fbpx

Studentenuitzendbureau Utrecht

Eager People is een studentenuitzendbureau in Utrecht met slimme, hoogopgeleide studenten in dienst. Wij richten ons vooral op de facilitaire dienstverlening. Wij kunnen verhuizers en klussers leveren, maar hebben ook veel kantoorpersoneel beschikbaar. Naast studenten hebben wij ook starters en young professionals in ons bestand die een facilitaire opleiding hebben gevolgd. Zij kunnen voor u aan de slag kunnen gaan als facilitair medewerker, facilitair coördinator of facilitair manager. Benieuwd naar onze tarieven? Vraag deze dan vrijblijvend bij ons op!

Tarief opvragen

Studentenuitzendbureau Utrecht voor interne verhuizingen

Heeft u een interne verhuizing? Dan kunnen wij u hier goed bij helpen. Voorafgaand aan een verhuizing komen we langs om alles goed met u door te spreken en om een opname te doen. Tijdens de verhuizing blijven we met u en de verhuizers in contact om te zorgen dat alles goed verloopt en na afloop evalueren we met u hoe het allemaal is gegaan.

Klussen en werkplekken inrichten

Studdentenuitzendbureau Utrecht klusser

Eager People Utrecht kan ook veel zaken voor u regelen die rondom een verhuizing plaatsvinden. Zo kunnen onze klussers bureaus voor u in elkaar zetten en de nieuwe werkplekken inrichten. Zij sluiten dan de pc’s aan en zorgen dat alle kabels netjes weggewerkt worden (cable management). Ze kunnen lampen voor u ophangen, kasten aan de muur bevestigen en planken ophangen. Ook kunt u floorwalkers bij ons inhuren om uw medewerkers wegwijs te maken in het pand en om hen te helpen als ze ergens niet uitkomen.

Studentenuitzendbureau voor kantoorpersoneel

Naast verhuizers en klussers hebben wij ook studenten in dienst die voor kantoorwerkzaamheden kunnen worden ingezet. Denk hierbij aan receptiewerkzaamheden en administratieve klussen, maar u kunt bij ons ook studenten inhuren om de servicedesk te bemannen! Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is bij studentenuitzendbureau Eager People? Kijk dan bij onze verschillende diensten!

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.