fbpx

Esmée Das

Esmée kwam in mei 2023 weer terecht bij Eager People. Het bedrijf waar ze zelf als student menig uurtjes in de flexpool heeft gewerkt. Nu ze al een kwart van haar leven in Utrecht woont vindt ze dat ze de stad waar Eager People is gevestigd wel haar stadsie mag noemen.

Met een diploma facilitair management op zak en ervaring in eventspaces en events is Esmée onze nieuwe out of the box recruiter. Ze deelt graag de passie voor het vak met studenten facilitair en draait haar hand niet om voor een nieuw event of concept om iedereen te laten weten wie Eager People is en wat zij doen. Zelf heeft ze ontdekt dat het vakgebied zo breed is dat het fijn is om ondersteund te worden in jouw zoektocht naar wat je echt blij maakt. En voor Esmée is dat het werk bij Eager People.

Naast haar werk bij Eager People besteed Esmee het liefst haar vrije tijd op reis. De mooiste reizen zijn geweest, die waar zij haar steentje heeft kunnen bijdragen. Denk; onderwijsverbetering in Malawi en een studenten ervaringsreis in Ghana voor persoonlijke ontwikkeling. Ze wordt er gelukkig van om anderen te zien groeien en het continent Afrika heeft met de gastvrijheid en muzikale energie haar hart gestolen. Tegen een tijdje remote werken in een prachtig land zal Esmee dan ook geen nee zeggen.

Omdat je niet altijd weg kunt zijn vult ze verder haar vrije tijd het liefst in met vrienden en familie. Of dat nou uitjes zijn, Netflix middagen of gewoon even een belletje, als we naar elkaar omkijken is mijn dag goed. Wil je meer weten over Esmee? Check dan dit interview.

cv

    • Naam:
    • Esmée Das
    • Functie:
    • Recruiter
Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.