fbpx

Uitzendkracht inhuren Amsterdam

 Uitzendkrachten inhuren in Amsterdam via een uitzendbureau? Doe dat dan bij facilitair uitzendbureau Eager People. Wij leveren hoogopgeleide studenten, starters en young professionals aan bedrijven en instanties. Wij voeren opdrachten op projectmatige basis uit en werken daarnaast ook op uitzendbasis. Benieuwd naar onze tarieven? Vraag deze dan vrijblijvend op!

Tarief opvragen

Wat voor uitzendkrachten kan ik inhuren bij Eager People?

Bij Eager People zijn we gespecialiseerd in facilitaire dienstverlening. We hebben veel kandidaten in ons bestand die facilitymanagement studeren of hebben gestudeerd. Wij kunnen u dus helpen met het invullen van vacatures voor facilitair medewerkers, facilitair coördinators en managers. Daarnaast kunt u onze medewerkers ook inzetten voor kantoorwerkzaamheden. Denk hierbij aan: officemanagers, receptionistes en administratief personeel. Heeft u een specifieke vraag? Neem dan contact met ons op.

Wat voor uitzendkrachten werken er bij Eager People Amsterdam?

Bij Eager People werken enthousiaste en slimme mensen die altijd met u mee willen denken. Onze medewerkers hebben een HBO- of WO opleiding gevolgd en/of hebben een facilitaire achtergrond. Het zijn mensen die graag relevante werkervaring op willen doen, maar ook bereid zijn hard te werken.

Hoe gaan wij te werk?

Stel, u bent op zoek naar iemand die in de vakantie kan optreden als vervangend facilitair coördinator. Dan kunt u Eager People inschakelen. Wij zetten een vacature uit en gaan in onze database op zoek naar geschikte medewerkers. Wij gaan eerst zelf met deze kandidaten in gesprek om te bepalen of ze goed binnen uw bedrijf passen. Na deze gesprekken maken wij een selectie en stellen wij een aantal kandidaten aan u voor.

Waarom u uitzendkrachten inhuurt bij Eager People?

  • Wij kunnen snel mensen leveren;
  • We werken met hoogopgeleide studenten, starters en young professionals;
  • We zijn gespecialiseerd in facilitaire dienstverlening;
  • Nemen de tijd om zowel onze klanten als onze kandidaten te leren kennen.
Hoi, kunnen wij je helpen?
consultant

Bij vragen en/of opmerkingen kun je ons tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.