fbpx

Routebeschrijving kantoor Utrecht

Grebberberglaan 15Onze locatie in Utrecht is gevestigd op de begane grond van bedrijfsverzamelgebouw De Pionier. Het adres van bedrijfsverzamelgebouw De Pionier is Grebbeberglaan 15, 3527 VX Utrecht. U kunt ons kantoor goed bereiken met de fiets, met het ov en met de auto. Om u zo goed mogelijk welkom te heten bij ons kantoor in Utrecht geven we hierbij een aantal aanwijzingen.

Met de fiets 

​Als u op de fiets komt, kunt u gewoon de toegangspoort binnenfietsen en uw fiets in de fietsenstalling zetten. U loopt naar de receptie en meld u aan. U wordt dan verder geholpen of opgehaald. Als de poort dicht is kunt u aanbellen bij de grijze zuil ter linkerzijde van de poort.

Met het ov

Als u op Utrecht Centraal aankomt kunt u naar ons toelopen (zo’n 20 minuten lopen) of een bus of tram nemen. Bussen 7, 9, 102, 107,181 en 295 en trams 60 en 61 stoppen dichtbij ons pand. Kijk op Google Maps en/of www.9292ov.nl hoe u (vanaf bus of tram) het beste naar ons toe kunt lopen.

Tijdens kantooruren staat de toegangspoort open. U kunt gewoon binnenlopen. De receptie van ons pand bevindt zich 30 meter na binnenkomst aan de rechterzijde. Als de poort dicht is kunt u aanbellen bij de grijze zuil aan de linkerzijde van de poort.

Met de auto

Wij zijn vanuit alle toegangswegen (A2, A12, A27, A28) goed bereikbaar.

Navigatie 

U voert ons adres in uw navigatiesysteem in. Let wel op: met de auto kunt u de Grebbeberglaan alleen binnenrijden vanaf de Van Bijnkershoeklaan. Als u van de Overste den Oudenlaan komt, is de weg afgesloten met paaltjes.

Parkeren 

U kunt op het binnenterrein van De Pionier, en in de omgeving van het pand, gratis parkeren. Voor elektrische auto’s is er een speciale voorziening. Laat geen waardevolle bezittingen achter in uw auto!

 

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.