fbpx

Vacature Allround Facilitair medewerk(st)er flexpool – Randstad – 32-40 uur

Onze klanten hebben vaak behoefte aan operationele en facilitaire inzet. Jij levert jouw bijdrage om uitdagingen op te lossen en ondersteuning te bieden waarbij gewenst. Van afwisselende werkzaamheden krijg jij juist energie! Als Allround facilitair medewerk(st)er ben jij een ware aanvulling binnen ons unieke facilitaire flexpool team, met gezellige en gedreven collega’s.

Solliciteer direct!

Jouw nieuwe workplace
Wij zijn Eager People en werken volgens onze vijf kernwaardes: Energie, Aandacht, Groei, Eerlijk en Resultaat. Onze intrinsieke drijfveer is om de problemen van onze klanten op te lossen. De thuisbasis van Eager People is in Utrecht, waar het altijd een zoete inval is van collega’s. Wij stellen ons kantoor altijd beschikbaar voor iedereen die voor ons werkt en je mag dit beschouwen als jouw tweede thuis. De koffie, thee, een koud drankje en een verse smoothie staat altijd klaar! We zijn een community van gedreven mensen met oog en oor voor elkaar en persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk.
Als Allround facilitair medewerk(st)er binnen ons team kunnen wij je een mooie plek bieden binnen onze unieke facilitaire flexpool. Onze flexpool is écht uniek in Nederland, want wij zijn de enige aanbieder van operationele en facilitaire medewerk(st)ers voor zowel project- als uitzendbasis.
De flexpool bestaat uit een groep van gedreven, betrokken en slimme medewerk(st)ers. Jouw collega’s werken fulltime bij ons na het afronden van hun studie, zijn momenteel nog studenten of hebben een tussenjaar. Wij zijn voornamelijk werkzaam in de randsteden Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Onze klanten zijn zeer divers, van ministeries tot aan zorginstellingen en woningcorporaties. Je krijgt de kans om bij veel verschillende bedrijven en organisatieculturen een kijkje in de keuken te nemen. Als jij het naar je zin hebt, dan gaat het met de klant waarschijnlijk ook goed. En als het met de klant goed gaat, zijn wij ook blij.

💪💛Medewerk(st)ers = 😄Klanten

Taken & verantwoordelijkheden
Als Allround facilitair medewerk(st)er in onze flexpool bestaat je ene werkdag deels uit fysiek werk, zoals: verhuizen, klussen, handyman werkzaamheden, het inrichten van werkplekken en cable management. En op het andere moment ben je verantwoordelijk voor de servicedesk, receptiediensten, administratieve klussen en bedrijfscatering. Kortom je kunt ontzettend breed worden ingezet bij onze klanten. Op basis van jouw eigen skills, voorkeuren en beschikbaarheid maak jij impact in ons flexpool team. Alleen of samen met je flexpool collega’s fiets/rij/trein/vlieg/ jij naar onze klanten toe om hun probleem op te lossen of te ondersteunen waarbij gewenst.
Voor onze Allround facilitair medewerk(st)ers hebben wij een exclusief groeiprogramma ontwikkeld! Je gaat een aantal weken aan de slag met dit programma onder professionele begeleiding. In een persoonlijk gesprek vertellen wij jou hier graag meer over.

Jouw specificaties
Je bent een gedreven en dienstverlenend ingesteld persoon: eager to work;
Je hebt goede algemene communicatie vaardigheden,
Komt afspraken na en doet wat je belooft;
Wil jij nog aan een aantal skills werken? Geen probleem, wij trainen periodiek jouw skills waar je een leven lang plezier en profijt van zult hebben;
Je bent 32-40 uur beschikbaar om te werken;
Je woont in de omgeving van Utrecht, Amsterdam, Rotterdam of Den Haag.

What’s in it for you?

 • Persoonlijke en oprechte aandacht;
 • Vier coachingsessies per jaar van een professionele coach;
 • Exclusief groeiprogramma;
 • Persoonlijk Opleidings- en ontwikkelbudget;
 • Een goed startsalaris van minimaal €2350,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek wat meegroeit met jouw ontwikkeling;
 • Pensioenopbouw vanaf 21 jaar (na 8 gewerkte weken);
 • 8,33% vakantiegeld;
 • 25 vakantiedagen per jaar op basis van een 40-urige werkweek;
 • Vergoeding voor woon-werkverkeer (daadwerkelijke OV kosten of €0,19 per kilometer als je met eigen vervoer reist);
 • Een laptop en telefoon in bruikleen;
 • Werkdagen van maandag tot en met vrijdag, werktijden in overleg en afhankelijk van de opdrachten en klussen (weekend- en avonddiensten alleen in overleg);
 • Variërend werk bij veel verschillende bedrijven en organisatieculturen;
 • Opdrachten bij verschillende opdrachtgevers, zo krijg je bij verschillende bedrijven een kijkje in de keuken met als doel het vinden van jouw droombaan;
 • Trainingen om jouw skills te ontwikkelen die je leven lang van pas zullen komen;
 • Leuke en gezellige borrels & activiteiten met collega’s;
 • Gedreven, betrokken en slimme collega’s om mee samen te werken;
 • Eager Milestones;
 • Jaarlijkse feesten: Eager People BBQ en Eager People Medewerk(st)ers Bedankdag;
 • Toegang tot een groot zakelijk netwerk. Leuk én handig voor jezelf.

Informatie en sollicitatie

💎  Je solliciteert
Onze recruiter Romy bekijkt zorgvuldig jouw sollicitatie en neemt zo snel mogelijk contact met jou op.

💎 Eerste contact
We bellen met elkaar om kennis te maken en jouw sollicitatie te bespreken. 

💎 In het echt ontmoeten
Pas jij bij ons en het werk wat wij aanbieden? Dan nodigen we je graag uit voor een persoonlijke kennismakingsgesprek op ons kantoor in Utrecht. Hier leren we elkaar beter kennen en ontdekken we of je in onze flexpool past.

💎Match!
Als er een match is, dan verwelkomen wij je binnen ons team!

Voor vragen over de vacature kun je terecht bij onze recruiter Romy Goudsmits. Zij vertelt je graag meer over Eager People en de vacature. Bel of WhatsApp via: 06-29606984 of mail naar: werk@eagerpeople.nl Of solliciteer direct via de onderstaande knop!
Solliciteer direct!

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Nick

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.