct!


Receptiemedewerk(st)er - Amsterdam - 40 uur

Startdatum: 27 april 2018
Regio: Noord-Holland
Dienstverband: Ervaren functie (40 uur)

Hospitality Professionals, opgelet!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en representatieve receptionist(e) voor op het kantoor van  een high-end bedrijf dat gevestigd is op de Zuidas in Amsterdam. Je komt te werken op een state-of-the-art, 5-sterren locatie waar hospitality zeer hoog in het vaandel staat.

Als receptionist(e) zal je belangrijkste taak worden het bemensen van de receptie tijdens kantooruren. Dit is een geweldige manier om bij te houden wat er gebeurt in het kantoor en om te netwerken met klanten, leveranciers en medewerkers. Je hebt een warme persoonlijkheid en zorgt, met jouw van nature gastvrije houding, voor een onvergetelijke customer journey. De klant zal jou als spin-in-het-web gaan ervaren en geen vraag is je te veel. Ontzorgen is je doel.

Krijg jij energie van mensen helpen, is hospitality een tweede natuur en beschik je over 1 tot maximaal 4 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke werkomgeving? Lees dan snel verder voor meer informatie over deze vacature!

Verder lezen Solliciteer direct!


Objectleider - Oost Nederland - 38 uur per week

Startdatum: 9 april 2018
Regio: Heel Nederland
Dienstverband: Ervaren functie (38 uur)

Voor onze klant zijn wij per direct op zoek naar een Objectleider Schoonmaak met een achtergrond in het hotelwezen. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de schoonmaak in 4 hotels verdeeld over het oosten van Nederland. Sta jij sterk in je schoenen, heb je ervaring met leidinggeven in de hotellerie? Lees dan snel verder!

Verder lezen Solliciteer direct!


Facility Coordinator - Eindhoven - 30-38 uur per week

Startdatum: 27 april 2018
Regio: Noord-Brabant
Dienstverband: Startersfunctie,Ervaren functie (30-38 uur)

Als je als HBO FM-er op zoek bent naar een nieuwe uitdaging als Facility Coordinator en je bent woonachtig in de regio Eindhoven, zoek dan niet verder!

Ik ben op zoek naar en ondernemend en representatief persoon en weet jij moeiteloos te coördineren en aan te sturen. Iemand die ervaring heeft in de aansturing van facilitaire soft services.Uiteraard hoef ik je niet uit te leggen dat de ideale kandidaat klant- en servicegericht is, iemand die echt energie krijgt van dienst verlenen en beschikt over een echt facilitair oog. Ben jij de persoon die ik zoek en ben jij nieuwsgierig geworden naar meer informatie over deze leuke vacature? Lees dan verder!

Verder lezen Solliciteer direct!


Repro Medewerker - Zwolle - 24 uur per week

Startdatum: 30 april 2018
Regio: Overijssel
Dienstverband: Startersfunctie (24 uur)

Voor een klant in Zwolle zijn wij op zoek naar een enthousiaste repro medewerker voor 24 uur per week. In deze leuke functie heb je de beschikking over zeer professionele middelen en faciliteiten om onder andere te zorgen voor een juiste post- en pakketstroom, het uitvoeren van diverse reprowerkzaamheden zoals het voorbereiden, printen, inbinden en distribueren van drukwerk. Wil je weten welke uitdagende taken er nog meer op je wachten? Lees dan snel verder voor meer informatie.

Verder lezen Solliciteer direct!


Junior/Medior Huisvestingsadviseur - Amersfoort - 32 tot 40 uur per week

Startdatum: 16 maart 2018
Regio: Utrecht
Dienstverband: Ervaren functie (32-40 uur)

Ten behoeve van een groeiend en ambitieus Huisvestingsadvies- en Bouwmanagementbureau op het gebied van Maatschappelijk- en Commercieel Onroerend Goed zijn wij op zoek naar een Junior/Medior Huisvestingsadviseur. Je komt te werken in een vakinhoudelijk sterk en gezellig team van 7 collega’s. Je werkt nauw samen met een Senior Huisvestingsadviseur en/of Senior Projectmanager. Je ondersteunt deze dan wel voer je (deel)opdrachten zelfstandig uit. De organisatie kenmerkt zich door korte lijnen, resultaat- en oplossingsgerichtheid en is zeer output gericht.

Verder lezen Solliciteer direct!


(Junior) Business Controller - Utrecht - 32-40 uur

Startdatum: 1 april 2018
Regio: Utrecht
Dienstverband: Startersfunctie,Ervaren functie (32-40 uur)

Loop jij warm voor Excel en ben jij een tovenaar met cijfers? Help jij een groeiend bedrijf graag verder met strakke rapportages en scherpe financiële adviezen? En draai jij er je hand er niet voor om om diep in onze sofware applicaties te duiken voor de juiste data of instellingen? Bij Eager People zijn wij op zoek naar een (junior) Business Controller die ons verder helpt!

Verder lezen Solliciteer direct!


Projectspecialist vloeren - Randstad - 40 uur per week

Startdatum: 5 maart 2018
Regio:
Dienstverband: Startersfunctie (40 uur)

Wij zoeken een enthousiaste kandidaat die aan het werk wil als Projectspecialist vloeren bij een gerenommeerd vloeren/meubelen onderhoudsspecialist. Ben jij energiek en leergierig en lijkt het je leuk om het bedrijf te vertegenwoordigen bij de klant? 

Beschik je over een afgeronde MBO4 opleiding (bij voorkeur in de richting facilitair), ben je woonachtig in de Randstad en snel beschikbaar? Lees dan snel verder!

