fbpx

In The Spotlight: facilitair contractbeheerder Connie van Eijbergen

12 maart 2018

Bij Eager People bemiddelen we facilitaire professionals op tijdelijke en permanente functies in het facilitaire vakgebied. We brengen regelmatig succesvolle matches in beeld. Deze keer maak je kennis met Connie van Eijbergen, facilitair contractbeheerder op Rijnstraat 8, een groot Rijkskantoor in Den Haag.

Wie ben jij en hoe ziet jouw leven eruit?

Mijn naam is Connie, 44 jaar, single (geen kinderen), woon in Rotterdam-Hillegersberg en ben een echte levensgenieter! Ik heb een druk en sociaal leven en geniet van alles wat ik doe. Ik ben dol op reizen, vooral naar de mediterranee en de “Americas”, Ik houd van lekker eten en drinken, goede wijn en mooie dingen. Maar vind gezondheid minstens zo belangrijk, daarom loop ik hard en doe ik aan yoga. Een goede balans is essentieel.

Mijn werkervaring is breed: ik heb Facility Management als hoofdrichting en ben vanuit facilitair bezig geweest met allerlei projecten en rollen zoals interieurdesign, projectmanagement, verandermanagement en nog veel meer.  

Wat zijn jouw drijfveren, waar kom je ‘s ochtends je bed voor uit?

Waar ik gelukkig van word is het welbevinden van anderen. Ik werk daarom graag in een omgeving waar het om mensen gaat. Voor en door mensen. Professioneel en zuiver inspelen op de emotie, want dat is waar het volgens mij om draait. Mensen verdienen een goede omgeving, functioneel, maar daarbij ook een prettige beleving. Het werkt immers door in ieders voordeel. Daar krijg ik nou energie van!

Waar ben je het meest trots op in jouw leven?

Ik ben een Selfmade Woman en “What you see is what you get” dat zegt eigenlijk alles. Ik ben geboren met ingebouwde tegenwind, heb het vaak niet leuk gehad, maar het negatieve altijd om weten te buigen tot iets positiefs en nu dus zover dat ik trots ben op wie ik ben en waar ik sta. En dat straal ik blijkbaar uit, zodat ik een voorbeeld ben voor anderen.

Hoe kwam je bij Eager People terecht?

Via LinkedIn. Gerhard heeft me al ruim een jaar in zijn netwerk, maar toen Laura mij vond en me benaderde voor een specifieke opdracht, ging daarna het balletje pas écht rollen!

Hoe is de zoektocht bij Eager People verlopen?

Heel erg leuk en voorspoedig, er was gewoon een wederzijdse klik en dat werkt magisch. Een kwestie van geluk én er zijn op op het juiste moment. Het waren echt puzzelstukjes die samen kwamen.

Wat doe je bij je huidige opdrachtgever, Poort Centraal?

MTC PoortCentraal BV is een samenwerkingsverband van BAM en ISS. Zij zijn samen met haar contractpartners en leveranciers verantwoordelijk voor renovatie, gebouwbeheer en infrastructuur van de locatie Rijnstraat 8 in Den Haag. Het is een Publiek Private Samenwerking (PPS) met als opdrachtgever het Rijksvastgoedbedrijf volgens een DBFMO contract.

Rijnstraat 8 huisvest diverse ministeries: Ministerie van Buitenlandse Zaken, ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, het hoofdkantoor en loket Immigratie-en Naturalisatiedienst, het Centraal Orgaan van opvang asielzoekers en de Dienst Terugkeer en Vertrek. Totaal zo’n 6000 gebruikers, 4400 werkplekken verdeeld over 16 verdiepingen.

Ik ben vanaf maart 2018 verantwoordelijk voor het Contractbeheer van de Groenvoorziening, Audiovisuele Diensten en Meubilair en zorg samen met de leveranciers voor een goede operationele uitvoering daarvan.

Wat is jouw superpower?

Ik kan goed plannen & organiseren en mijn enthousiasme voor Hospitality kan ik goed kwijt in het facilitaire werkveld. Ik zet daarom al mijn persoonlijke kwaliteiten in om mensen enthousiast te maken om iets goed en snel voor elkaar te krijgen. Op lange termijn resulteert dat in een vanzelfsprekendheid van dienstverlening waardoor alles soepel verloopt. Dit lukt enkel door goed samen te werken en communiceren en het continu bouwen aan het onderling vertrouwen. Mijn kracht is het goed kunnen inleven in andere mensen, het aanvoelen en willen verbinden van mensen en organisaties aan elkaar en aan het gezamenlijk doel. Met mijn aandacht en passie voor vormgeven, realiseren én het bouwen aan gezamenlijk succes, ben ik vaak de verbindende, faciliterende en resultaatgerichte ‘mensen mens’ gebleken die nodig is.

Wat is het gekste/leukste/ dat je op de werkvloer hebt meegemaakt?

In mijn loopbaan? Een brand bij Nationale-Nederlanden wat álles in een ander perspectief heeft gezet en wat voor mij voorgoed alles in mijn loopbaan veranderde.

Hoe kunnen anderen jou een leuke dag bezorgen?

Wanneer collega’s waardering uitspreken over wat ik doe.

Contact

Wil je net als Connie ook bemiddeld worden op een mooie facilitaire interim opdracht, schrijf je dan snel bij ons in! Ben je voor jouw organisatie op zoek naar een interim professional voor een facilitaire functie? Neem contact met ons op!

Hoi, kan ik je helpen?
consultant
Rens

Bij vragen en/of opmerkingen kun je mij tijdens kantoortijden bereiken op 030 201 17 62 of per mail op
info@eagerpeople.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.