fbpx

Verhuizer

Huur uw verhuizers in bij Eager People! Onze verhuizers kunnen worden ingezet voor projectverhuizingen en interne verhuizingen. Wij werken bij grote verhuizingen altijd samen met een Erkend Verhuizer. Dit doen wij omdat wij het belangrijk vinden dat een verhuizingen goed gebeurt en dat alles goed en veilig verloopt. Wij kunnen veel, maar het verhuizen van zware en kostbare materialen laten wij liever aan experts over. Op de verhuisdag zelf besteden wij veel aandacht aan communicatie en na afloop komen we graag nog een keer terug om de puntjes op de i te zetten.

Verhuizers voor Erkend Verhuizers

Eager People werkt ook veel voor Erkend Verhuizers die hun flexibele behoefte invullen met de inzet van communicatief sterke medewerkers. Dat kan gaan om assistent-verhuizers maar vooral ook vaak handymans, huismeesters, cable managers en floorwalkers. Eager People voorziet al haar medewerkers van veiligheidsschoenen, een basistraining verhuizen en een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Onze verhuizers zijn slim, enthousiast en komen met slimme oplossingen voor problemen.

Wat voor een soort organisaties huren onze verhuizers in?

Onze verhuizers worden bij allerlei bedrijven en instanties ingezet. Zo hebben wij samen met een Erkend Verhuizer een investeringsbedrijf, Vesteda Investment Management, verhuisd. Samen met hen hebben wij ook de verhuizing van het IJburg College 2 verzorgd. We worden ook ingezet door ziekenhuizen, verzorgingsinstanties en advocatenbureaus.

Verhuizers van Eager People

Verhuizer Thomas bij het IJburg College

Hoi, kunnen wij je helpen?
consultant

Bij vragen en/of opmerkingen kun je ons tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.