Verder lezen Solliciteer direct!


Opzichter - Heel Nederland - 8-40 uur

Startdatum: 1 maart 2018
Regio: Heel Nederland
Dienstverband: Startersfunctie,Ervaren functie,Tijdelijke functie (8-40 uur)

Voor diverse toffe opdrachtgevers in heel Nederland zijn wij op zoek naar opzichters. Je komt ofwel in dienst bij Eager People en wordt op uitzendbasis ingezet bij klanten met kans op overname. Of je komt rechtstreeks in dienst bij de opdrachtgever.

Verder lezen Solliciteer direct!


Flexibele Hospitality Medewerker - Amsterdam | Amersfoort | Utrecht

Startdatum: 27 februari 2018
Regio:
Dienstverband: Startersfunctie,Ervaren functie,Tijdelijke functie (In overleg uur)

Ben jij de kameleon die zich moeiteloos aanpast en goed samenwerkt met verschillende teams, bij diverse opdrachtgevers? Voor onze opdrachtgever in Hilversum zijn wij op zoek naar een Hospitality Medewerker die kan invallen in de regio Amsterdam, Amersfoort en Utrecht. Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel, ben je enthousiast en neem je graag het initiatief? Adem jij gastvrijheid en zet je graag een stapje extra? Lees dan snel verder!

Verder lezen Solliciteer direct!


Afdelingsmanager Advies - Weesp - 40 uur

Startdatum: 27 februari 2018
Regio:
Dienstverband: Ervaren functie (40 uur)

Onze opdrachtgever in de zorg leveren en onderhouden revalidatie- en zorghulpmiddelen. Voor de vestiging in Weesp, zijn wij op zoek naar een fulltime (40 uur) Afdelingsmanager Advies. Wij zoeken een enthousiaste professional die er indirect voor zorgt dat mensen met een bewegingsbeperking over een passend zorghulpmiddel kunnen beschikken.

Verder lezen Solliciteer direct!


Huismeester/Conciërge - Nederland - 8-40 uur

Startdatum: 1 maart 2018
Regio: Heel Nederland
Dienstverband: Startersfunctie (8-40 uur)

Voor diverse toffe opdrachtgevers in heel Nederland zijn wij op zoek naar huismeesters/conciërges, zowel parttime als fulltime. Je komt (meestal) in dienst bij Eager People en wordt op uitzendbasis ingezet bij klanten. Bij een positieve samenwerking bestaat de mogelijkheid om rechtstreeks in dienst te komen bij de klant.

Verder lezen Solliciteer direct!


Afdelingsmanager Logistiek|Werkplaats -Helmond - 40 uur

Startdatum: 8 februari 2018
Regio:
Dienstverband: Ervaren functie (40 uur)

Voor onze opdrachtgever die zich bezig houdt met het leveren en onderhouden van revalidatie- en zorghulpmiddelen, zijn wij op zoek naar een Afdelingsmanager Logistiek | Werkplaats. Mensen met een bewegingsbeperking volop laten meedoen, dat is het doel van onze opdrachtgever. 

Verder lezen Solliciteer direct!


Recruitment Stagiair

Startdatum: 1 februari 2018
Regio: Utrecht
Dienstverband: Stage (16-40 uur)

Recruitment stagiair gezocht! Eager People groeit hard en is daarom continu op zoek naar nieuwe medewerkers en kandidaten. Wij zoeken daarom ondersteuning voor onze recruiters. Iemand met oog voor de mens achter het CV en de vraag achter de vacature van de klant. Ben jij die gedreven en intelligente recruiter in spe die wij zoeken? Wij bieden goede begeleiding en een leuk, jong en enthousiast team!

Verder lezen Solliciteer direct!


Afdelingsmanager Administratie - Den Haag - 40 uur

Startdatum: 11 januari 2018
Regio:
Dienstverband: Ervaren functie (40 uur)

Wil jij werken in een mensgerichte organisatie en heb jij een klantgerichte instelling? Voor onze opdrachtgever in Den Haag zijn we op zoek naar een Afdelingshoofd Administratie.


Als Afdelingsmanager ben je verantwoordelijk voor de operationele en personele aansturing van de administratie. Je geeft actief leiding en hebt een proactieve houding. Je bewaakt het serviceniveau, de werkdruk en de ontwikkeling van de afdeling. Je coördineert, controleert en stuurt de dagelijkse taken van de afdeling en zorgt voor een optimale onderlinge samenwerking. Daarbij begeleid je de medewerkers bij het uitvoeren van hun werkzaamheden en in hun ontwikkeling. Je stuurt op normtijden, efficiency, orde, netheid en kwaliteit Je rapporteert de voortgang aan je leidinggevende. Je voert gesprekken met je medewerkers over hun functioneren. Tevens werk je zelf ook actief mee op de afdeling.

Verder lezen Solliciteer direct!


Medewerker spoelkeuken - Amsterdam - 23,5 uur per week

Startdatum: 8 januari 2018
Regio: Noord-Holland
Dienstverband: Startersfunctie,Bijbaan (23,5 uur)

Wij zoeken een enthousiaste en flexibele medewerker voor de spoelkeuken bij een supergaaf creatief internetbureau in Amsterdam (23,5 uur per week). Wil jij deel uitmaken van van een jong en gedreven team en ben je niet bang voor natte handen? Dan ben jij wellicht dé medewerker spoelkeuken die wij zoeken!

Verder lezen Solliciteer direct!