fbpx

Klantvriendelijke receptionist(e) nodig?

Op zoek naar een flexibele receptioniste die bij ziekte of in drukke periodes kan worden ingezet? Maak dan gebruik van onze facilitaire flexpool. Bij Eager People hebben we hoogopgeleide studenten en starters in dienst die graag als flexibele receptioniste bij u aan de slag gaan.

Vraag een offerte aan

Onze facilitaire flexpool is een groep van gedreven, betrokken en slimme medewerkers die op afroep beschikbaar zijn voor (ad hoc) operationeel facilitair werk. Regelaars die de mouwen opstropen om jou te helpen! Onze flexhelden zijn dé ideale oplossing voor facilitaire spoedjes of projecten. De medewerkers in onze facilitaire flexpool zijn communicatief vaardig, eager to work en heel dienstbaar ingesteld. Zij willen u graag helpen met de opdracht! Zij kunnen zelfstandig werken en gaan niet eerder naar huis voordat het werk af is! Allemaal per opdracht flexibel in te huren bij ons. Onze receptionistes vinden het leuk om veel met verschillende mensen in contact te staan. Het zijn representatieve en communicatief sterke mensen. Ze zijn professioneel aan de telefoon en gaan op een overzichtelijke manier te werk.

Wat doen we nog meer met onze facilitaire flexpool?
Onze flexhelden zijn dé ideale oplossing voor facilitaire spoedjes of projecten. De slimme handjes die je nodig hebt. De medewerkers in onze facilitaire flexpool zijn communicatief vaardig, eager to work en heel dienstbaar ingesteld. Zij willen u graag helpen met de opdracht! Flexhelden zijn het!

  • Interne- en externe verhuizingen
  • Cable management / inrichten werkplekken
  • Receptionist(e) 
  • Tijdelijke huismeester
  • Handyman diensten

Vanzelfsprekend heeft een facilitair medewerker praktisch inzicht nodig om operationele taken goed te kunnen verrichten. We zetten daarom mensen met twee rechterhanden in, die ervaring hebben met klein technisch onderhoud en veilig kunnen werken. Het doel is er voor zorgen dat mensen in een pand hun werk prettig en ongestoord kunnen doen. Dat verlaagt het aantal klachten en verhoogt zowel werkplezier als productiviteit.

Maar minstens zo belangrijk zijn de communicatieve vaardigheden van onze mensen. We kijken bij het maken van de juiste match ook naar uw organisatiecultuur en het team waarin de medewerker aan de slag gaat. Wij zetten ook vaak en graag FM-studenten in als facilitair medewerker. Ze doen praktijkervaring op en komen met leuke nieuwe inzichten waar u uw voordeel mee kan doen.

 

Meer weten, of benieuwd wat Eager People voor jou kan betekenen?

Laat hieronder je gegevens achter en wij bellen je binnen 1 werkdag terug!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze andere diensten:

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.