fbpx

Bijverdienen tijdens een tussenjaar?

Heb jij besloten om een tussenjaar in te plannen? Even rust van studie en focus op andere (leuke) dingen? Maar wil je wel werken en geld verdienen? Dat kan bij ons!

Bij Eager People hebben we veel studenten in dienst die een tussenjaar hebben. Zij werken in onze flexpool en bepalen zelf wanneer en hoeveel zij werken.

Kiezen voor een tussenjaar
Kiezen voor een tussenjaar is een grote beslissing. Misschien wil je gewoon nog even wachten met studeren óf heb je behoefte aan een jaartje zonder studie. Wat je reden ook is, er is genoeg om over na te denken. Maar er moeten ook rekeningen betaald worden. Dan is het fijn om te weten dat je altijd ergens terecht kan voor werk en je spaarrekening kan opbouwen. Een tussenjaar heeft dus veel persoonlijke voordelen en geeft de mogelijkheid om de wereld te ontdekken. Maar reizen en persoonlijke investeringen kosten ook veel geld. Daarom is het belangrijk een baan te hebben waar je lekker verdient, maar tegelijkertijd flexibel aan de slag kan. Eager People biedt tussenjaarders vele opties om meerdere banen te hebben én te werken wanneer jij dat wilt! 

Direct inschrijven!

What’s in it for you?

 • Werken op basis van jouw beschikbaarheid;
 • Een goed salaris! Méér dan het minimum loon;
 • Afwisselend werk in meerdere sectoren. Elke dag is anders!
 • Ambitieuze, gedreven, slimme (en natuurlijk hele leuke) collega’s om mee te werken;
 • Een betrokken werkgever met veel persoonlijke aandacht;
 • In ieder geval 1x per maand een gezellige vrijmibo;
 • Diverse trainingen om jouw (klus)skills te verbeteren

De motivatie voor een tussenjaar
Wat een sterke motivatie is voor veel mensen die een tussenjaar inplannen, is de mogelijkheid om op een andere manier te investeren in jezelf. Een grote reis, vrijwilligerswerk of een andere taal leren. Dit zijn veel voorkomende keuzes. Wat je ook kiest, er zitten altijd voordelen aan een jaar investeren in jezelf. Hieronder een opsomming investeren in jezelf goed is;

 • Meer doorzettingsvermogen; of het nou een lange reis wordt of een leuke baan, voor beiden zal je soms even door het stof moeten. Hierdoor leer je al gauw om te gaan met tegenslagen en ontwikkel je meer doorzettingsvermogen.
 • Meer zelfvertrouwen; door het overwinnen van tegenslagen zal jij, als tussenjaarder, meer zelfvertrouwen krijgen. Aan het eind van het jaar weet jij veel beter wat je wel en niet wilt, maar ook kunt. Zo komt het regelmatig voor dat jongeren na een tussenjaar veel beter weten wat ze willen studeren of dat ze juist gelijk willen beginnen met werk.
 • Zelfstandiger; een logisch gevolg hiervan is dat je veel meer zelfstandigheid zal ervaren. Mocht je nu dus nog twijfelen over welke studie te volgen, zal dat na een tussenjaar stukken duidelijker zijn.

 


Hi, mijn naam is Esmée en ik help je graag aan een leuke (bij)baan bij Eager People!

Meer weten, of mij in het echt spreken? Stuur een WhatsApp, of bel mij op 06-28835505.

Gelijk inschrijven kan uiteraard ook via deze link.

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.