fbpx

Talent Roadshow

Wil je meer uit jezelf, jouw mensen en jouw team(s) halen? Boek dan de Talent Roadshow van Eager People!

Het werk dat je doet heeft een grote invloed op je levensgeluk. Daarom is het fijn als mensen niet met tegenzin, maar met plezier naar hun werk gaan. Als je collega’s weet te waarderen, goed kunt samenwerken in je team, de juiste resultaten boekt en doelen behaald. Kortom, als je zowel als mens als medewerker gelukkig kunt zijn. Eager People draagt met de Talent Roadshow bij aan het succes en werkgeluk van individuen, teams en organisaties.

Wij zien medewerkers als mensen en kijken dus niet alleen naar functies, rollen en taken, maar juist naar het complete plaatje. Wie ben jij, wat heb je meegemaakt, welke talenten heb je in huis en hoe kan je daar jezelf en anderen mee verder helpen? Wat zijn je (team)doelen, en waar moet je mee starten, stoppen of doorgaan om dichterbij je doelen te komen? Door zowel op individueel als teamniveau dingen anders te gaan doen, kunnen andere uitkomsten bereikt worden!

De Talent Roadshow van Eager People is een positieve dag vol warmte, interactie, leermomenten en concrete verbetertips voor teams. Een middel om medewerkers meer succesvol te maken en meer (werk)plezier te geven.

We werken altijd op een externe, inspirerende locatie om mensen in een ontspannen en open sfeer te brengen. We maken onze Roadshow op maat per klant, om in te kunnen spelen op de actuele prioriteiten en thema’s die er in een team of organisatie leven. Waar nodig plannen we follow-up sessies met teams en als het nodig is kan er ook 1-op-1 begeleiding geboden worden door een coach uit ons netwerk van ervaren coaches.

Meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Wij gaan graag het gesprek met je aan! Neem contact met ons op!

Gerhard en de talent roadshow

Gerhard te Velde, initiatiefnemer

"Met de Talent Roadshow bouwen we aan meer werkplezier en levensgeluk voor heel werkend Nederland".

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.