fbpx

Relatiegeschenken laten rondbrengen

Accountmanager Bram
Accountmanager Bram

Relatiegeschenken laten rondbrengen voor de klanten van uw bedrijf? Dat is nou typisch een opdracht waar u de medewerkers van Eager People voor kunt inhuren. Stel, u wilt met kerst al uw klanten een presentje geven, maar u wilt dit wel op een persoonlijke manier doen, en dus niet via de post. Onze enthousiaste en slimme medewerkers doen dit dan graag voor u. Onze mensen zijn stipt, nauwkeurig en doen hun werk altijd met veel plezier. Wilt u de mogelijkheden even doorspreken? Bel dan even met onze accoutnmanager Bram op: 020-2622977

Relatiegeschenken laten rondbrengen door Eager People

Relatiegeschenken laten rondbrengenWaarom zou u juist mensen bij Eager People inhuren om uw relatiegeschenken te laten rondbrengen? Er zijn natuurlijk genoeg uitzendbureaus die een dergelijke opdracht voor u uit zouden kunnen voeren. Wat onderscheidt ons uitzendbureau dan van al die anderen? Ten eerste onze mensen. Bij Eager People werken mensen die enthousiast, vrolijk en ijverig zijn. Ze vinden het leuk om te werken en hebben specifiek voor ons gekozen, omdat wij hen de mogelijkheid bieden om met verschillende bedrijven en mensen in contact te komen.

Ten tweede is Eager People een facilitair uitzendbureau, wat betekent dat wij gespecialiseerd zijn in het verrichten van facilitaire diensten. Het werk dat wij doen heeft een dienstverlenend karakter, wat betekent dat wij mensen in dienst nemen die het ook leuk vinden om anderen te helpen.

Flexibele inzet van medewerkers

Cadeaus geven aan klantenWanneer u medewerkers bij Eager People wilt inhuren voor het laten rondbrengen van relatiegeschenken, kunt u dat op flexibele basis doen. U kunt medewerkers voor een week, maar ook voor een halve dag inhuren. Het mooie van werken op flexibele basis is dat u alleen de gewerkte uren hoeft uit te betalen. Stel, u heeft twee van onze medewerkers voor de hele dag ingehuurd, maar ze zijn na vijf uur werken al klaar. U betaalt dan alleen voor de vijf gewerkte uren.

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.